Lååångt efter läggdags

Okej, det är waay efter läggdags. Men kom hastigt på att jag bara skrivit ett ynka inlägg idag, med väldigt få ord. Mycket kärlek, men få ord.

Jag går då och lägger mig innan klockan hunnit slå 21 oftast. Eller a, sedan någon månad iallafall.. eller aa sedan Hanna drog från ön, så har jag hamnat i bigtime koma och typ jobbat från 7-19, för att sedan kolla lite weeds, och sen sova 20.55. Lame tycker ni gött tycker jag. Satt nu o gäspade på balkongen med mickan o calle och det märktes verkligen att det var en halvtimme efter 21. Calle kallar mig farmor. Vilket är en fruktansvärd förolämpning - till min farmor, som går o lägger sig efter mig. Satan vad soft att vara pensionär ändå. Man står upp när man vill (dvs innan solen gått upp) och man går o lägger sig när man vill (dvs när informationen om morgondagens program börjar rulla på SVT) och sen gör man precis det som faller en in under dagen. Min morfar är ju så jäkla glidig. Han flyttade nu från huset i Kungshamn, och drog till Göteborg till sin tjej (skriver tjej med ett uns fundersamhet.. då de har vart ihop i 10 år, och hon är inte under 60 år). Tja, varför inte. Han har ju pendlat mellan huset (på vishan som Anna säger, vilket fick mig att tycka liiite, lite mindre om Anna förövrigt) och lägenheten i stan i flera flera år nu, så det gjorde nog honom gott. Synd bara att inte ha morfar i samma kommun som resterande släktpensionärer. Men han måste ju få göra som han vill. Min fina underbara pigga morfar.

Igår så fick vi ut mailet om att jag skall draaaaao. 30:e april. Märkligt. Det är då typ ett år sedan jag kom tillbaka till ön. HA ! Kom tillbaka. Fan vad märkligt det hörs. Men det är ju sant. Och nu har det redan hunnit gå ett år. Nya äventyr har uppdagats, nya svackor, nya insikter, nya.. skrev jag verkligen svackor? Well. Nu hoppade Mickan o Calle in i duschen, de skulle bada. Jotjena. Klockan är 22 snart, och badkaret ligger vägg i vägg med min garderob som typ förhöjer alla ljud, vilket skrämmer mig just nu. Då jag inte är sådär sugen på att somna till någonting annat än mina egna andetag. Eller havetsvågor mot klipporna. INTE någonting annat som råkar gå i vågor, slår emot någonting och som råkar vara i vatten. Nej fyfan. Hoppas för deras och min skull att de inte stör min skönhetssömn. För då blir det inget bad efter 18 tiden. Synd att Calle alltid jobbar kväll och slutar 19, vilket genererar i att det inte blir något bad alls. Synd.

Ahmen för i helvete. Nu ringer dem från Zon Madeira. Klockan är fan över 22 nu. De är inte kloka här ju. Man ringer inte från något bolag kl 22 på kvällen. Man GÖR bara inte det. I vanliga fall hade jag sovit för en timme sedan. Sabla puckon. Jag klickade. Kan hon gott ha tanten.

Åhnej.. nu är det oroväckande tyst från badrummet. Fan också.

Godnatt.. Hoppas jag.

De kanske har med datorn in? Låter som det. Eller så är det Emil... Never mind.

Life makes me happy


Åh. Har ni sett något sötare? Knappt va. Liv. Fina fina Liv som jag tänker åka hem och pussa och krama på snaaart.

Längtar!




Svar på Tal: PT vs SE


Maddis & Linnsan.
Fan det stämmer det ni säger. Men jag vill inte här ifrån för att jag är hetsig och har åldersnojja. Jag vill här ifrån för att jag är done, klar, över, redo för nya äventyr. 

Som Anna & My precis skrev när jag berättade om era tips här på bloggen.

[09:35:55] My Sangria de Klonia: Nej inte ha bråttom med att åka hem till sverige men du har hämtat vad du kan härifrån detta är en Ö för fan finns bara så mycket man kan göra på en ö
Sen vill jag givertvis att du ska stanna, rent personligen
men om jag var du skulle jag draaaa.

[09:36:39] Anna Balao Åhlén: ja precis, du har ju inte bråttom hem för att du måste växa upp typ, du ska hem för du har gjort ditt på ön, nu är det nya äventyr. Jo jag menar ju inte heller att jag vill att du ska dra för min skull, men du ska ju bara tänka på dig själv just nu och jag tror det bara gör dig gott att åka hem, den kommer det säkert kännas jobbigt tomt och lite segt att åka men när man kommer förbi det, det är lite som att göra slut med en kille som man haft sitt bra med, men man vill inte släppa för det finns lite trygghet att ha det kvar, det är jobbigt att gå ifrån men när det gått ett tag kommer man känna att det var rätt val.

[09:42:39] My Sangria de Klonia: Fan det där var en bra liknelse. Det är allt för många som stannar med det trygga sarah, dont be that guy
[09:43:44] Sara Wikipedia: Ja..  det var en bra liknelse.
[09:45:40] Anna Balao Åhlén: neej man ska inte gå på det trygga blir aldrig riktigt bra. Det är för fegt, du är inte den fega.


Så jävla rätt. Jag övervägde precis att stanna över sommaren, men när jag tänkte tanken, så kände jag blodet rusa snabbare. Fan det går inte. Jag vill ju inte ens. Kanske blir lame i Sverige, och kanske inte händer något. Men man kan ju inte stanna här för att jag är rädd att det inte skall hända något alls. Då får jag väl se till att det händer saker hemma, precis som jag ser till att det händer saker här. 

Tack så jävla mycket Madde och Linn för era ord och tips. Och tack så jävla mycket My och Anna för era ord och tips. 

Vi borde ha en stor fin fest allihopa.  


PT vs SE

Fan. När man har sådanahära helger så vill man fan aldrig flytta hem. Det suger hemma i Sverige då.
Jag vet att folk där kanske hittar på någonting var tredje vecka. Fy satan vad lameass. Om man bara har ett liv, om man bara är ung och pigg och glad en viss tid. Skall man inte utnyttja det då? Jo det klart som faan att man skall. Jag vill inte hem och bli lameass. Jag vill stanna här och ha det trevligt. Ha massa internskämt och skratta mig igenom dagarna. Det är inte ens bara helgerna som är händelserika. Dagarna också. Vardagarna. Igår på kvällen så fick vi besök av Calle & Simpa och 3 flaskor vin. Vad sägs om det.. på en jävla Måndag?

Åhå vad trist att bo i Sverige om det är lika grått som när jag lämnade det. Fan också.


Spektakulär helg



Vilken spektakulär helg.
Garvat så jag har träningsvärk i magen. Har också träningsvärk då vi vid 5 tiden i söndags morse körde armbrytning jag och My. Blev lika som tur var. Jag och Jeppe körde vid 4 tiden, blev också lika.

Började med att jag och Mickan sparkade in mig i lägenheten och förtärde vin i Torsdags. På fredagen gick vi efter jobbet och handlade Piratkläder Jag, Mickan, Anna och My. Sedan gick vi till FX och drack någon öl, käkade, väntade på Simon som hade sin sista arbetsdag och sen drog vi hem till oss och drack vin, och hade tjejkväll. Lika skoj som alltid. På lördagen gick vi upp vid 06,30 och klippte sönder t-shirtar, målade med svart kajal runt ögonen, klistrade på fejk tatueringarna (gjorde en stor ros på armen, sjukt ball faktiskt. Slängde också upp en på halsen, som came out pretty lame dooh) fixade bandana och satte på oss våra fuuula smycken som vi inhandlat. Sen traskade vi ner till Ravioli kl 08:00 och käkade frulle och drack öl. Jag och Mickan såg ut som 2 hårdrockare, så det var lite fail. Sedan var vi i hamnen och besteg piratbåten kl 10,30. Alla var utklädda förutom Anna o Ponta, då Ponta hade tappat bort sakerna Anna köpt, under natten. Hehe. 

Jag kickar igång båtresan med att sitta på golvet med huvudet mellan benen, hållande för öronen, med stängda ögon, solglasögon och en luva i 90 minuter. Så SATANS sjösjuk var jag, och antagligen lite bakfull också. När vi sedan stannade ute på havet och vi skulle bada så blev det okej, och jag spenderade hemresan på 90 minuter vaken och alert. Nya killen var med också Mr Möller. Gillarn. Kul typ. 

Efter detta så traskade vi till Tonys och drack öl i solen och käkade mat. Sen hem en kort sväng för att sedan bege sig ut igen och mötas på FX i vanlig ordning. Där jag efter en halv öl var med om att en fluga flög in i käften på mig, och jag kände den i halsen, vilket framkallade kväljningar, och efter några sekunder av hemska tankar om vad flugan i halsen höll på med, så sprang jag upp o kräktes. Good times. Sen vare shots och andra drycker i flytande form som tog flugans plats i mun och hals. Var länge sedan jag sitt-dansade så mycket. Vi ägde fan stolarna på FX! 

Lucas o Jeppe är ju två nya stjärnskott som var med. Vi hetsade Lucas att gå fram till Banhof som är våra bittra konkurrenter inom telecom branshen och han gick dit, med sugrör i munnen och i näsan och frågade med en lite lätt efterbliven ton om de möjligtvis hade sugrör. Han fick sugrör. Efteråt försökte vi få Jeppe att dra dit och fråga om de sett en kille som frågar efter sugrör, och att om de ser honom absolut inte får ge honom sugrör då han stoppar upp dessa i näsan osv. Jeppe bangade, men vi garvade gott åt sköningen Anna som satt med Shotglas runt ögonen och smilade. Hilarious.  Efter FX så drog vi vidare till någon Ponchabar och drack Tomatponcha som Mickan sa var "ganska god". Där tröt mitt förtroende för mickan, då ponchan smakade krossade apelsinskal alltså riktigt beskt.

Träffade en arkeolog också som jag försökte trycka på information om Dinosaurier. Egentligen så jobbade han på ett labb och analyserade alla saker som blev uppgrävda, och hans specialinriktning, vilket han tyckte var det mest intressanta var Järn och Metall - hur i helvete man nu kan finna det intressant. Men han kom ju från Norrköping ch flyttat till Kiruna. Vilket säger en del. Jag låtsades som om det var dinosaurier han höll på med och fortsatte fråga massa saker han inte kunde svara på. God man detdär.

När klockan var 4, så ringde My och kollade vad vi gjorde. Hon hade valt chillkväll med Starwars (jaa... ) framför oss, men kollade sedan vart vi var. Vi var ju i närheten så hon kom förbi i joggingdress. Sen kom hon med det otroligt genialiska förslaget att vi skulle ta en drink på ett annat ställe, jag hon och Mickan. Så vi letade upp ett ställe som var öppet till halv 5, och där satt vi tills klockan blev kvart över fem.. eller om det var sex?

Jag var i säng kl 06:20 iallfall. Så jävla ungdomligt. Fyfan vad jag har skrattat i helgen. Jag vet inte vad jag skulle tagit mig till utan My o Anna. Vid ett tillfälle i torsdags så kallade jag dem för mina riddare.. vilket antagligen gör mig till den töntigaste i gruppen.

 





Vila Lucitania

Igår flyttade jag in till min gamla, gamla lägenhet i Lido området. Vila Lucitana Casa Branca. Och det gjorde jag med storm. Jag och Micaela fick i oss 2 flaskor rött, och ur oss en hel del livshistorier. Emil satt bredvid och drack proteindryck. Vi satt där och kedjerökte, konsumerade livets dryck och tittade ut över poolen och atlanten.

Jag tror detta kommer bli en magisk vår.


När hormonerna säger till, då får omgivningen säga vad den vill.


Jisses vilken vecka av okontrollerbara Hormoner. Det är inte klokt hur mycket man kan störa sig på, ogilla, avsky, himla med ögonen åt, sucka, pusta och vända ryggen till när man är på detta humöret. Som tur är - eller som tur i oturen är så är Anna & My likadana dem just nu. Så jag behöver inte känna mig särsklit dum när jag beteer mig som en labil tonåring som inte får åka på festival.

Ena stunden så vill jag starta en eld mitt på kontoret och bränna min uppsägan. Andra stunden så vill jag trycka upp hundra kopior av den och klistra upp den på väggarna i kontoret. Jag vill skrika, skratta, gråta på samma gång. Jag vill att min mamma skall pussa mig på pannan och säga att det fixar sig, det kommer bli bra. Hon säger det varjedag över telefon. Men jag vill inte höra det genom konstiga radiovågor i luften, jag vill att hon kramar mig och säger det till mig. Mamma. Gud vad jag saknar mamma.

Beslut är så svåra att ta, särsklit de svåra besluten om ni förstår vad jag menar. Man försöker se helheten,  resten av labyrinten. Vilken väg är smartast att ta? Men jag ser bara den gigantiskt höga muren framför mig. Kan inte se över. Detta är vad jag får, nu får jag lista ut resten själv. Magkänsla. Det finns påriktigt. Jag har erfarit det många många gånger förut. Det fungerar.

Nu skall jag hitta ut ur denna labyrinten. Eller ut och ut. Jag skall fortsätta i den. För hela livet är nog en labyrint skulle jag tippa på. Jag vet inte, för jag har ännu inte levt hela livet. Men jag tror det är så. Känns br aatt konstatera det nu, så man är medveten om det sen när livet är över. Jag visste det helatiden. Jag skall fortsätta i den ja. Själv. Med mina vänner och med min familj runt mig såklart. Satan vad bra dem är. Jag har haft sådan förbenad tur med att få in bra, riktiga stjärnor i mitt liv. Tack vem som nu slängde in dem här. Tack för att blandningen blev så jävla klockren.







God morgon


Jag vaknar alltid varje morgon nästan helt utan undantag 05:30 av att fåglarna kvittrar.
Det är en rätt fin känsla. Det är kolsvart på utsidan, jag ligger i sängen och hör fåglarna kvittra, för att sedan stiga upp, sätta på Edward Sharp & The Magnetic Zeros med låten Home.

Sedan är jag helt övertygad om att det blir en bra dag.


God morgon






3 Dagar kvar

3 Dagar kvar, sedan är denna fejk detoxen över.

Gött känner jag och antagligen alla mina medmänniskor också. Då jag inte bangar restaurangbesök, öldrickande eller bio besök längre.
Då flyttar jag ju också in till Emil och Michaela. Kul som satan. Och Bor nära Myran också.
Jag skall se till att vi får mååånga fina stunder på balkongen och vid poolen... och på sushi restaurangen.

Looking forward.

Dunken & Jag i parken

Klockan 07:30 vaknade jag på Söndags morgonen. Herregudihelvetevarförvaknarjagsåtidigtvarjedag?

Visst. Jag sov innan klockan hade slagit 21 på lördagskvällen, men blev faktiskt väckt av Lucas och Jesper två nya killar som ringde vid 22:30 och frågade om jag ville med ut. Jag fick ju spela på att jag var vaken och inte alls går och lägger mig samtidigt som mina kusiner som är 2 och 5 år. Ville inte riktigt erkänna att jag redan legat och sovit i 1,5h när de ringde. Jag avböjde vänligen deras erbjudande om att gå ut och dansa en lördagskväll. Jag detoxade ju, så det var rätt gött att kunna skylla på det.

När jag sedan vaknar 07:30 på Söndagen så är jag grinig över mina pensionärsfasoner. Jag går ut och lägger mig i parken vid 9- tiden efter lite weeds (serien alltså) och solar. När klockan slagit 11 så är jag så jävla trött på eländet att jag går hem, fyller på flaskan med dunken, och ligger i parken, dricker vin, käkar rostad majs, och läser en bok. När klockan är 15 så har jag gått några vändor hem och tillbaka, vilket inte är en sådär giganstisk bit, då parken är 30 meter från min lägenhet. Jag har då snackat med lite portugiser, kastat lite bollar åt hundar och skrattat åt deras barn. Jag sa att det var Lemonade som jag drack för att jag skulle få stanna i sällskapet.
Såg Mackan Pereira gå förbi utanför och tänkte ropa in honom i parken, men han hade inte gått på Lemonade konceptet, och anklagat mig för att ha alkoholproblem när man dricker själv i en park kl 11 på dagen. Jag vill ju inte riskera detta, så jag lät honom passera.

Sedan flyttade jag upp till min balkong efter att den skumma mannen som mystiskt närmat sig står ca 5 meter från mig nu. Jag lägger mig till rätta på 2 stolar på balkan, dricker mer vin, lyssnar på Bruce Springsteen och njuuuter av solen. När kl är runt 18 så tar jag en dusch, och kollar på lite mer weeds. När klockan är 19:35 så stänger jag ned datorn och somnar. Det var den Detoxen.

Idag mår jag så satans bra. Jag behöver verkligen ensamfyllor. Det är fan gött. Jag tänker på saker jag inte brukar tänka på, och jag är fan glad varenda sekund. Mådde som en prins i solen på balkongen på Söndagen. Gött. Jag sa till My igår att jag antagligen var immun mot solen, då jag inte fått någon färg. Jag fokuserade nog på den röda färgen i muggen (japp, drack ur en oanvänd colamugg i papper) istället. För jag är fan röd idag. I ansiktet och på bröstet.

Men SATAN vad gött med SOOOOOL !





BE STUPID


Kan inte få nog av dessa genialiska reklamer. No can do. Det är så satans jävla rätt. Blir fanimej irriterad på Smart. För om man nu bara lever ett liv -

BE STUPID.



















BE STUPID.



Julfest, rabatthäng och brutna ben.


Jag tror bestämt att jag missat berätta om vår Julfest med kontoret nu senast. Som på alla företag så är det alltid Julfesterna.. tja festerna med kollegorna rent generellt som spårar ur och det blir totalt jävla sjövilt. (Något säger mig dock att Arlas personalfester inte är så galna. Känns bara inte så värst vilt med tetrapack och mjölk liksom)

Hur som haver. Golf står på Schemat och vi alla skall upp till Paleiro Golf för att svinga klubbor. Jag och My bangar golfen och tar en taxi upp senare då jag måste fixa klart bordsplaceringarna och korten innan. Sen var vi väl inte sådär jättepeppade att gå in och förnedra oss officiellt det första vi gör på Julfesten heller, så det var inte ett alternativ vi nappade på. När vi är uppe så käkar vi middag allihop, jag fick det perfekta bordet och alla trodde jag hade bestämt mitt eget bord vilket jag nekat till, men ju mer jag tänker på det desto mer logiskt är det att jag bestämde placeringen för mitt bord. Synd att jag har drabbats av alzheimers light, och inte minns vissa saker.

Vi kollar på Lussetåget och garvar oss igenom detta, för att sedan mingla runt och se på när våra kollegor som vanligt blir stupfulla och avslöjar diverse saker och är allmänt stökiga då, precis som det skall vara. När alla fyllt champagne och shot kvoten så hoppar vi in i den stora bussen och blir körda till Molhe

Vi blir infixade bakvägen och får gå alla våningar upp i en jävla ståltrappa med klackar istället för att ta hissen upp. Vi dricker mer i vanlig ordning, även om inte en endaste person behöver det, och sen skall jag och My gå på toaletten. Det är ganska små toalettbås (dock urtjusiga), och det är nog svårt att rymmas fler än 2 pers i ett av dem. Jag och min vän skall iallafall gå samtidigt som vi alla kvinnor skall efter lite procenthaltigt i oss.

Jag går på toaletten, doing my thing och sen när jag är klar och fått på mig kläderna på rätt plats så halkar jag och snurrar ett kvarts varv i luften och landar med revbenen mot toalettkanten, för att sedan snyggt glida ned och kilas fast mellan toaletten och väggen på en snedvriden axel. Jag skrek, och My skriker till och skall springa fram och hjälpa mig givetvis. I samma rörelse som hon sätter ned foten på marken så halkar hon också, och slungas mot väggen och hamnar PÅ mig och kilas därför också fast på något vänster mellan toaletten och väggen.

Hon kan inte ta sig därifrån, och jag ligger i ett litet dåligt läge att make a move så efter en stund så lyckas Myran kravla sig upp på det såphala golvet och dra upp mig också. Vi kan inte tro att det är sant, att detdär percis hände och går skärrade ut från toaletten direkt till baren. Jag behövde döva min ohyggeliga smärta med shots, och My också kan jag tro. Vi dansar lite, dricker lite mer och sedan är det dags att gå hem. Vi ställer oss i kön för att stämpla ut (orkar inte dra mohles system igen, ni som inte vet får googla det eller läsa ett inlägg jag skrev för länge sedan här, så fattar ni). Efter att ha pröjsat så skall vi gå ut och vi går trofast sida vid sida jag och My. Snuddar runt hörnet, Tro inte i helvetet att lilla Myran har missat rabbaten som är konstruerad 2 meter ner under trädäcket, och klivit rakt ner där, och fallit hejdlöst ner i jorden.

Jag måste säga att det är inte varjedag som man ser sin vän ligga i Julfestkläder, superfin 2 meter ned i en jordig rabbat, när det går, dansar, minglar folk precis bredvid. Fick dra upp stackarna och sedan fick vi hjälp med att få upp hennes saker.

Jag vaknar på soffan mitt på dagen, och kan inte röra mig. Kan inte lyfta högerarmen, eller sätta mig upp. Får fram mobilen ur väskan och ringer pappa och skriker Pappa förklarade att det nog inte var en stroke, och att jag skall försöka resa mig upp när han är i luren. Jag börjar gråta av smärtan, men kämpar på och halvsitter tillslut upp. Han konstaterar att revbenen är av. Jag konstaterar samma sak, efter att under 4 veckor inte kunna sitta ordentligt, skratta, hosta eller andas normalt.


Det var dagen då jag gick på julfest, kilades fast mellan toaletten och väggen, drog min axel urled, bröt mina första ben och My trillade ner i en rabbat inför en hel nattklubb.




Good times.

Au revoir l'hiver


Längtar till våren. Igår längtade jag till Vintern. Men nu, så längtar jag till våren igen. Våren i Sverige.
Vill sitta ute med massor kläder och dricka vin på nyss upptinat gräs, och låtsas som om det är varmare än det är. Det är aldrig varmare än det är i Sverige. Det är bara vi som hoppas så mycket.

Jag har verkligen en saknad efter Sverige nu. Vet att jag kommer tröttna när jag väl slår mig till ro igen, men så är det. Då får jag väl resa vidare igen då. Nu har jag bott i Portugal i 3 år. Tre år. Jag älskar det. Älskar att gå upp på morgonen, gå till jobbet. Älskar mitt jobb, mina kollegor, mina vänner, dagarna efter jobber, helgerna, omgivningen, naturen, havet, blommorna, bergen, allt vi hittar på. Men gud vad jag saknar min familj och mina vänner. Jag har en miljon etthundratusen vänner här. Men av dem, så är det kanske 5 st som jag känner så fruktansvärt mycket för, som påriktigt, i vått och i torrt är mina vänner. Fem stycken bra vänner, är inte fy skam att snubbla över på en ö.

Nu behöver jag Sverige. Familj, gamla vänner och ett fint Göteborg. Våren i Göteborg är det finaste som finns.
Våren och Göteborg är det finaste som finns.. Okej, jag har inte varit i Paris än. Jag tror det kan vara rätt så förtjusande det också.







Im out

Fysatan vad trött jag är. Det är inte klokt. Det känns som om all energi går åt att ta mig upp ur sängen på morgonen, och sedan är det en lång kamp mot fysiken tills att jag trillar ner i sängen igen. Vet att jag mådde finfint här om dagen. Men nu.. nu är det segt alltså. Fysiskt trött. Inte psykiskt, jag är pigg och tänker klart o allt sådant (I den mån som jag någonsin tänkt klart vill säga) men kroppen. Goddamnit. Jobbigt att lyfta armen, jobbigt att skriva detta. Jobbigt att flytta pupillen höger, höger, höger, efter varje ord jag skriver.

LAME har fått en ny innerbörd. Det är jag, personifierad för tillfället. Skall kutta ner på kaffet också (dvs kutta ner från ca 22 koppar om dagen, till nada, zero, zipp.) Blir en stor omställning denna veckan, men det kommer bli kul. Gillar att göra sådanahära saker. Utmana mig själv. Och att sluta med Kaffet och med Cola Lighten, det är en utmaning som heter duga. Dock.. så köpte jag Diet coke igår och drack när jag kikade på Weeds. Köpte också Tremoços som inte alls var goda men det hindrade ju givetvis inte mig att maniskt slänga in en efter en i brödintaget.

Efter jobbet.. jajuste ja, jag sitter på jobbet. Skulle hit o jobba lite tänkte jag, men jag o.r.k.a.r inte. Skulle behöva ringa pappa en sväng, och resterande familjemedlemmar förutom mammma som jag talar med typ 3 ggn om dagen, men samma sak där - jag ORKAR inte. Märkligt ändå hur en veckas detox kan göra såhär mot kroppen. Det känns inte riktigt rätt att jag skall känna såhär efter så kort tid. Känns som det inte borde vara så stor skillnad. Den största skillnaden är väl dock att jag inte dricker alkohol, inte diet coke (förrutom undantag) och att ja.. jag inte äter annat är grönsaker och frukt. Kul liv känner jag och tittar ut. Det är sooool, mycket sol och varmt. Har Shorts och T-shirt på mig. Men mina ben kommer inte orka bära mig ut till terassen. Synd att testa känner jag, ifall jag inte kan ta mig därifrån sen. Justeja - efter jobbet så skall jag och My ta en fika. Softish. Hon lär få hälla i mig det jag nu dricker.

Fan vad jag gnäller. Nu skall jag ta en kopp te.

Nu är framtiden här

Herregud.

Harrys kommer att öppna i Kungshamn.. det är inte sant. Jag kan inte förstå det. Betyder det att detta kommer räknas som ett civiliserat samhälle? Vad betyder detta för den enda krogen som finns i Kungshamn? Kommer de kursa? Nej, givetvis inte. Det kommer delas upp nu. ÄNTLIGEN. 25+ på Harrys, och 18+ (16+) på Kanske mat & Bar. Gud hör bön så att säga.




Snackade med brorsan om det och jag uttryckte min lycka rätt rejält, tills att han plockade ner den från himlen, blåste bort allt glitter, slänge ned den på marken, och knusade den med sina märkes skor. Jag är 22 år i år. 


Crap fucking damn it. 


Ringde Mia och kollade om man är för gammal för att ligga sig in på krogen nuförtiden. Hon sa att det nog var så tyvärr. Helvete. Vad gör man nu då? När man inte ens kan ligga med vakterna eller krogägarna för att komma in? Är det kört nu? Sen kom jag på det. Jag kommer ändå inte spendera särskilt mycket tid i Kungshamn när jag flyttar hem. Jag kommer ju bo i GBG, och där.. kanske man fortfarande kan ligga med vakterna för att komma in.

Fingers crossed!

Ha en förbenat sweet fredag.


Pärla





Pernilla
, min fina vän. Snygg som satan och som gått o blivit en skinny bitch. Vilket får mig att få lite ångest. Man kanske skall fortsätta med Detoxen, men utesluta både frukt och grönsaker och kanske köra på vatten och luft? Kan man smaksätta luft, så kan man ju unna sig det någon helg. Pernilla är en av mina absolut närmaste vänner, och en tjej som jag klickade med efter 24h. Vi började i samma klass på gymnasiet och på den vägen är det. Oskiljaktiga på alla sätt och vis. När Pernilla jobbade här en stund på ön så sa folk att det såg ut som om vi hade ett osynligt band mellan oss, även om jag var i köket och Pärlan satt vid sitt skrivbord. Nu skall vi återigen återförenas och kick ass. Riva städer, festa, fika, promenera och mysa. Pernilla är nog faktiskt den enda av mina vänner som det känns helt fullständigt normalt att hålla i handen i nyktert tillstånd på ljusadagen, och den som jag kan skratta mig till tårar med, även om vi bara skypar med varandra. Jag kan sitta i min soffa i Portugal och inte kunna andas ordentligt, och hon sitta i sin soffa i Sverige och göra samma sak.

Vi har sådana sjuka minnen ihop. Vi har stått i en hiss i typ 4h och kollat genom glaset när folk står och speglar sig, ring till dem och sagt att vi skall mötas vid hissen, och skrattat när de kommer dit och säger "Men.. de sa ju att vi skulle mötas här" och vi ligger på golvet och skrattar, vi har mutat folk att gå ur köer för att vi vill fyllekäka, vi slapp gå på engelskalektionerna i gymnasiet för att läraren tyckte vi var så bra (ja vi var bättre än de andra, men hade nog behövt gå ändå) vi har gjort så insaine mycket saker ihop, och jag är helt säker på att detta livet inte är det första vi levt tillsammans.  

Det är någon konstig kemi mellan oss. Något som är så starkt, men som varken jag eller hon kan sätta fingret på. Min familj avgudar henne, mina vänner älskar henne även om alla inte träffat henne, så pratar de om henne med välvilja och godhet ändå, för att jag pratat om henne så mycket, så de känner att det är deras kompis också.

Jag och min fantastiska Pärla har planterat lite planer som kommer gro under sommaren och växa upp till hösten.
Planerna involverar Californien, sol, plugg, amerikaner, milkshakes, lemonade, king size burgers, surfning, fester, kändisar och rullskridskor.

Kan inte bli annat än awesome som ni ser med detta upplägget. Vi börjar nu till våren med att taöver Göteborg, och om en snar framtid så kommer ni se oss i tidningarna, på TV och höra våra ljuva stämmor på radion. Vi har alltid varit kända för att ha Hybris och storhetsvansinne. Men det har vi gjort oss förtjänta av. I skolan så klistrade vi upp bilder på oss själva i alla rum och skrev fina saker om oss. Om det finns ett Dreamteam, så är det vi. Efter 6 år tillsammans, så är vi fanimej fortfarande lika bra. Det går liksom inte förinta oss, och skam den som försöker.

Sådär ja. Det var bakgrunden. Framtiden kommer ni att få se på TV.

Fick denna bilden på mail 05:09 förra fredagen då Pernilla satt och snickrade ihop våra planer.
Pratbubblan säger: Nya Kungar i Stan.

Justeja! Vi har en klubb också, eller mer som en religion som heter PESA.


Något säger mig att vi kommer få en del spö i våra liv...



Fredag igen.

Fredag. Igen. Satan vad snabbt det går.

Då jag detoxar så blir det inte mycket gjort denna helgen. Hoppas på fint väder så man kan ligga ute och sola.
Nästa vecka flyttar jag tillbaka till Vila Lucitania efter att ha bott ensam sedan i Augusti. Pool, stor balkong, gräsmatta, palmer i trädgården och grillplats. Jo tjena. Jag ser rätt mycket fram emot det. Skall bli satans fint.

Jag är verkligen tråkig när jag kommer på att jag skall vara nyttig. Jag är aldrig Mellanmjölk som My säger. Det är svart eller vitt med mina beteenden, alltid. Antingen dricker jag inte någonting och umgås därför inte med människor för jag vet att min ryggrad är för vek för att låtabli att dricka om dem gör det. Eller, så dricker jag varenda dag i 2 månaders tid, och så börjar det om igen.

However, så är det nu en vecka med Frukt & Grönsaker och jag käkade igår tidernas godaste Tomatsoppa från Knorr, så den lär väl finnas i Sverige. Dock så skulle jag kunna döda (det läskiga är att jag skämtar nästan inte) för Tacos. Men har jag nu tagit mig på detta att Detoxa, så får jag ju för satan inte bryta det heller.


Kanske skall ta en fika med tjejerna i helgen och unna sig en Diet Coke som jag inte druckit på en vecka heller. Vilket för mig är helt jävla sjukt. Mat får jag liksom inte sådär enorma behov av, men Diet Coke. Oh Lord. Tror jag tänker spendera hela helgen på kontoret om det inte blir fint väder, så har man någonting att göra iallafall.


Fredag idag. Igen. Och jag tror jag skall införskaffa mig lite Diet Coke under helgen.



Forever Young


Hur vet man vad man skall göra ? Hur vet man vart man skall åka för att få ut det mesta av livet? Är det värt att stå still ett tag för att sedan komma dit man vill, eller är det bättre att det går långsamt framåt helatiden? Jag önskar att jag hade svaren på frågorna ibland. Jag önskar att jag kunde skaka en glaskula och få reda på allt jag behövde få reda på. Inte allt. Men det nödvändigaste. Kanske är det bra att man inte vet? Kanske hade man missat ortoligt mycket saker då? Kanske skall man bara sluta tänka på framtiden och leva i nuet? Det är nog lika svårt som att kunna acceptera sin framtid. Det har aldrig skrämt mig att inte veta vart jag är påväg. Men nu gör de det. Jag måste veta vart jag hamnar. Finns ingen is i magen längre, men desto mer oro. Vuxen. Det är vad mamma kallar det. Vuxen. Jag vill gå tillbaka till mitt gamla jag. När jag kunde slänga mig ut, lifta med vem som helst, hoppa på en båt, ringa ett samtal, ta ett flyg, ett tåg eller gå i motsatt riktning som vägskylten pekar åt.

Kanske är det bra att vara orolig. Kanske är det för mitt eget bästa. Men borde det inte vara tvärt om? Att man är orolig och konservativ när man är barn, och lekfull och våglig när man blir äldre? Det är ju då man har chansen att leva sitt liv. Borde ändras. Skall ändra mig själv. Det är kanske det som Forever Young handlar om.





Word








Titta !


Titta! Fina pojkarna Jens, Pontus och Markus. Grabbarna skeen.

Julfesten 2010.


 


Pigg som en gris

God morgon.

Gud vad jag mår bra. Detoxen gör mig gott tror jag.Eller jag menar att jag sover typ bra, jag känner mig utvilad och jag är pigg på morgonen (dock har jag alltid varit sjukt morgonpigg, men nu känner jag liksom ännu mer).

Okej... Jag vet att detta inte alls beror på min frukt/grönsaks diet. Detta beror på att jag går och lägger mig innan 21 varje kväll. Inatt vaknade jag och tänkte att klockan skulle ringa vilken sekund som helst. Kollar på klockan, och den står på 22:50. Tjugitvåfemtio. I vanliga fall så hade man blivit ur nöjd över att man får sova i 7 timmar till. Men jag blev typ lite bitter. Här har jag sovit i snart 2 timmar, och antagligen ingen som är under 100 år (förutom spädbarn, de gör ju lite som de vill och kommer alltså alltid bli ett undantag) har ens gått och lagt sig än!

Patetiskt skulle jag vilja säga. Sen tänkte jag efter. Är människor såhär nöjda på morgonen som jag är? Nej, jag tror inte det. Sover människor 9 timmar om natten? Nej, jag tror inte det. Vaknar människor kl 22:50 och är UTVILADE? Nej, jag tror inte det. Just det.

Så om ni vill vara utvildade, och glada och käcka. Ja, men då tar ni och avskaffar er era liv, och laddar ner Mad Men, Weeds, Californication, The wire, Entourage och bara njuter på kvällarna efter en dusch.


Satan vad gött. Hoppas dagen går snabbt så jag kan gå hem och lägga mig igen.



Kul att jag precis frestade mig själv. Skills.

Slaggprodukter


Googlade förövrigt Slaggprodukter och fick fram denna bilden.



Ser rätt festligt ut måste jag säga. Jag tror jag vill ha Slaggprodukter i mitt omlopp. (Omlopp?)

It's a keeper!


D som i Detox.

Känns som om jag innan har detoxat här på bloggen. Hur som haver så är det igång igen sedan i Måndags. Inga konstiga ämnen, inga sötningsmedel, eller socker. Inga konstiga fetter, inga färgmedel eller alkohol eller ciggaretter.
Pure fucking detox alltså. You heard me.

Dock så dricker jag kaffe fortfarande, tänkte byta ut det mot te men det känns ju bara förjävligt. Man må ju unna sig som de säger här på kontoret. Jovisst. Men problemet är att jag unnar mig runt 365 dagar om året och detta har nu pågått i 22 år. Unna sig. Det bör vara det minsta jag skall göra nu. Iallafall så tänkte jag fortsätta käka frukt, grönsaker etc. Men bara bra stuff. 14 Dagars detoxen känner jag var ett förjävla bra påhitt. Så kan kroppen rensas på slaggprodukter ( egentligen har jag inte en aning om vad slaggprodukter är, men jag ser alltid att det står så i samband med Detox, så jag slänger in det här också)

Japp. Allt slagg skall ut. Uuh.. är inte något trevligt ord alls, inte att läsa och inte att skriva. Tänker mig liksom slime. Eller något som finns i en drakes näsa. Eller något som kommer ut om man hugger en jätte i tån. Slaggprodukter.

Skulle i och för sig kunna vara något bra också, typ youghurt, eller mandelmassa. Dont know, men rensas skall det iallafall. Eller var det att man skulle samla på sig det?

Ahmen vafan. Värdelöst ju. Skall googla lite.

Hejpåre!

Karma is a bitch

Igår när jag var så satans trött på allt, och förbannad och ville kräkas över mina kollegor så händer det. Jag börjar må dåligt, känna mig snurrig och få yrsel. Börjar bli varm i ansiktet och må illa. Får tillslut dra hem och kräks. Ja det stämmer. Jag ville kräkas på min omgivning och jag själv kräks. Folk säger att Karma is a bitch. Indeed.

Herrejävlar






Då jag somnat innan klockan slagit 21 hela Fre, Lör och Söndag så tänkte jag att det skulle bli en fenomenal Måndag. Kl 01:44 vaknade jag inatt och kunde inte somna om. Det gick inte. Och ju längre jag låg vaken ju argare blev jag. På människor i min närvaro, på människor runt mig på ön. Mestadels på Ön.

Ja, jag är manodepressiv. Helt jävla klart att jag är. Saker som jag inte orkat störa mig på, störde jag mig på inatt och tillslut var jag så jävla förbannad att jag hade sex stycken namn som jag tänkte ringa upp och skälla ut.

Tur att jag inte hade några cash på mobilen. Och tur att klockan ringde så jag inte kunde tänka mer på vad som störde mig och hur förbannat arg jag egentligen var. Japp. Klockan är alltså 6. Jag har i 4h och 16 minuter legat och irriterat mig, och avskytt större delen av människorna runt mig. (Ja, inte påriktigt egentligen men småsaker som jag nu kommer att tänka på) Hur som haver så trodde jag det skulle bli bättre när jag kom till jobbet. Men Icke som fucking nicke.

Jag har på fullaste allvar stampat med fötterna i marken idag, svurit och gapat och lämnat rummet för att jag trott att jag kommer explodera, och vill inte träffa alla andra med mina hatiska atomer.

NU RINGER MIN KOLLEGAS TELEFON OCH HON HAR FANIMEJ EN JÄVLA BEBIS SOM GAGGAR SOM RINGSIGNAL!! VEM FAAAN HAR DET ?! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ EN JÄVLA JINGELMELODI ELLER RING-FUCKING-RING?





Jag får be att återkomma...  

 


Göteborg


Sitter och googlar bilder på Göteborg.

Är ungefär vad jag har gjort hela helgen.

Gud vad jag längtar efter Göteborg. Skönt folk, fina uteserveringar, mysiga café, nostalgiska spårvagnar, affärer, utbud, personligheter, klubbar, drinkar, systembolaget, muséum, bibliotek, Liseberg, Universeum, Gothia towers, restauranger, spa, familj och vänner.


Känn ingen sorg för mig Göteborg. Im coming back.  






Berätta vart jag kommer ifrån

Pratar med Mamma.

Talar om när jag var barn. Mina släktingar som gått bort, och som finns kvar. Mina syskon, om mamma och pappa pratar vi. Om mina vänner som jag hade och de som jag har kvar. Om hur jag resonerade när jag var yngre och hur jag resonerar nu. Det är ungefär samma. Likadant som mamma gör. Vi är lika på det sättet.
Jag tänker tillbaka. Alltid är det sol när jag tänker tillbaka på stunderna. Minns inte många regniga dagar. Det är då jag inseer att min hjärna nog spelar mig ett spratt. Allt var inte som man minns det. Märkligt ändå.

Mamma brukar vara bra på att krossa stunder som jag tänker på. Inte krossa som i att förstöra, utan mer rätta mig. Få mig att förstå att det som hände inte var så illa, eller var så bra. Man vränger på mycket utan att man vet om det. Sätter ett glas i svart eller vitt över varenda stund som inträffade när man var liten. Så jag slog inte upp ett sår i pannan. Det var alltså på knät? Så jag vann bara 2 gånger på Lisebergshjulet.. jag som minns att det var 7 gånger. Ibland vill jag att mina minnen inte skall förändras alls. Ibland vill jag att de förändras så jag får veta sanningen. Jag tror mamma känner av dessa stunder och förändrar det som jag bör veta, och låter det som inte är viktigt förbli oförändrat. Vi talar ofta om när jag var liten, om när hon var liten. Om hennes släkt, om pappas släkt. Om mina släkter. Jag tycker det är intressant. Tycker det är skönt att få lite vetskap om mina rötter.
Om och om igen skrattar vi åt samma saker. Jag kommer göra likadant för mina barn, det är viktigt att veta vart man kommer ifrån, viktigt att känna att man vet vilka det är som satt spår i en, vilka som lärt mina föräldrar det de idag har lärt mig. Det är viktigt att höra när mamma pratar om mina släktingar som gått bort och säger; Glöm aldrig bort hur mycket dem älskade er Sara. De älskade er barn mer än jag trodde var möjligt. Mina fina barn.


That ship has sailed



Igår ringde Calle på förmiddagen, ville ta en öl efter att han jobbat.

Kom förbi kontoret och hämtade upp Linus, Calle och Patrik. Hittade Simon, Erik och Dan också. Drack öl i 20+ grader i hamnen. Noterade att Brittiska flottan var kvar. Ville ringa dem, men stod emot. Sen sa jag att jag nog faktiskt behövde stiga på båten för att skaffa en liten romans. Vi tittade bort mot hamnen och båten var borta.
Simon tittar på mig och säger: That ship has sailed Sara. Vi alla skrattade. Simon är förbannat bra.

Gick och köpte mer öl och jag väntade på att My skulle vara klar med sin skogsvandring.
Vi satte oss i parken och drack upp våra kalla öl på den gigantiska gräsmattan. Matade duvorna, pratade om oss själva, skrattade och hade det fint i solen. 





Hemgång för att mötas upp en timme senare för grillning. Jag ville verkligen vara med, men någonting sa att jag inte skulle. Tystnaden kallade. Jag stängde av telefonen, lade mig i sängen och tänkte, resonerade och läste en bok. Bara jag och mina tankar i rummet, ingen annan. Vaknade 08,28 imorse, satte på telefonen och hade 11 missade samtal, och 4 sms mottagna. Jag förstod att det var dumt att stänga av telefonen när jag lovat att vara med på grillningen, men de klarar sig ju själva. Det gör dem alltid. Mitt fina lilla gäng. 

En promenad idag och förhoppningar om ännu mer sol. Men ser inte ut så. Ännu mer tystnad är vad jag behöver.
Ibland så måste jag komma bort, utan att förvarna, hinner inte förvarna. 
Jag uppskattar deras närvaro, men också deras frånvaro. Måste få stänga av ibland, stänga in mig. Inte lyssna på någon, ingen lyssnar på mig. Skönt och nödvändigt. 

Imorgon är det Måndag. Då ser jag dem igen. Mina fina vänner. Mina härliga kollegor och mitt fantastiska jobb.
Det räcker med en dag av ensamhet, isolering. Sedan saknar jag dem. Känns bra att jag fortfarande saknar dem. Då vet jag att de fortfarande betyder väldigt mycket. 





 


Oh Kissie


Är inte många saker jag läser på nätet som får mig att skratta. Men Kissies blogg får mig att slänga bak huvudet och skratta hysteriskt.

Jag har aldrig någonsin läst kissies blogg innan. Men sedan Mia berättade om att hon gick på någon barnmatsdiet så var jag tvungen att kolla in vad hon gör egentligen denna bruden. Och visst är det lika underhållande som jag fått intrycket av. På gott och på ont.

Alexandra Nilsson. Säkerligen en supergullig tjej, men SOM jag kan garva när jag klickar in mig på hennes cerisa blogg. Hon ser lite ut som en Nickdocka, ni vet en sådandär som ofta sitter på instrumentbrädan på bilar. Med ett stooort huvud, och en liten kropp. Som denna Bobblehead på Paris Hilton. Men jag tycker faktiskt hon är snygg. Inte på alla bilder givetvis, men det kan man ju inte bedömma någon efter. Förhoppningsvis är en del bilder Photoshoppade, och är dem inte det så är det väl så det är, jag hoppas bara att hon själv är nöjd och mår bra. Det är ju trots allt endast hon själv som skall leva med sig själv.


 


Jag skrattar åt det hon skriver, men vet inte om det hon skriver är på allvar eller inte. Är hon verkligen så fjortis, fast hon har varit med i så många sociala sammanhang nu och bör veta hur man uppför sig, och BÖR veta hur man skriver en blogg utan 30 smileys (Ja, gula smileys som rör på sig, hjärtan som slår osv osv..) samt att hon skriver - *suck*, *Sooo Kissie like haha*  

HA HA HA HA. Det är så jävla roligt när hon skriver det, jag skrattar verkligen varenda gång. Hon KAN inte vara seriös, hon MÅSTE väl driva? Hon väger nu 48 jävla kilo, och skriver "Jag måste köpa mer bantingsmat nu, jag önskar jag kunde träna" Jag hoppas verkligen att hon provocerar så mycket som jag hört, och att allt inte är sant som hon skriver och jag tror faktiskt hon gör det. Hon är nog jävligt smart denna tjejen, jävligt skillad på att skriva saker som får folk att tappa hakan, och vara så jävla fjortis så folk verkligen tror att hon är sådan. Jag tror faktiskt att hon till mesta del driver, eller inte driver men tar det steget förlångt så att säga. Och jag köper faktiskt det, det är fan underbart att se dålig photoshopning, massa handmålade hjärtan, hundra förmånga smileys som rör på sig, förstorade bröst och läppar, skrytsamma kommentarer, provocerande meningar. Japp. Jag gillar det som fan. Jag tror vi hade vart ett sweet team jag och Alexandra.

Dock, så står det ju helatiden i Nyheterna och i debatter att Kissie bör skulden för att tonåringar svälter sig själva. Höhö, HUR kan det vara så? Jag tycker verkligen inte att kissie bär någon skuld alls för detta. Jag menar visst, hon har ju valt att vara en mediaprofil, och hon väljer ju att skriva vad hon skriver. Men för att hon gör det så skall hon inte bära skulden för att tonåringar börjar käka mindre. Hon har ett visst ansvar, det tycker jag med, men sålänge hon inte hetsar, hon skriver aldrig att man skall göra något hon gör, hon skriver att det är dumt med hennes barnmatsbantning, men att hon vill göra det. Då hamnar valet hos läsaren. Vill du göra som Kissie, eller vill du göra på ditt sätt? Om man inte har moral eller en självdistans stark nog att inte kunna påverkas av en jävla blogg, så tycker jag man kan börja läsa böcker om hur man täljer en gubbe, eller hur man på bästa sätt sköter en tomatplanta istället.

Att jag blir orolig är inte för att jag tror massa ungar skall ta efter henne, vill de gå ner i vikt så vet de hur man gör, och hade inte Kissies blogg existerat så hade de kunnat googla fram det. Det är inte så jävla svårt. Bättre att de får i sig barnmat med näring i då, än att de lever på cigg o lightprodukter. Jag är mest orolig för Kissies egen hälsa. Hon är 18 år om jag inte missminner mig, och hon har redan gjort en del operationer. Jag tycker man är lite väl ung för att göra det när man är 18, då jag inte tror man har någon vidare koll på sig själv vid den åldern.

Men vaffan, vem bryr sig om vad jag tycker. Lika lite som jag hoppas att man inte bryr sig om vad Kissie tycker, tänker och gör. Men jag tycker ni skall läsa hennes blogg. Den är fanimej underhållande. Hon är rätt skön dendär Kissie.





GO KISSIE!


Lillasyster vuxen


Mina kompisar har alltid sagt om min Lillasyster "Hon kommer bli precis som du". Jag har allltid sagt "hon kommer inte bli som mig, hon är det enda hoppet för framtiden i vår familj."

Hokus pokus simsalabim.
Tjejen blir ett yrväder , en sjövild tjej med alla bollar i luften. En tjej som dricker allt, som känner alla, som vet allt och som har ordet Fest på tungan dygnet runt. (Påminner kanske om någon nu när jag ser det såhär svart på vitt) Hon är snäll som fan, rolig som få och så sjukt vettig, men ingen kommer märka det. Inte på några år iallafall, och jag hoppas inte det är försent då.

Jag har försökt att få henne att förstå att det ryktet hon skaffar sig nu, det kommer hon inte kunna tvätta bort. Aldrig någonsin. Så have fun, fuck what other people think, men gör det med klass. Det är väl vad som är nackdelen med att komma från Smögen-Kungshamn. Du är den som står i rampljuset, men du är också den som frukten kommer kastas på. Du är cut open, dygnet runt. Det finns inget privat där jag kommer ifrån. Alla vet vad jag gör, vad jag tycker, tänker, vart jag är, vem jag ligger med, vilka mina föräldrar är, och vilka deras föräldrar är. Charmigt till en viss del, men väldigt påfrestande resterande av tiden.

Idag fyller min Lillasyster Josefina 18 år. Arton år. Det betyder att hon idag är vuxen - på pappret förstås Ingenting annat bör tilläggas där. Det finns förmycket att säga, in good and in bad givetvis. Jag må vara hård mot henne, men jag vill så satans jävla gärna att hon skall få en fin framtid, att hon inte skall skita i allt som hon innan skitit i, att det skall bli BRA för henne. Att hon inte skall göra samma misstag som jag gjort, även om hon tycks se det som lockande att göra det. Gör inte det jag gjorde, så kommer du att bli kick ass Storasyster x 1000.

Jag fick ett sweet life, jag har alltid haft ett sweet life. Men saker jag gjort, och varit med om skulle jag kunnat klara mig utan. Visst att jag lärt mig en del, men det är inget man har nytta av. Stay away from idiots and stupid men så kommer det gå bra. Och - var inte så jävla naiv och om folk inte är shyssta, nej men skit i dem då, för de är inte värda ett piss, and they will come around anyway. Om du vill ha dem då förstås.

Jag hoppas verkligen att hon får en sinnessjukt bra födelsedag, jag ringde henne precis och hon var lugn som en filbunke. Jag minns min egen 18 års dag. Med 50 gäster i stort partytält på gräsmattan, med massor av öl och vin. Jag och min kära tvillingbror hade våra fylletal, och det var så satans fantastic. Lätt bästa ever.

Hoppas min fina syster får det också. Jag älskar henne så mycket, så mycket. 



Grattis och Hurra Fina.








      


The Line of the year


Igår innan vi tittade lite för djupt ner i Sangria kannan så talade vi om The line of the Year men kunde inte riktigt komma på någon bra som slängts ut. Då visste vi inte att vi skulle få ett par lines bara någon timme senare, som jag sent kommer glömma.

Jag har suttit och skrattat mig till tårar hela dagen när jag tänkt på vad vi höll på med igår och allt roligt som sades.

Att My verkligen försöker få mig att öppna en konversation med Britterna gällande Harry Potter.
Hon sitter och stirrar på mig mittemot mig och mumlar "Fråga dem om Harry Potter, fråga dem om Harry!"
Tillslut fick jag ju säga "Soooo.. you know Harry Potter?" En snubbe svarar; Yes, I'll tell you all about Harry Potter. Och sen var My fast. Potter-Junky är hon. Hon berättade nu för en stund sedan att hon typ fick gåshud, eller om hon beskrev det som att hon smälte. Jag kan inte minnas vilket det var, men jag tycker det är lika obehagligt vilket alternativ som nu stämmer, om man får en sådan reaktion när en Britt säger Harry Potter.

Det roligaste är ju att när denna Keff (vi tvivlar starkt på att det är vad han heter) satt och snaskade mig i örat och sa att han ville ligga och att vi skulle dra någonstans och göra det, så spelar jag Keff ett spratt, eller mig själv ett spratt kanske. För jag vet inte varför jag sa det, om det var ett skämt som jag glömde säga var ett skämt, eller om det var någon förförningstaktik, även om jag inte tänkte ligga med honom. Det jag säger är iallafall:

"Ja.. jag vet inte. Jag har typ inte varit med så många innan, så jag är lite osäker.."


ALLTSÅ. Helt jävla seriöst. Jag kan inte ens kommentera det. Mina ögon tåras när jag tänker på det, för det är en sådan sjuk sak att säga. Oavsett hur många man legat med, så är detta inte någonting man säger om man inte är född och uppvuxen i en lada på 1300 talet. Jag kommer faktiskt slänga in en: LOL, på denna grejen, även om det inte är accepterat att säga det. För det är inte accepterat att säga det jag sa till Keffot heller.


Good times!







"Ett glas kan vi unna oss... "

Jag slutar aldrig förvånas av min egen naivitet. Aldrig kommer ett glas bli ett glas för mig. Lika bra att svälja förhoppningarna och insee att jag inte har någon ryggrad.

Jag och My skulle till Teatro igår för att ta Ett glas vin. My slog dock på stort och började med en kanna Sangria, och jag skulle ju inte vara sämre.  Efter fler kannor än den fösta, och betydligt fler glas vin så slutade det med ca 30 Britter från The Navy (ja, det låter fan så hett när man säger The Navy) på FX
dessa män var alla gifta och kladdiga men 2 st var fan rätt snygga ändå.



Vill givetvis påpeka att jag drack Tequila igår och att det kan vara därför jag tyckte det. Men en hette Simon, som var supergullig och skild och verkligen så himla fin och snäll. En hette Keff och var motsatsen till Simon. Antagligen anledningen till att Keff stod hägst på min lista igår. Han var ganska odräglig, började slåss och bråka, var gift och ville vara otrogen och satt och viskade mindre passande saker i mitt öra medans jag pratade med My och Linus. Han visste vad han ville, jag visste vad jag ville.

Just då, helt oanmäld så dök moralen upp i mitt huvud. Jag sa till Jeff att jag inte tänkte ligga med honom, för att han var gift. My skriker på andra sidan bordet: MEN DET ÄR INTE DIN FRU SARA. KOM IGEN!
Men vettet höll sig vid liv och jag tackade inte ja trots att jag försökte ta död på det med flertalet tequila shots.

Simsalabim, så händer något som jag inte ofta är med om. Keff och den andra snubben som var den första att flytta till vårt bord börjar bråka - OM MIG!! Aldrig skall jag glömma denna dagen. Aldrig.

My var upp över öronen road över att de kom från samma ställe som Harry Potter och HP-freak som hon är så flikade hon in lite snyggt emellanåt; So you are divorced that's interesting. But.. what do you think about Harry Potter? Jag fick slänga in en stämningshöjare efter bråket och sa: You think Harry might be on the toilet? Med våra otrooooligt bra imitationer av britter.

Hur som haver, så hände det ju inte någonting mellan mig och någon av sjömännen igår, och jag följde ju aldrig med till båten.


Det är just därför jag skall dit ikväll.

Cheers mate.


INLÄGG FRÅN 2008 - ALEXANDER HYSÉN

2008-07-31


"Duärsåhimlasköööön" Meningen som kom ur varje killes mun lika ofta som jag hann blinka. Ja.. jag säger då det. Seglar veckan. Smögen. Om jag hade sett en till musto, pelle pettersson eller helly hansen jacka så tror jag att jag hade fått ett epeleptiskt anfall. Och Champagne, ja herregud, vi får ju inte glömma champagnen. Jag känner att denna dricka är förbrukad i mitt minne, för evigt! Vaddå Champagne? Snacka om att tjöta ut en dryck så mycket att man knappt vill dricka den. Och nu är det inte så att den är uttjötad för att jag har druckit den för mycket. No no. Nu är den uttjötad för att jag har sett de dära norrmännen i seglar jackor med tillhörande seglar byxor konsumera skiten som om det var sodastreamat vatten. Tacka vettja billigt vin i tetrapack o pappersmuggar från pressbyrån. Okej, dessa killar må vara dryga, snobbiga o med en jääävla bunt med sedlar i badbrallorna, men jag kan inte heller sluta imponeras av deras levnads sätt. Det stannade två stycken limousiner utanför mitt jobb. Inga vanliga limousiner heller. Nej, nej. Det var ju hummer limousiner. Ut ur dessa bilar hoppar det ett gäng killar.. eller jag menar förstås gliiiiider ut. Vart fick jag hoppa ifrån? De tittar sig runt o säger. "Määähvafaaaankillar.... vi skulle ha tagit helikoptern istället, här finns ingen parkering" Mycket riktigt. För bilarna stod då som sagt parkerade på utsidan mitt jobb, som ligger mitt på smögens torg, där alla passerar från o till bryggan. Ramaskri? Nej, folk avgudar ju dessa killar. Så det gör inte dem någonting om de måste åla sig under bilhelvetet, slänga de nya barnvagnarna med tre hjul i sjön, eller svälta för att det tappade plånboken under bilen för att ta sig fram.

Två av killarna kom iallafall in på mitt jobb. I klädda det simplaste av alla kläder: Varsinn knälång brun pälsjacka med medaljer på (skojar inte), solbrillor som fick 50cents blingbling att blekna och två champagneflaskor VAR i händerna. Jaadu. Där stod jag o visste inte riktigt om jag skulle knäböja eller testa alla tändare vi har i affären onödigt nära deras fina jackor. Jag var rätt sugen iallafall. Killarna köper bara varsin redbull (utan socker, självfallet) o skall sedan efter att ha bläddrat upp en bunt tusenlappar, såklart betala med kortet. Jag kunde inte hålla mig, o sa att det var väl lite dåligt i deras kassor nu såhär mitt i sommaren, därför var de tvugna att betala med sparpengarna på kortet. Vet inte om det var ett uppriktigt, eller ett hånskratt jag fick tillbaka. Vet iallafall att jag fick ett svart kort med guldig text i min hand, där det står någonting om Royal och pass.. Är iallafall riktigt säker på att det inte stod föreningssparbanken på kortet. Vår kortdragare tog inte kortet - otippat. Den ena killen undrade när jag slutade och sa sedan att han kunde ge mig allt jag ville ha. Allt jag ville se och göra kunde de visa mig o ge mig. Efter att ha förklarat vart deras båt låg så gick de iväg. Eller rättaresagt gleeeeeeeed iväg. Jag tog av mig mina foppatofflor och GICK hem.

I lördags var jag på Maiden. Iron maiden då såklart. Kanon konsert. Det började med att jag o michaela stod i ullevis bar, då en kille knuffar till mig. Jag vänder mig om o han ber så mycket om ursäkt. Som plåster på såren vill han bjuda på en drink. Killen är skit snygg och heter Kalle, eller Kalle the king som han kallades. Vi hade ju platser i Loungen o kalle & co hade platserna över oss, alltså våningen över oss. Jag tackade ja till en drink, om han bjöd michaela också. Sedan frågade han om vi inte kunde sitta tillsammans under konserten. Jag frågade om det fanns några platser över och han sa ja. I hans knä. Jag lovade att gå upp till dem lite senare. När vi sedan såg kalle o gänget igen, gick vi fram. Gänget hade nu utökats med två killar till. Inte mindre fula dem heller. Vi hälsade o de var så jädrans trevliga allihop. De hette Alexander & Adrian. Alexander började tjöta med mig som fasen, och eftersom michaela var upp-över-öronen förlorad i adrian så tyckte jag det var helt okej faktiskt. Vi satte oss alla fyra.. ( jaa.. jag råkade glömma bort Kalle the King ) Efter ett par gratis drinkar, tack vare A & A, så skulle jag gå fram o beställa lite mer. Då jag får Alexanders kort så ser jag att det inte bara står Alexander på kortet. Utan självfallet ett efternamn också. Efternamnet lyder Hysén. Alexander Hysén. Sakta men säkert började det gå upp för mig att denna man som jag suttit o pratat med, skrattat med och skålat med nu en bra stund är Glenn Hyséns son. Tobias Hyséns bror. Jaha tänkte jag.. och beställlde in två öl till.

När jag satte mig visste jag inte riktigt vad jag skulle säga. Så jag sa inte något. Jag blev räddad. För just då så kommer det fram en flitigt tatuerad (och ännu mer berusad) kille med uttöjda öron o med jävligt skrovlig röst o börjar ragga på mig o michaela. Han säger att han är sångaren i Dead by April och blablabla... Alexander blir eld o lågor. Han älskade tydligen dem, men trodde inte riktigt på honom. Han drar fram sin ipod o ber killen att sjunga lite. Killen sjunger inte. Han skriker. Sedan när vi inte trodde på honom, för att det inte var så likt, så säger han att han varit sjuk i bronkit i fem veckor, o fick ställa in metal town. Han blir fly förbannad, när vi skakar på huvudena och rycker Alex ipod från honom, börjar gapa ännu mer ( om möjligt) och det bryter ut ett väldigt obekvämt gräl mellan Häcken spelaren Hysén & Sångaren. Där sitter vi. Jag o michaela, rädda, men ack så imponerade av Alex humör. Han var något så in i helvete het alltså när han höll på att bråka. Det ingriper vakter o Sångaren blir utslängd. Hurra. Alexander ville iallafall ha mitt nummer, och han var väldigt sugen på att komma ner till madeira när fotbolls säsongen var slut. Sen drog vi inte till stan. Senare mitt i natten dog min mobil. Är inte den dåliga batteritiden på mobilerna jävulens verk så vettefaan alltså. Här om dagen så googlade michaela Dead by april. Och det var han som kom fram till oss. Pinsamt eftersom vi inte trodde på honom. Men hallå?? Skriker det groupie om mig eller? Det hoppas jag verkligen att det gör. Annars har jag ju misslyckats rejält i livet.

På söndagen drar jag in till centralen o skall hämta min väska som jag låste in där dagen innan. Jag tar ut jackan som ligger först, sedan tar jag ut väskan, lägger tillbaka jackan, lämnar skåpet öppet - och åker tillbaka till lägenheten. På måndag morgon inser jag att jag är numera jacklös. Eller iallafall inne i göteborg. Det gjorde mig inte så mycket. Hade uppskattat om jag varit skinn lös också, i det dära vädret.

Nu är det bara fem dagar kvar tills jag flyttar till Madeira i ett år. Mitt mål är att göra madeira till den nya party ön. Så alla är hjärtligt välkommna ner när ni vill. Hör av er, så får ni bo hos mig. Det kommer bli grymt!

Ha det fint i värmen nu allihopa. Själv jobbar man ju bara, och får den shyssta Lysrörsbrännan som jag hört är inne i år.

Glöm inte dricka vatten! Love


EXTRA EXTRA


Igår stod det i tidningen att Anton Hysén gått ut med att vara homosexuell.


Jag tycker 2 saker om detta:

1.  VARFÖR skall det behöva stå i tidningen att någon är Homosexuell. Jag trodde bestämt det var 2011 och inte 1911. Hur stor deal kan det vara egentligen.

2.  FYSATAN Vad bra gjort. Snubben är 20 år och går ut med det, när ingen annan fotbollsspelare har gjort det innan. Så skall det till en liten tonåring att gå ut med det först. För det BÖR väl finnas andra homosexuella inom fotbollen? Om man inte var det innan fotbollen, så lär man väl blivit det efter alla svettiga matcher i omklädningsrummet tycker man ju. 

Hur som haver. Jag har ju en liten story om Hysén släktet som jag skall posta här i nästa inlägg från sommaren 2008.


Håll till godo!



 


Flip a fucking coin



Beslut. För och nackdelar. Pros vs Cons. Décision. Flip a fucking coin.








Önskar lite mer skräck i vardagen tack.

Ahmäh, detta är så jäkla spooky.

Inatt drömde jag att alla elektriska färdmedel och hissar - Ja, men hissar lär väl räknas sam färdmedel också va?
Slutade fungera. Spårvagnarna skeenade ur och massor av människor blev dödade, jag själv satt fast i en hiss och skulle åka 4 av 4 våningar upp, men när snubben i hissen satte sig på huk och skrek och pekade på skylten som visar våningarna, så var vi 216 våningarn minus. Det var ju en surprise på mer än ett sätt.
Jag klarade mig såklart undan döden, och detta tack vare att när jag kollade på vad det var för knapp som jag egentligen tryckte på, så var det inte stop knappen, utan det var alarmknappen. Så när jag väl tryckte på rätt knapp så stannade ju hissen såklart. Jao, men hade inte det varit ett typiskt sätt att dö på? "Tonåring tryckte på fel knapp, hissen slog i marken. 216 våningar ner. Köttslig död." (Tonåring...?)  
How ever, så berodde all kaos på klimatet och månen.

Nu läser jag om detta på aftonbladet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8682427.ab .

Och i Söndags så började dagen med att ge oss sol, sedan blir det mörkt på 2 minuter och börjar höras som om det regnar, fast mycket högre. Jamen tro inte på fan att det Haglar då. I massa plusgrader? Sedan blixtrar det till, och ger en hög smäll, sen regn och sen sol igen. Jojo, vädret på madeira har ju alltid varit manodepressivt, men detta känns som om det är något mer liksom.


Synd bara att denna månen kallas Supemånen. Är inte så läskigt. Låter endast coolt och man hoppas på att stålmannen och batman med gänget skall dyka upp. Supermånen, seriöst. Kan man inte kalla det för något mer som. Slaktarmånen?, Vi-kidnappar-dina-barn-månen?, Byar-kommer-brännas-månen?, Åhnej-godzilla-är-lös-vi-alla-kommer-dö-månen? Mesigt med supermånen. Skall bestämt skicka in lite förslag till Aftonbladet tror jag.


Ja jag övertolkar allt, jag vet. Det är en ohyggeligt tröttsam sida hos mig själv, men som gör mitt liv mer spännande och skräckfyllt. Jag gillar det till en viss del. Skönt när man får lite skräck i vardagen. Jag hoppas att lite mer paranoia skall byggas upp inom mig, så jag inte kan sova en blund och verkligen ser ut som ett sådantdär pyskfall som är kapabel till vad som helst. Då kanske man får lite respekt av sina medmänniskor också och när man slutar jobba här så är man en sådan person som folk beskriver som: "Obahaglig", "Jag kände en rädsla som jag inte kunda sätta fingret på när hon var i närheten", "Man fick alltid ha ett öga öppet".

Haha, vad festligt. Jag vill vara den människan. Skall jobba på det!

Hej sålänge.





När man slutar bry sig, är då man börjar undra.








Ibland blir jag lite rädd för mig själv. Jag kan vara så satans nära en person, ha en så enormt nära vän. Sen kan det bli, någon vecka, dag, månad senare. Att jag känner ingenting. Nada, nothing, zero, zipp.

Jag hamnar ofta i dessa situationer, men då kan det vara med människor som jag tyckt om men liksom inte riktigt varit SÅ nära med, och det är ju fullt naturligt. Men så kommer det till dem som man älskat oavsett, under långa perioder, ja alltså år. Som man umgåtts med dagligen, som man skrattat och gråtit över, som man grälat med. Personer som verkligen berör en, som man inte tror att man kan andas utan, som man faktiskt har svårt att andas utan.

Sen, helt enkelt händer det något som får dig och säkerligen den andra personen att detta är inte bra, eller så är det jättebra och det behöver inte ens hända någonting. Det bara slutar. Hastigt och lustigt. I ren tystnad. Jag känner inte någon som helst irritation gentemot personen, och jag tror det är likadant från dennes sida när dessa situationer inträffar.

Varför ? Jag kan inte svara på varför det blir såhär. Hur länge? Kanske en stund, kanske några månader till, kanske något år, eller föralltid. Kanske är det vad som alltid är bäst. Det som sker, borde kanske ske?

Det som skrämmer mig mest är. Jag tänker inte ens på det. Jag kommer på det ibland, men tänker inte mer på det. Det känns som helt vanligt, jag kan andas utan personen, jag skrattar och det känns nästan, nästan bättre.

Jag vill inte såra någon, särsklit inte någon som jag älskar mer än jag kan beskriva i denna jävla schletna bloggen. Jag vill inte heller bli sårad. Och någon gång, så kanske man kommer på att om jag inte syr ihop detta såret nu, så kommer det stundtals komma så satans mycket salt i det, att det kommer svida livet ut. Jag vill inte att det skall svida. Jag vill vara glad. Jag vill att människor jag älskar skall vara glada och mår bra i mitt sällskap.

Och gör dem inte det, då önskar jag att de gör det utan mig. För bra är man värd att må.

Men hur kommer det sig, att jag slutade bry mig? Det är vad som skrämmer mig mest.





När jag ändå är i gång med pajkastandet..

.. så tänker jag berätta om en sak som hände för några veckor sedan.

Min vän har en annan vän, som hon har stått väldigt nära i flera flera år. De har gått i samma klass, känt varandra sedan innan, efter gymnasiet har de umgåtts mycket. Ja, jävligt bra vänner helt enkelt.

Denna tjejen blir gravid, och allt är jättebra. När barnet har fötts, så bjuder hon hem min vän för lite fika och snack. Efter lite kakor o kaffe så öppna rhon konversationen och säger " Lova att inte bli arg nu, lova att inte ta illa upp, men vi har inte valt dig som gudmor. Jag vill jättegärna ha dig, jag har alltid velat ha dig, men det är det att.... du är ju singel."

Jag önskar att jag skojar, men det gör jag inte. Detta har alltså hänt. En jävligt nära vän, blir bortvald som gudmor, för att hon är singel. Istället valdes 2 andra personer till gudmor och gudfar, en av dessa som den nyblivna mamman nyss har blivit vän med. DEM vals, för dem är inte singlar. De är ett par.

Då funderar jag på detta. Vad FAN är viktigast? Att man är ett PAR, eller att man är en jävligt bra VÄN, som man vet kommer ta hand om ens barn, som man vet kommer älska och stötta och alltid finnas till. Vad väljer man?

Alla vet vad man väljer. Men tydligen gick något snett i parens värld. Par skall vara med par. Det är därför det kallas Par eller? Stackars det kortet på memory som blir utan partner, det skall slängas, suddas bort, finns inte någon nytta. Par är det nya, par är det gamla.

Jag ser fram emot när detta gudmor/gudfars par splittras, eller skiljer sig. Kommer då mamma o pappa att få välja nya gudföräldrar till sitt barn? För det GÅR ju inte. Att det är en singel person som är gudförälder. Det GÅR ju inte. Tänk om de skiljer sig.. lika bra att välja någon som är bortgift sedan tidig ålder, och som inte kan skilja sig för då blir man stenad. Ja, det är en trygghet. Jag väljer dem som gudföräldrar till mina barn. Succé.


Urk..

SINGLARNA VS PAREN


Nu är vi äntligen där. Singlarna vs Paren. Vad underbart att vi tillslut hamnade i detta självklara läge av avundsjuka, svartsjuka och oro. Äntligen så drar paren åt sig armarna, och lämnar singlarna ute på dansgolvet själva. Äntligen så har vi ingått i denna bittra period där paren vill umgås med paren och singlarna lämnas åt singlarna. Rent jävla förskräckligt, och helt jävla messed up enligt min åsikt.



Jag förstår att par vill umgås med par. Jag förstår att de tycker det är mysigt när de sitter 4 st och pussar på varsin del i ett förhållande, den ena partnern med den andra partnern. Sen kan de kika över på andra sidan bordskanten och lugnt och tryggt konstatera att de på andra sidan hålle i handen, PHEUW vad skönt, så vill hon inte ha min pojkvän nej, just det hon har ju en egen. Nu kan jag slappna av.

Alltså. Detta retar gallfebern på mig. Det är inte såhär för alla par givetvis, och här på ön så har jag vänner som ingår i ett par, som umgås med par men som avskyr hela par idén. Typ som My. Tack gode gud för My. Hon är så vettig och rolig, och gillar att vara 2, men vill ha med mig ändå och vill inte ha det sådär parigt. Jag förstår henne, jag hade också velat ha in fler folk på en middag. Visst är det mysigt att man är någrastycken som käkar ihop, men WHAT A FUCK är dealen med att man måste vara PAR för det?

MÅSTE man utbyta kroppsvätskor med en annan person för att få komma på middag nuförtiden? MÅSTE man hålla någon i handen eller stryka någon över axeln för att få grilla ihop? Känns ju typ så. Dock så har jag inte stött på problemet här än, inte riktigt i den utsträckning. Visst finns det PAR som vill att ANDRA PAR skall komma på PAR MIDDAG, men jag blir bjuden och det PARIGASTE PARET blir alltså nedröstat, för att jag SINGEL TJEJEN skall komma med. Seger känner jag.






Det finns givetvis olika orsaker till att PAR samlas och har PAR AKTIVITETER. Dock så har jag noterat att såfort det inte handlar om middag, så är ALLA singlarna alltid inbjudna. Då är det Party, och alla känner alla och Gud vad spexat det är med singlarna som dricker och gör bort sig, och hånglar och gud vad mycket skvaller vi par kan gotta oss åt på Söndagen. Ja, Singlarna är ju våra Apor på Cirkusen, och vi är publiken. Vilken smart idé att bjuda dem.

Men Tji fick PAREN. För det är PAREN som drar nitlotten i ungdomens lotteri, i erfarenheternas bingobricka och i äventyrens sagor. PAREN slutar bli inbjudna, för att de är - ursäkta ordvalet: Så JÄVLA tråkiga. I vissa par finns det en rolig jävel, han eller hon som var bäst på fest innan, men som succesivt trycks ned av sin partner, som får "lugna dig, du är inte 15 längre", "drick inte så satans mycket", "vaddå 3 ÖL? Du har ju MINST druckit 4 nu!!", "Du blir så flörtig när du är på fest". Tillslut så är denna era över, och partner no 2, är lika trist och grå som partner no 1.  Shame.

Så PAREN, vinkas farväl till och singlarna lever sitt liv, har sina middagar och har det så satans fint, och PAREN har sina middagar och också så satans fint. Det jag är irriterad på, det är faktiskt att man blir inbjuden, men det känns som om det har en mening nuförtiden, det känns som om man skall roa alla. Alla PAR kan sitta och pussas, och jag skall roa dem med mina historier, med mina händelser, jag skall säga hur många jag legat med, vad det sjukaste jag gjort är etc, etc. Och PAREN skall skratta gott. Tjejerna som varit mina vänner sedan urminnes tider kommer skratta, titta på sin nuvarande kille, skaka på huvudet, och säga "Tur, att jag inte är sådan längre, vad SKÖNT att jag hittade dig". Mannen kommer le och instämma, medas han tänker tillbaka på sina singel år, längtar tillbaka och skrattar inombords

 


MAD MEN


ÅHÅ.


Mannen i mitt liv är inte gift. Men levt med samma kvinna i 10 år och förklarar deras relation som "något djupare än bara man och hustru, som är på pappret" Det är ju så att man vill dunka huvudet i väggen.

 Men.. jag tittar på honom varenda dag och drömmer mig bort.
Jon Hamm. Mmm.. M M Mmmm !








Han befinner sig i serien Mad Men, som ni MÅSTE kolla på.

Fy satan vad snygg.


Ge mig!


Bantning

Ja, ni såg vad det stod. Bantning.

Detta är ett riktigt nödvändigt alternativ noterade jag igår eftermiddag när jag gick förbi spegeln.
Stannade och glodde på något som tycks ha utvecklats under min haka, i exakt samma hudton som min haka. Nämligen en dubbelhaka.  

Nog att jag visste att jag inte levde ett hälsosamt leverne, och inte har gjort det de senaste 10 månaderna ungefär, men jag trodde ändå inte att det skulle bli SÅ illa som det faktiskt blivit.

Undertiden jag noterar min dubbelhaka, så noterar jag också att jag tuggar på något. Jag står nämligen och käkar kakor, medans jag bryter ihop framför spegeln. Hur sjukt är inte det? Jag sörjer för att jag ser ut som barbapappa, och detta gör jag genom att maniskt trycka in kakor i munnen medans jag iakttar min haka, som nu har blivit plural. Hakor.

Nu skall jag fan banta alltså. Mia sa något om att Kissie går på barnmat. Kan ju vara en idé kanske. Dock vet jag inte om konsistensen av nermald lax och potatis är någon succé. Får väl hålla mig till Colalight och kanske någon pulvergrej igen. Jävla alkohol. Jävla icke existerande ryggrad, jävla väder som tillåter att man alltid kan dricka, jävla vänner som alltid vill dricka. Jävla fan.

Hej på er!

/Hakan Kakan



Karneval

God morgon.

Karneval i Lördags, och jag hade bestämt mig för att ínte vara med, med tanke på mina senaste veckor med Hanna och Vin. (Ps. Hanna, GUD vad jag saknar dig. Tänker allt som ofta smita förbi din plats, eller skicka ett meddelande på kvällen. Hoppas, hoppas för allt i världen att du är glad och känner dig nöjd. Ds) Hur som haver så skulle jag skrälla till det och inte följa med, men efter lite telefonsamtal så var jag hooked och stod nere i stan med ca 20 800 madeirianer som kikade på 3 200 andra madeirianer som var utklädda och med i karnevalen, dansande och sjungande.








Efter att tittat på alla dessa fina dansande Portugiser och Brazilianare så gick vi till FX, jag tog en öl som jag inte ens drack upp (!!!!) Jajemen, sen gick jag hem och kollade på Mad Men.

Det kanske finns hopp ändå?

Skall bara tabort fem litaren som står på vardagsrums golvet också som jag stirrat på i en vecka nu.





Kanye, brandmän och Horor

Hola hola.


Transafestival igår och jag införskaffade mig en Brandmansdräkt. Byxor, tröja och hatt. Dock så suger Hatten och man ser verkligen inte ut som en brandman i denna röda häxhatt. Men om jag tar av mig den så ser det ut som om jag är anställd för vägverket, och jag vet inte vad som är värst.

Hur som haver så var killarna tjejer, och det var.. minst sagt.. obehagligt.
Calle var Geisha i lång sidenklänning, uppsatthår och pinnar. Han hade också mjöl - ja, mjöl i ansiktet och redigt med rouge. Simon drog på sig en fan så ful klänning, med hatt, halsband, skor, strumpbyxor, peruk, glasögon, handväska - allt i lila. Ponta var kick ass rolig och kallade sig för Kattis, som bodde i Akalla i en lägenhet på 24 kvadrat och som jobbade på IKEA lager samt hade intressena att supa sig för full på helgerna så polisen får köra hem henne, eller om hon har tur så hittar hon en utländsk man som hon kan sällskapa med. När vi sitter allihopa, tjejerna som killar och killarna som tjejer och lyssnar på "Ååh jag vill leva la dolce vita, oooh" och killarna med benen i kors, nätrstrumpbyxor och sjukt mycket smink. Lyckat.

Vi drog ner och mötte upp fler kollegor som var utklädda till prostituerade och Kanye West med Manager.

Sen smet jag hem vid halv 3 kanske. Kändes som om jag behövde lite sömn, efter att typ vart ute mån-fre. Snart skall vi grilla hos Anna & Ponta med My och Linus.

Mmm..


Ciao 


The drunken week part 2.

Jovisst.

Igår skulle vi säga hejdå till Hanna på hennes sista dag.
Vi drog till Teatro hela gänget och hängde lite, för att sedan bege oss till mitt andra hem FX, där dem antagligen kommer börja ta ut hyra för mig snart för jag är där så ofta.

Vi tog några öl, käkade lite middag. SEN kommer vi på att vi kan ju faktiskt festa idag.
Timmarna gick och jag minns att jag under en sekund kom på att det faktiskt inte var Fredag, utan Torsdag och lade huvudet i händerna och svor lite, men det gick över rätt snabbt efter lite Tequila.

Japp. Jag sa Tequila. Den personen som minst kan hantera Tequila konsumerar Tequila som om det vore något livsnödvändigt. Jag blir ju så jävla satans fan mongo av denna dryck, att jag inte kan hålla händer, tunga eller mun i styr. Inga lemmar alls för att vara ärlig.

KL: 03 inatt så stod jag, My, Hanna, Linus, Jens, Simon och Carl och dansade som in åt helvete med drinkar i händerna och leende på läpparna. Nöjt gäng en Torsdags natt.

Mindre nöjt gäng en Fredagsmorgon vill jag lova.
Dock har folk sagt att jag ser pigg ut... men att jag luktar desto mer.

Vad FAN händer med mig? Har jag trillat ner i ungdomens grotta och springer runt där full på vardagar. Detta ÄR inte acceptabelt, och TUR i oturen att fina Hanna flög imorse till Kallare landet Sverige, för jag hade fan inte pallat att leva såhär länge till. Känner hur organen stänger ned, ett efter ett.



Idag är det Transvestit festival. Killarna klär ut sig till tjejer, och tvärt om vad klart.  Fest alltså.
Imorgon är det vanlig karnival, och det kommer pågå i en vecka..


På måndag skall jag hoppa av detta skenande tåget, på Måndag skall jag slänga ut 5 liters dunken som står i lägenheten, på Måndag skall jag läka mina organ, och återhämta mig.


Men innan måndag är det fredag och lördag. Måtte gud vara med mig.


Cheers!

The drunken week

Snabb genomgång:

I Lördags var det The Party på Barreiros med lot's of fun.
Jag drack tequila och cava och fuckade up lite fler relationer. Då jag ställer mig och snackar med min manliga kollega, som jag tycker så sanslöst mycket om, men det har aldrig varit någonting mellan oss dock så slutar det med att vi har en konversation som lyder:

Tequila Sara: Såå... vad är dethär nu då?
Manlig Kollega: Vad menar du ?
Tequila Sara: Jaa... du vet vad jag menar.
Manlig kollega: Näe? Vad menar du hjärtat?
Tequila Sara: Det här med dig och mig, vad det är mellan mig och dig.
Manlig kollega: Eeh.. ja.. alltså.. jag vet inte vad..
Tequila Sara: Jo, alltså. Du kan inte förneka det, jag kan inte förneka det. Så säg vad det är nu, vad skall vi kalla detta mellan oss?
Manlig kollega: Tja.. eeh.. jaa..
Tequila Sara: Du. Du behöver inte ha ett ord för det än, inte än.

Sedan KYSSER jag honom, BLINKAR och går därifrån.

Alltså... Ja. Ni hajjar ångesten på Måndagen, då jag till och med gömmer mig i kylskåpet i köket på kontoret för att slippa träffa honom. Sedan snurrar jag ut så jag skall ha ryggen mot dörren helatiden för att undvika ögonkontakt. Men då tar han tag i min axel, pussar mig på kinden och jag slänger mig runt honom och ber om ursäkt samt att han fick svära att han inte minndes något. Det gjorde han inte. Sa han iallafall. 
Gode gud, kan inte alla hjärncellar vara uppbrända nu, så jag inte kan vara talförd längre. Bättre om jag står som ett kolli än att jag fortfarande kan snacka, även om jag inte vet vad jag snackar om och tar saker från tomma intet och gör dem sanna.

 Slutade med att jag någonstans hittade min ryggrad och sa att jag var alldeles för berusad för att dra ut. Gamle Calle fick flippen och jag och Hanna var på G, när hennes jumpsuit gick sönder från Midjan och upp - dvs hela dragkedjan och Hanna flashade en del privata delar.  Så vi gittade hem.



Måndag och jag Calle, Daniel och Simon drack lite vin och snackade om tjejer.
Tisdag och Jag, Hanna, Anna, Sara, My och nya förmågan Michaela sitter på FX och dricker vin, öl, sangria, shots, poncha och drinkar.
Onsdag och jag slutar 12 från jobbet och jag och Hanna kör bakfyllehäng med öl och vin, sedan drar vi upp till The Wine och avnjuter varsinn drink och Myran kommer upp och sällskapar för att vi sedan skall kila på middag.


Idag är det Torsdag, och Hannas sista day på ön. Känns så SATANS trist. Men så är livet.
Jag saknar också Sverige nu, jag tänker och tänker på det, och längtar och längtar.

Nog dags att dra vidare snart, mot nya äventyr.