Återhämtning hos släkten


Jag ligger i nuläget i min moster, hennes man och mina små kusiners soffa. När jag vaknade imorse vid 9 tiden (efter ca 2h sömn) så låg jag och asgarvade, och läste mina sms som jag inte hade raderat för ovanlighetensskull och hade sådan jävla ångest. Jag väljer verkligen mina sms mottagare efter att klockan slagit sent.

Går ut o ringer mamma och hyperventilerar, säger att jag skulle vilja dö o börja om i ett annat liv nu, att jag är done. Mitt liv har varit underbart och är roande varenda sekund, men nu måste det hända andra saker. Moster ringer på andra telefonen hos mamma och jag ser min räddning. Åker med moster från stan och landar i Mölnlycke för lugn o fin vindrickning samt grillning och lek med kusinerna. Waterglide i trädgården och hopprepshoppande. Alltid när fylleångest drabbar mig så vill jag hem till mamma, men nu orkade jag inte ta mig så långt så jag tog mig till min familj här istället. Skall snart gå och lägga mig. Snackat relationer, resor, droger och kärlek som inte fungerar med moster. Jag har sådan tur som har så mycket människor runt mig som alltid välkomnar mig med öppna armar.

Nu bör jag sova. Hörs imorgon med största sannorlikhet.


Fördjupning av gårdagens bravader.


Alltså.. igår. Mitt inlägg på bloggen vid 6 imorse, mina fyllesamtal till Knappen & Hakim på NRJ vid 7 tiden, mina fyllemail och mina jävla satans fyllesms som fuckar ur och blir så satans märkliga. Lovar saker jag inte ens vill lova, eller som jag ens funderat på när jag vart nykter. Men. Herrejävlar vilken dag det var igår. Det var helt otroligt händelserikt, och jag har i inlägget inatt inte förklarat det på bästa sätt, det är värt en bättre insikt i vad som hände egentligen. Så, jag skall förklara lite mer ingående gällande vissa saker. Mycket för att strukturera upp för mig själv också.

Vi var på samma ställe som Glenn Hysén, sedan drog vi därifrån. När vi sedan blivit lite fullare så ville vi hänga mer med Glenn, men orkade inte gå tillbaka till stället och kolla om han var kvar. Så, vi tar fram numret till restaurangen, Pernilla mutar mig med en Tequila och jag ringer dit. Jag kunde ju inte säga "Hej, det var vi som var med Glenn förrut på er restaurang o undrar om han är kvaaar, för vi är möjliga stalkers"
Så, jag bestämmer mig för att låtsas vara en av Glenns söner Tobias för att få reda på om Glenn är kvar eller inte.

-Restaurang Istället
- Ahmen tjena, det var Tobbe Hysén här. Jag undrar om farsan är kvar hos er?
- Ursäkta, vad sa du nu?
- Jo, det var Tobbe Hysén här och jag undrar om farsan är kvar hos er, han svarar nämligen inte på mobilen.
- AH! Glenn då va?! Haha.
- Höhö, just det, Glenn ja.
-Han gick faktiskt precis, men han gick till det stället över gatan, så gå dit!
-Ahmen gött, då drar jag dit då. Ciao!

Alltså, så lurade jag servitören att tro att det var Tobias Hysén som ringde och frågade efter sin pappa Glenn, fast det i själva verkat var en halvfull 21 åring som tycker Glenn är het och gärna skulle vilja spendera lite mer tid med honom under kvällen. Detta finns också dokumenterat på film.

Jag kom också idag över ett ca 10 min långt telesvar som är inspelat från Pernillas mobil då hon råkat ringa mig, och detta händer när vi går på Avenyn och talar så otroligt bra om oss själva, och skrattar och skriker Glenn, glenn, glenn. Sedan hörs det när vi går förbi snubben som Pernilla låg med, och när folk går fram och får tändare och cigaretter av oss. Det hörs också att jag faktiskt var ohyggeligt otrevlig mot Stockholmarn och att jag i början av inspelningen säger "Alltsåå... jag tror inte jag tänker ligga med bartendern"

Det skumma är att Pernilla råkar ringa mig, vi går bredvid varandra, antagligen armkrok som vanligt och jag hör inte ens min otroligt omoderna ringsignal utan polyfoniska toner. Men detta är verkligen guld värt, det är en riktigt bra ljudinspelning och man hör verkligen i vilket tillstånd vi är i. Storhetsvansinne möter fyllekåt som möter aspackad. Klockrent.


Hej du jävlar ONSDAG !


Kl: 12:00 idag gick jag och avbokade min tatueringstid - snubben kändes så jävla opålitlig.
Kl: 13:00 - 17:00 satt jag på kontoret.
Kl: 17:20 mötte jag upp Pernilla på Avenyn, tog en Frapino och gick och satte oss i kanalen på gräset o kikade på vattnet. Vi kunde sedan inte bestämma oss för hemgång eller en öl..



Sedan är tider och allt annat oklart. Vi gick till Istället - och träffade Glenn Hysén, sen sket vi i honom och drog till The Bishop arms för en fortsättning. Då kommer vi på hur snygg Glenn egentligen är, och jag som har vart med hans son Alex och vet hur good looking och - kända hela släktn är, så tar vi och ringer till Istället och säger:

-Hej det är Toby Hysén, har farsan gått än?
- Heej. Ja, han gick till stället tvärs över gatan nu.
-okej, jag drar dit då, ciao.

Det sjukaste är att snubben på stället tror att det ÄR Tobbe - Glenns son som ringer. Vi garvade oss till tårar. Sen gick vi till Linnéterrassen där det beställdes en flaska skumpa och sedan drog vi till Pustervik med skäggiga snubbar o go musik, efter 2h tog vi en svarttaxi som vi trodde var en vanlig bil och denne stannar bakom Avenyn. Vi hamnar utanför ett ställe som ser jävligt fancy ut, och blir insläppta. Det SJUKASTE stället ever. Visste inte ens att det fanns, visste ingenting - vilket är sjukt och helt jävla hysteriskt. Träffar Henrik Lundqvist och Ett par shots senare och jag o Pernilla blir nedsprutade av dimma och skum av DJ:arna, och sedan vet jag inte vad som händer. Helt plötsligt är vi på ett hotellrum på Avenyn med DJ:en, en stockholmare och en JÄVLIGT blond brud som sitter med sin Ipod isatt. Efter en stund så drar vi medans DJ:en är på toaletten och vi drar till oss. Just nu har min fina vän antagligen samlag med 08 snubben som tyckte att jag var otroligt dryg (?) och klockan är 06:03 i denna sekund på ONSDAG MORGON (Torsdag blir det ja). Nu är jag så satans onykter, har blött näseblod och väntar på polisen, till toner av techno.

Och.. det bästa (värsta?) är att jag inte gått och lagt mig än.

LIVET ÄR SÅ JÄVLA FANTASTISKT! GOOOOOD MOOORGOOON!


Vill ha det man inte kan få


Har dock lite funderingar. Och, som vanligt just nu så är det männen som tar upp all min tid gällande funderingarna, men som jag nämnt innan så är det inte bara mitt huvud de slukar just nu, när de går runt i sina jeansshorts o t-shirtar, det är ungefär alla mina väninnors hjärnor som satts i snurr.

Dock inte i fallet som det brukar vara i sommartider. Alltså, öl, krogen, samlag och hejdå. Utan mer pojkvänstankar. VAD ÄR DET MED POJKVÄNSTANKARNA JUST NU? Varför funderar jag in o ut på om jag vill ha en pojkvän eller inte, varför är jag inte nöjd med lite hångel ibland och fyllesms? Vill jag verkligen ha en pojkvän nu, och isåfall - tänker jag leta upp den jag vill ha, och ha honom för alltid då? Är det en keeper jag vill ha eller är det så att jag bara känner för närheten, filmer när det regnar, promenader när det är sol och skratt med någon som man alltid har vid sin sida liksom, eller är det så... att en pojkvän är något man skall lägga i kundkorgen nu och trycka på Köp ?

Sen mina damer och herrar, så kommer man till ämnet som jag och Pernilla snackat om större delen av dagen, som också jag och My snackade om nyss i telefon. Är det så, att man vill ha någonting som man inte kan få? Nu menar jag inte killar i allmänhet, för dem - kan man ju få (men sällan duger) Men jag menar dendär specifika killen, den som man ville ha, men sen inte ville ha, för att sedan vilja ha igen, men sedan struntade i det, stängde boken, brände sidorna och började om på ett nytt kapitel. Den killen som man inte längre ser, inte direkt hör av så mycket, den killen som man nu... kanske... vill ha igen. HUR kan det vara fysiskt möjligt att det är så? HUR KAN DET ENS VARA LAGLIGT? Jag avskyr själv när folk inte kan bestämma sig när det gäller kärlek, för det är inte någonting som man gamblar med, det är fan någonting som man bestämmer sig för. Ja eller Nej. Svårare än så är det inte. Men tänk om Nej:et inte längre är ett Nej, utan sakta, ju längre ifrån varandra man kommer, byter form till ett Ja.

Vad gör man då? Är det då man går på 3liters dunkarna i några dagar tills man kommer på andra tankar, eller är det så att man lägger sig ned, stirrar upp i taket, går igenom allt och sedan säger Ja eller Nej? Vill man ge sig in i leken igen, och vad händer om han inte vill? Eller om han vill, men sedan ångrar sig och man blir dumpad.

Och, varför tål man inte att bli dissad? Tror det är värst för oss som dissar killarna innan det ens blir något seriöst för att hålla vår gard uppe. För när man väl släpper ner den, och ger det man borde gett för länge sedan (nej, snackar inte om samlag) och killen dissar. Vad fan gör man då? Ellerhur borde det finnas en liten jävla paragraf i Lagboken där det står "Den man som dissar en kvinna som varit rädd för att binda sig, men sedan hänförde sig till dig - mannen, kommer enligt Sveriges lagar bli straffad" Bara en sådan sak hade nog gjort så att båda parter i frågan skärpte sig och redde ut problemet om gardar ner o upp och dissningar hit o dit.

Men, tillbaka till det jag funderar över: Vill man alltid ha det man inte kan få?!
Jag blir fan inte klok på detta scenariot. Jag orkar fan inte med sådanahära situationer längre. Jag är alldeles för gamal för detta. Så, jag bestämmer mig nu. Iallafall så kommer jag hålla fast vid det tills imorgon, och uppdaterar mig om jag ångrar mig. Jag - tänker inte vilja ha det jag inte kan få. För när jag får det, så kanske jag inte vill ha det, eller så kanske han inte ens vill ha det längre, och då blir det fan inte lätt att leva i samma land som mig längre. Det är fan inte fair. Jag lägger ner propagandan nu direkt och hissar vitt flagg.

Jag skall fan börja vilja ha det som jag ser, som jag kan ta på, som jag kan vara i närheten av, inte sådant som jag inte ser dagligen längre. Det är liksom inte ett hållbart koncept. Fan.



Hur som haver


Lite dåligt med updates nu det senaste innan midsommar. Men har liksom haft fullt upp tro det eller ej. Fullt upp menas ju såklart inte med fullt upp på jobbet, hehe utan fullt upp med livet. Fullt upp med Göteborg & Smögen, med vänner, familj, vin, bio, god mat och annat som tar tid.

Idag har jag och Pernilla i vanlig ordning gått på stan, shoppat lite - dock köpte jag inte vad jag kan komma på nu en endaste sak, men det gjorde jag givetvis igår. Vi började morgonen på gräsmattan på gården med lite sol o musik, sedan drog vi till Thaien o käkade i stan, sedan till Capuccino för lite Cava, sedan på stan, sedan till kanalen där vi satt i gräset o käkade mjukglass o tittade på folk, o sen till Lilla London för lite vin och öl.

Har nyss talat med My i en timme. Underbara, fantastiska, älskade My. Hon är hemma hos sin lika bra syster Kim, och Robin. Synd att vi inte kunnat ses något, men ja, semestern är kort när man åker från Madeira och det blev lite tight för min del också så tyvärr blev det inget möte. Men, vi ses ju snart hoppas jag. Vill ju att hon flyttar hem snart så vi kan umgås o skratta ihop. Eller a, vill ju inte att hon lämnar företaget då jag fortfarande är det troget och vet att de behöver My där, men anyway, vill ju ha henne här hos mig också.

Annars är allt bra. Allt är förjävla bra och det är fint väder, jag har mina vänner och min familj runt mig och jag är så otroligt nöjd. 49 dagar hemma, och ja.. jag vill ha minst 490 000 till. 

 

Midzummer 011


Har haft den mest fantastiska midsommaren detta året. Den har innehållit ALLT som man vill att en midsommar skall innehålla. Jag är så jäkla dönöjd!

Torsdagen så ringde det från Norge o jag trodde det var Cajsa som ringde. Missade samtalet o ringde upp. Det var inte Cajsa, det var Jonas Johansson från Madeira, eller från Kalmar kanske man säger, eller aa nu bor han i Oslo. Hursom, så frågar han vad vi skulle göra på midsommar och jag svarar att vi nog skall ta det lugnt och käka middag i uterummet ett par stycken. (Jag, brorsan, Erik, Josse och Mia alltså) Jonas frågar om han får komma, och jag hoppade runt av lycka samtidigt som jag målade listerna för morsan. Resultatet blev sådär. 

Vaknade på Fredag morgon och kräktes i 3h, och låg sedan och skakade och frös. När jag väl kravlar mig upp och skall se om jag skall kräkas mer, och har åkt på magsjuka eller om jag skall klara av dagarna med vin  så ringer Jonas bror Jimmy. Han och polaren Janne är på g till min gata, men hittar bara ICA. Okeeeej. Jag har aldrig pratat med dessa killar innan, aldrig träffat dem, aldrig sett dem, men jag har sett kort på Jimmy och fick facebooka Janne. 

Killarna är givetvis helt underbara och vi fick ut dem på lite blomsterplockning i skog o berg för att sedan förtära alkohol och mat tills att Jonas Kl 21 stiger in genom dörren. Han har på 2h bilat från Oslo, den värsta dagen man kan köra till Västkusten på och utan körkort. Jag tar ett steg bakåt och börjar grina. Ja, inte bara för glädjens skull kan jag tro, utan kanske mycket vin i kroppen o allmän lycka. Sedan är det ganska luddigt från fredag kväll till Söndag kväll. En rejäl jävla fylla med mycket händelser, många skratt o tårar samt övermycket alkohol. En av dagarna (kan inte minnas vilken) så drack vi så mycket att jag trillar ner mellan Zita färgan o bryggan o hänger över vattnet stupfull. Samma kväll (tror jag) trillade vi alla ihop för att vi inte kunde stå på benen, sedan botar vi fyllan med att beställa ca 30 Tequilashots på 3 pers och sedan är det Bäcksvart. Jag har aldrig någonsin haft så ont i kroppen efter en helg. Varenda centimeter blöder, är uppskrubbat eller har blåmärken på sig. Jag kan fortfarande inte sitta i vissa ställningar o benen ser ut att komma från någon gamal stridshjältes kropp. Men, det är bara att bita ihop. För vilken vidunderlig midsommar vi hade. Tack Brorsan, Mia, Josse, Erik, Henke, Jonas, Cippe, Jimmy, Thomas, Janne som alla var där o stojade, och älskade MAMMA som fixade allt för oss helatiden och som styrde upp där det behövdes styras upp o bäras upp. Fantastiskt.

Här kommer några av bilderna från dagarna och nätterna. Enjoy!















40 åringar utan känsla för kyla


Jag förstår inte. Mamma kan gårunt på utsidan i shorts och BH, och jag sitter inne i tröja och jeans och fryser som fasen. Vad är det 40 åringar har som inte vi har? Hur står dem ut kan jag undra. Det är ju svinkallt.


Red


Jag har färgat mitt hår rött. Alltså, inte som jag hade innan med lite röda skiftningar utan nu.. rött. Verkligen rött.
Ibörjan höll jag på att svimma när jag såg det. Men nu, nu gillar jag det faktiskt. Det är verkligen så himla rött. Känns som om det skulle kunna ha en tendens till Paramore-fjortis-vi-älskar-edward-rött. Men, mjae. Det är fint. Tror jag. Haft det en dag förvisso, och det är nog en vanesak.

Jag och brorsan har suttit och kollat på tatueringar idag. Jag är rätt säker på korset på underarmen jag tänkt göra. Gillar ju kors. Inte för korsets skull endast - för det är jäkligt snyggt med kors. Men också för att kors symboliserar så mycket bra saker. Inte inom en kristen genre, utan mer.. tro hopp och kärlek. Det är viktigt. Underarmen har jag varit sådär skeptisk till förrut, men nu känns det bra. Det är 2011 och ja, jag kan fortsätta ha kavaj och blusar även om jag har ett kors på armen. Jag är övertygad om att det kommer bli fint. Den skall sitta längst upp på överarmen också, så den kommer inte vara nere vid handleden. Jo, men det blir hur bra som helst. Brorsan skall skaffa ett par jäkligt coola oldschool tatueringar. Döfräckt. Jag tror jag håller mig till mitt cleana kors, och texten som jag skall göra någon annanstans. Blir bra det. Hur bra som helst till och med.


Nu skall jag gå och lägga mig. Jag skall sova bredvid mamma. Har sovit så otroligt oroligt de senaste veckorna, så känns så otriligt skönt att ha henne bredvid mig på natten. Nu är klockan 00:36 och det är fortfarande inte mörk himmel ute. Ljuva, ljuva sommarsverige.



Kram


Kärlekskrank

Jag har blivit så himla kärlekskrank. Jag vet inte varför, och detta händer aldrig. OK, någon gång innan men otroligt sällan. Kanske en gång, eller två. Dock så har jag ju inte ens vart kär någon gång innan. OK, kanske en gång innan, eller två. Men jag tror bara en gång faktiskt. Vet inte vad det andra var. Kanske var det en förälskelse, eller någonting annat. Men jag tror inte det var kärlek. Hur som haver, så är jag nu - kärlekskrank.

Vilket skrämmer mig lite. För när jag är såhär, så kan jag trilla dit ganska lätt. Det vill säga att när jag träffar en man, så kanske jag blir kär i honom. Och det jag menar med att det skrämmer mig är att då jag är i denna perioden just nu, så kanske jag blir förälskad i fel kille. Min meritlista på good guys är ju sådär lång, och går inte många rader under överskriften på pappret vill jag lova. Och jag vill inte hamna där igen. Vill inte snubbla över en kille när jag känner såhär, vilket säkerligen är lätt gjort just nu.

Det är svensk sommar, och jag vill ha någon. Det är inte klokt. Men, så är det märkligt nog. Jag vill ha någon att dricka vin med på terrassen hela natten. Någon att åka ut med båten med. Någon att ha grillkvällar hemma hos familjen med, någon att ligga och titta och lyssna på regnet med. Åka skidor och mysa i stugan under vintern, resa på hösten, promenera i parken med på våren. Sådan himla märklig känsla. För jag, vill aldrig detta. Men nu, nu vill jag det. Jag hoppas bara, att det är rätt kille som jag faller för, och inte den första bästa. Det blir sällan bra.

Jag vet inte om det är åldern. Ja inte för att jag är gammal, men för att jag känner att jag är redo. Jag vet inte om det beror på årstiden, eller om det beror på att jag är tillbaka i Sverige. I den riktiga världen där man kan skaffa en seriös relation utan att vara rädd för att någon skall flytta hem, eller att man jobbar ihop och ses helatiden.

Dock så är jag inte ensam om detta. Har säkert 4 vänner som känner samma sak som jag gör just nu. Så någonting beror det ju på. Det har aldrig handlat om att det är svårt att hitta en kille, men det är nog svårt att hitta den rätta, eller en bra iallafall. Jag har ju aldrig letat, och tror inte på sådant heller. Jag tror, att någon gång, på något ställe så träffas man. Man kanske inte förstår det på en gång, men medans tiden går, så kanske man förstår att det är rätt. Det känns rätt. Jag tror det fungerar så. Men vad vet jag. Hoppas bara att man inte trillar dit direkt just för att man känner såhär nu, utan faktiskt tänker sig för innan. Första bästa är inte alltid rätt, och det är väl det man måste tänka på nu när jag befinner mig i denna situationen. Kärlekskrank. Jag vet inte. Kanske man redan har träffat den rätta, utan att man vet om det, eller så vet man om det, men kanske på ett eller annat sätt måste gå vidare just nu.

Kärlek alltså..

Monster



Detta är en jäkligt brao låt, som jag verkligen löve löve löve. Kanye, Nicki och ett par stjärnor till.
Monster. Vågar inte slänga upp den officiella videon på Facebook, då den nog är lite stötande med döda brudar överallt. Lite sjuk sådär. Håll till godo.






Klaga vol. 1

Hem. Hemma är ju alltid hemma. Även om jag säger Hemma till Madeira nu, så är det nog bara en övergångsperiod. Men å andra sidan säger jag ju hem till Göteborg också, och hem till Kungshamn. Många hem nu. Men som sagt, hem är vart ditt hjärta är och just nu är ju mitt hjärta lite kluvet, så det passar ju utmärkt att jag är kluven i hemfrågan också.

Det mest störande är när man väl är hemma i Kungshamn och Göteborg också för den delen, så stormar det alltid fram massor av personer som skriker o pussas o kramas och säger att det är så otrooooooligt roligt att jag är hemma igen. Såååå underbaaaart. Sen säger dem typ såhär: "Jahaa.. men du har haft det bra på Malta nu då?" Malta byts också ut mot Grekland eller Spanien ganska ofta. Visst att det inte är så lätt att komma ihåg, o de som rusar fram är ju inte några goda vänner till mig, utan mest ytliga. Men ändå, hallå eller? Har dem inte ens koll på vart jag har varit, så kan de la inte bry sig sååå mycket eller?

Ah, nej var bara tvungen att klaga lite. Har änna vart en sådan dag idag.

Ny dag imorgon och ny vecka. Utan alkohol. Skall bli otroligt skönt att Rehaba här med mamma omkring sig. Så blir hon nöjd också. Och SEN är det midsommar och på det igen.

Hoppas er helg varit lika trevlig som min, eller trevligare.

Puss !


Bild


Detta var min favoritbild på Pernillas kamera, men när man fick den på datorn.. not soo much. Dock tycker Pernilla inte alls att hon är fin där, vilket jag tycker är helt jävla sinnessjukt och nästan ett skämt. Får inte tagga den på Facebook, så slänger upp den här.








Impuls på Yaki-da och puls på Harrys.

Skulle till Kungshamn i fredags, men det blev lite hinder på vägen och det slutar med övernaturlig konsumering av Alkohol och en kväll hos Katrina med gänget för att sedan fortsätta till Yaki-da. Älskar Yaki-da. Gå dit om ni skall ut. Riktigt fräckt ställe. När klockan är vid femtiden så tar jag en svarttaxi (fanns nämligen inte en endaste vanlig taxi på Avenyn) till Katrina och sitter och snackar med chaffisen. När vi är framme så skall vi tydligen kramas efter att ha knytit något förare-passagerare-band och chaffisen går då for the Kiss! Jag vänder bort huvudet och han håller krampaktigt fast mig i kramen och säger: Jag älskar dig Sara. Jag får fullständig panik och försöker få honom att ta tillbaka det eller iallafall säga att det inte var så han menade, då han omöjligt kan börja älska mig efter en taxiresa. Om jag inte hade varit sjömansfull så hade jag tagit det med en nypa salt, men jag blir verkligen jättehispig och sedan springer jag ur taxin. Välter ner en tavla ca 16 ggn i hallen och somnar sedan skönt vid 6 tiden. Klockan 9:50 vaknar jag av fullständig panik, och packar ihop mina saker och drar till centralen. Fortfarande inte ens i närheten av nykter. Sätter mig på en buss hem till Kungshamn för att hinna komma dit innan baksmällan kommer och innan ångesten kravlar sig in under huden. Givetvis har jag fyllesms:at. Givet fucking vis. Smart som jag är, så sms:ar jag mitt ex OCH hans bästa vän samtidigt. Fick svar av båda på morgonen, och en av dem ville ses. Som tur är, är jag i Kungshamn innan baksmällan dykt upp och jag vet att jag måste hålla mig pigg eftersom jag skall på middag med mina vänner senare.

När klockan är 19 så har jag försökt få i mig en grogg men utan resultat, och går på ölen istället. När klockan nästan är 21 så står jag och shottar samtidigt som jag stryker mina kläder jag skall ha på mig, bara för att komma igång. Vid detta laget är jag så brutalt bakfull att jag gör allt jag kan för att komma på fötter igen. Sedan bär det iväg till Karin och vi sitter i hennes uterum till sent och dricker. Väl på krogen så var det väldigt trevligt måste jag säga. Ett nyöppnat Harrys i badens gamla lokaler och superfräscht. Träffade många människor jag inte sett på flera år och många nya också för den delen. När vi väntar på att dra hem o hänger nere vid disken i entrén så lyfter Karin upp Emelie, och släpper henne sedan ca 1 meter från marken rakt ned på min högra fot, vilket i sin tur resulterar i en ohyggelig smärta och haltning hem. Imorse när jag vaknade så var foten otroligt svullen och helt blå. Jag avskriver att den är bruten då jag kan gå på den, men en spricka eller två är nog inte helt omöjligt. Tackar mina vänner för det och hoppas att svullnaden gått ner tills midsommar och att foten antagit sin naturliga färg igen tills dess.


Oklart

Allt känns ganska klart, förutom i min hjärna som stundtals strejkar och kastar om allt jag känner och tycker i en enda röra. Ena stunden så känner jag så enormt starkt för saker och personer, och andra stunden så undrar jag ens varför jag involverade mig. Läser blogginlägg jag skrivit om känslor, om vissa personer och kan inte alls relatera till det i nuläget. Men det kan jag säkert imorgon igen. När hjärnan fått sova lite.

Jag vet ju egentligen hur jag känner, för jag har ju känt så i år nu. Jag vet vad jag vill, men sedan rörs allt det ihop med verkligheten. Att inte kunna. Även om jag vill, så kan jag inte. Just för att det finns hinder på vägen. När det gäller kärlek så tar man sig igenom det har jag hört. Jovisst, om det inte varit fysiska hinder, saker som faktiskt existerar utanför tankarna. Dock så har jag alltid vetat att det kommer lösa sig, det kommer fixa sig och det kommer bli så som jag alltid velat. Men, vem orkar vänta egentligen? Ja, det är en seriös fråga som behöver ett seriöst svar. Orka vänta, seriöst alltså. Fortfarande jävligt oklart.

Locatellis och annat häng på torsdag


Idag har jag vart på kontoret i fyra timmar. Fyra timmar av klockrent solsken på utsidan, och jag i ännu mer klockrent lysrörssken på insidan. Sedan fick det bli en mycket plågsam tur på H&M rean. Inte plågsam för att man ville köpa allt, utan mer plågsam för att allt jag ville ha, har jag redan köpt, bara för 4 x pengarna. How ever, fick unna mig lite skor, en jumpsuit, lite smycken o tröjor iallafall. Det är ju ändå Rea. Hem i ca 30 min, innan Pernilla o jag far ut på stan igen för lite övervakning av sommarkläder samt en lunch utanför Palace. Hem, och en powernap på 5 minuter (utan överdrift, snarare underdrift) och sedan ut på stan igen med Pernilla, Katrina, Josefine och Sandra. Lite vin och mat på Locatellis på Avenyn och nu är jag hemma.


Har pussat Pernilla farväl, då hon flyger till Cypern inatt, och nu sitter jag här. Skulle gärna vilja skriva att jag låg i min liggstol och smuttade på en kopp te och mös i toner av Norah Jones, men jag sitter i skräddarställning, dricker colalight, snusar och har total tystnad runt om mig och det känns, idag helt perfekt och välbehövligt efter att ha umgåtts med gänget ikväll, då det inte är tyst en sekund (jag talar givetvis om mig själv också).

 

Är sådär gosigt (gosigt..?) trött, och har verkligen varit helt slut idag. Fortfarande lite småförkyld och känner att man bör kurera sig, men hur kan man när det finns så mycket spännande och roliga saker varjedag att se, göra och uppleva. Jag hinner inte vila ut, för jag tillåter mig inte att vila ut, för att jag inte har tid att vila ut, för att jag inte vill vila ut. Jag vill göra allt annat än att vila ut. Vilket jag gör också.


Lite dålig

Hej o hå.

Var en sådan fin morgon, men sedan efter någon timme så började jag känna mig hängig o febrig.
Nu ligger jag i soffan med mamma som klappar mig på huvudet. Har ont i ryggen, i magen, har mensvärk vilket är en helt fantastiskt härlig känsla som uppleves allt för sällan, samt febrig då. Fantastiskt fint. Verkligen. Tryckt i mig ett par tabletter, som jag annars inte gör, men känner inte för att sitta på bussen och avlida i smärtor i äggstockeområdet. 

Skall ta bussen 19:25 från Kungshamn till stan, då Pernilla jobbar natt och måste sova tills dess. Är framme 21:39. Lycka. Verkligen. Just idag också. Idag är en sådan dag när man bara vill släcka ned livet en kort stund. Någon dag kanske, eller bara några timmar. Jag och mor min tog precis en sväng med bilen igenom samhället och strosade runt på Ica lite. Jag gör ju sådant för att rensa huvudet, och jag tror min mor gör detsamma.
Har vart inne o kollat upp saker om Bröstförminskning, men det är tydligen väntetid på 9 månader, så det känns sådär kul att vänta på det. Åhå!


Cocaine and intercourse ?


Igår satt jag och mina vänner i uterummet och drack vin redan vid 14:00 tiden. Det var fantastiskt härligt, då vi inte ses så ofta och bott i olika städer och länder. Vi satt i några timmar och snackade droger och sex, för att jag sedan skulle fortsätta med familj och släkt. Vi grillade och drack enormt mycket rödvin och pratade om homosexualitet (Hela min släkt är enade om att homosexualitet är en bra sak, och att det inte ens skall vara någonting att höja på ögonbrynen över) och sedan snackade vi dagliga relationer. Relationer vi vart med om förr, och i nuläget. Sedan efter några timmars konsumtion och av ett par flaskor rött så traskade jag vidare till mina vänner och fortsatte kvällen där.

Efter lite vadslagning så var vi alla tvugna att skicka ett sms till varsin man, som de andra bestämde vem det var och i meddelandet så skulle det stå "Cocaine and intercourse?". Ja, givetvis får jag mitt ex, som inte är sådär superförtjust i mig, men jag letade upp numret och skickade sms:et. Då jag har ett nytt nummer, så har han inte det och kan inte hitta det heller. Jag förväntade mig inte något svar tillbaka men efter någon minut så står det "Maybe later". Jag känner att han kanske måste veta att det är ett skämt, och att det inte är någon dåre som skriver, men tänker fortfarande inte avslöja att det är jag som skriver. Jag skriver tillbaka "Haha, allt väl hjärtat?" DÅ, får jag tillbaka. "Allt är bra, hur mår du kyssen?"

Jag får lite hjärtklappning. Kyssen? Jag är den enda personen som han kallar kyssen. Han fattar alltså att det är jag. Han fattade att det var tjejen som han inte talat med på ca 2 år, och han är tydligen lugn med det. Vi sms:ar en stund till, och sedan drar jag en lättnadens suck. Herregud, jag tror det är lugnt nu. Lugnt mellan oss. Han är verkligen värd det bästa som han kan få, och jag tycker så otroligt mycket om honom. Herreeeeguuuuuuuud vaaaaaaad sköööööööönt !

En inflikning är att en av mina vänner som också skickade samma sms till en utvald snubbe av oss fick fan besök av denna snubben. Han skrev "sure, varför inte" och sedan kom han upp. Dock fattade han väl att vi inte besitter något kokain, men han anade nog att det skulle kunna gå att få lite intercourse. Vet fortfarande inte om han fick det eller inte, för jag o min vän drog o lämnade vår lilla charmprinsessa ensam med killen, och har inte hört av henne idag. Jag tippar på att det blev av. Då rödvin, musik, en man och en kvinna i samma rum som legat förut, helt ensama känns som om det är upplagt för lite samlag. Mysigt ju! Åh, nu blev jag bara avundsjuk. Men det är ju kul att det går bra för andra..................



Salvador Dalí


Har suttit hela morgonen efter frukosten och tittat på konstverk av Salvador Dalí. Det är ganska nyligen som jag börjat tycka om mer åt det surrealistiska hållet inom konstvärlden. Har mer varit en realist inom den genren för att surrealism har gett mig en lite obahaglig känsla av livet, och av tanken som konstnären innan burit i huvudet när denne målat motivet.

Men nu så gillar jag det, och jag har faktiskt fastnat för Salvador Dalí's målningar, just för att man kan kolla på dem i hundra år. Särsklit de mest bisarra av målningarna, när man inte förstår någonting, men sedan kan få fram en historia om varför målningen ser ut som den gör. Ett exempel är Wilhelm Tells gåta som är så märkligt målad men som alltid är det fria tolkningar på konst i alla dess former, vilket är det mest genialiska med konsten, givetvis.

Enligt en guide på Moderna Museét i Stockholm så ser man tydligen ett foster bildas på vänstra lilltån, som sedan upp mot knäet utvecklas och sedan mot låret ligger i fosterställning. Tydligen så är det sedan det klara fostret som mannen håller i famnen. Jag kan stirra på denna bilden hur länge som helst, för det finns så många olika förklarningar till den, men jag tror jag låterbli att säga min egen tolkning, då man skall skaffa sig en egen uppfattning.




Det finns en konstnär som heter Montague Dawson som målar de kända skeppen som ni säkerligen sett överallt som kopior. Jag vet tex. att min farmor och farfar hade en i deras hus, en jättestor målning av Montague, men den var nog givetvis inte äkta, dock vet man aldrig vad äldre människor har hemma som är av värde eller inte. Hur som haver så har Dalí målat en likadan tavla, fast inte med ett skepp utan med en man som drar skeppet in åt land. Jag älskar den, och tänker nog införskaffa en kopia av Montague och en av Dalí och hänga upp bredvid varandra.


Montague


Dalí


Ja, en fördel är väl att man är intresserad av konst också kanske. Annars är det ju bara riktigt jävla tråkigt att läsa om det och titta på tavlorna.


SEBASTIAN WIJK


Sebastian Wijk är min favorit för tillfället. Tyvärr finns det inte jättemånga videor på Youtube, men deflesta som finns är helt makalösa. Jag väntar på att videon och låten till No one left kommer ut, då skall jag slänga upp den.

Håll till godo.











God morgon 15:e Juni

God morgon!
Nu skall jag äta frukost med morfar & Co, för att sedan fortsätta på en blivande fantastisk dag! Hej sålänge, och God morgon !

Kära My

Hej My.
Jag ville mest säga hej, jag saknar dig, saknar ditt skratt, dina miner, dina gester, din vit-aprikos randiga tröja och din hästsvans. Saknar dina trasiga Converse och ditt märkliga bokmärke som är pressat mellan alla dina hundratusentals böcker. Saknar ditt beroende av Colalighten som växte sig allt starkare, saknar att se dig himla med ögonen åt folk som är idioter, eller åt mig när jag säger någonting som inte är så himla brilliant. Sa jag att jag saknade ditt skratt? För det gör jag, verkligen. När du blir tårögd för att du skrattar. Saknar du, Linus, Oskar och jag och rangordningen. En herarki som du och jag bestämde över. Pool hänget, åh.. jag saknar dig, och allt det du har och är.

Fuck normality


Någon gång, någon person.


Någon gång så stöter man nog på en person som man klickar så otroligt bra med. Som vet vad den andre tänker på bara man slänger en blick på varandra. Som vet hur det känns, och hur man mår bara man säger hej. Man har en kemi som är utöver all annan kemi, och man kan göra varandra gladast i världen, men samtidigt skrynkla ihop varandras hjärnor, och verkligen sätta varandras vardag i obalans. En person som man kanske sedan flyttar ifrån, man gå olika vägar. Man låtsas att man kanske inte bryr sig så mycket längre, man vill inte vara den som är sårbar. Men faktum är att man fortfarande tänker på denna personen morgon, dag och kväll. Sedan mynnar det ut, man tänker mindre. Man trillar dit ibland, sitter stirrande i köket och tittar ut på regnet och tänker. Inte på minnen, utan bara på personen i sig. Du kan börja tänka när du ser på en film, och missar det viktiga i filmen, och sedan tycker att den var dålig, just för att du var upptagen med att tänka på denna personen. Du kan sitta och prata med din vän, nicka införstående men det han eller hon säger går liksom inte in. Det hörs, men det fastnar inte. För det finns någonting annat du har i huvudet. Sedan, efter ett tag börjar du sysselsätta dig med annat. Det går bra, livet går vidare. Tills att personen helt sonika hör av sig igen, och ekorrhjulet börjar om.


Midzummer 011


Ja så kommer man till de eviga planerna över midsommar. Lovat att fira på Öland, Kalmar, Halmstad och Smögen. Vad gör man då? Jo, man flyter med och för att ha kvar en bra relation med sin bror som satt dödshot om jag inte är på Smögen i år, så kommer jag nog att stanna här på kusten och fira med nära och kära.

På midsommardagen är ju den obligatoriska Sealodge kvällen. Pics kommer här, och ni ljuger om ni säger att ni inte är sugna på Grillbuffé, livemusik och kransar i håret, öl i handen på varma klippor i år.






Komsi komsi !



Vill göra allt


Folk runt om mig har panik. Panik för att de inte vet vad de vill göra. Jag vet inte vad jag vill göra, jag har inte hittat eller kommit på någonting som jag vill göra än.

Mitt problem är det motsatta. Jag vill göra allt.

Jag är på ICA och kollar på när kassapersonalen blippar in varor och väger tomater och tänker; Det vill jag göra! Sedan kan jag hoppa på spårvagnen och heja på chaffisen och tänka, ååh det vill jag göra! Sen går jag in på H&M och ser på alla piffiga tjejer som springer runt och vill göra det. Jag vill prata i radio, bli polis, skriva i tidningen, jobba på Åhléns, Swedishmatch, jobba i Ghana, vara flygvärdinna, kontorist, stylist, psykolog, jag vill blåsa glas och dreja och jag vill kunna livnära mig på att måla tavlor. Jag vill verkligen göra allt.

Imorgon flyttar min bror till Norge en kortare period, längst upp till Trondheim och skall dra sladdar o kablar och sådant som vi vanliga människor inte gör, och jag skriker till honom: Meen vaaa, DET vill jag också göra!

Ah, ni hajjar. Att vilja göra allt, kanske inte är bättre än att inte veta vad man vill, då jag istället får panik av att tänka på att jag inte kommer hinna göra allt detta. För i helvete kvinna, ta dig samman!


När vi ändå talar om huvudbonader


Så snackade jag och min chef Linus (förra chef, men vill inte riktigt släppa taget) om headset var en huvudbonad eller inte. Det som hände var att båda satt helt febrilt och skulle kolla upp detta och hittade en lång rad av huvudbonader, som man knappt visste vad det var. Headset fanns inte med på listan, men nu precis när jag knappade mig in på wikipedia ca 1 år efter, så ser jag med mycket stor förnöjdhet att Oseriöst headset finns med i listan. Det är ju helt underbart.

Kolla in denna lista av huvudbonader och checka av hur många ni har av dessa som ligger på hatthyllan hemma.




Cat in hat



Jag är inte den som klär i huvudbonader. Aldrig någonsin gjort, och har nog inte någon framtid inom den genren heller. Men här om dagen gick vi på stan och jag införskaffade mig en hatt på H&M. Lätt värt 69 riksdaler för en hatt som man kanske inte kommer använda. Men det har jag faktiskt gjort. Känner mig ofta som någon som spelar i samma band som Håkan Hellström, men det få gå känner jag. Hatten är den perfakta acessoaren för både uppklädnad, som nedklädnad till resterande outfit (gillar inte order Outfit, jag känner mig som någon stureplans wannabe som skriver om vad de har på sig, vilket jag avskyr) How ever. Go out hatting! Funkar det på mig, så funkar det med största säkerhet på er också.





Oscar Wilde











Chick-flick weekend


I fredags så satt jag och Sandra på Cappucino och tog en öl i sommarsolen efter en liten shoppingrunda. Efter det så åkte jag hem till Katta och hade en fantastiskt fin middag med henne, Josse och Kattas väninna Anna. Drack vin och snackade sex och relationer, i precis sådandär chick-flick anda med en kanna vin på bordet som helatiden blev påfylld. Satt i köket och delade tips om hur man bäst förbereder sig inför ett One night stand, hur man gör denna hemska situation till det bästa och smidigaste samt vad man skall tänka på för att inte bli förnedrad när man går the long walk of shame hem dagen därpå. I tipsen ingick; Resetandborste som man har i väskan, en strandklänning som är lätt att ha i väskan och tar ingen plats, som man bara drar på sig dagen efter och ser somrig ut (förutsatt att det är sommar och att klimatet tillåter det) samt solglasögon. Om man tänker steget längre, så kan man välja att ta på sig byxor att gå ut i, för då ser det genast inte längre ut som om man haft borta match om man strosar hem i ett par Jeans kl 7 på morgonen (dont you ever underestimate the power of denial).

Lördag och det vankas fest. Hamnar på Styrbord barbord med Josse, katta, josses brorsa o hans polare. Sitter och dricker champagne hela natten tills tre och killarna beställer en Hummerlimousine. När klockan blir senare, så ringer jag min säkra kontakt som gör att vi kommer in överallt och hamnar på Peacock tills klockan är 5 och vi drar hem i en taxi. Då är det ljust och man blir på något sätt lurad av det, och tror att det är mitt på dagen och jag ville nästan inte gå hem, för det kändes så fel liksom. Hemgång skedde iallafall och idag har jag, Josse och Katta legat i sängen och i soffan och åmat oss av ångest. Dock så vann Katta då hon drog hem någon snubbe igår som hon inte vet vad han hette, eller hur dem träffades på natten. Hon har legat och pipit hela dagen över detta, och jag och Josse har försökt pushat henne ur ångesten och poängterat att hon faktiskt fick ligga. Runt 19 tiden så hade det mesta släppt.


Moi, Josse och Katta.

Mia kom och hämtade mig i stan och körde mig till Kungshamn, tack gode gud. Så nu är jag hemma i tryggt förvar hos mamii igen, där jag kan vånda mig i allt ostyr som kommer över mig, och andas ut. Jag får alltid mamma längtan efter att jag druckit. När jag bodde i Portugal så var hon den första jag ringde på morgonen, innan jag ens vänt mig om i sängen och gråtit och gnällt över all ångest. Hon lyssnar alltid och säger att ångest är ett tecken på att du vet att du gjort fel, det är bra att ha ångest.


Det borde alla tänka på faktiskt, även om det man gjort eller sagt inte kan bli ogjort men även här - Dont you ever underestimate the power of denial.


King Charles - Love Lust

Bra låt som brorsan resenterade mmig för. Lyssna!

Mina vänner från 016 området (minus Anna och My)

Talade med min vän Kim här om dagen. Vi talar väldigt sällan med varandra, sedan hon flyttade tillbaka till Sverige och jag flyttade tillbaka till Portugal. Men ibland händer det och nu på det sista har vi ganska bra kontakt ändå. Vi sms:ar, skriver något inlägg på någons wall på facebook, och rings. Ringer ofta om varandra av den enkla anledningen att vi lever två olika liv. Kim pluggar, och har lilla Liv på 10 månader, och jag dricker mestadels vin, är ute o käkar och har inte den fasta punkten som Kim har. Jag kommer väl få, hopas jag men kanske inte än.
Kim har ju vart som mig också, men sedan blev hon och hennes fästman Robin gravida och då lades vinet och ciggaretterna på hyllan. Undrar när det händer mig? Kanske skall skaffa mig en fästman först. Klok är Kim, men inte sådär tråkigt klok, utan klok, och sedan rolig som fan. Det är så lustigt vad olika liv man kan leva när man är lika gamla, och det är ju helt fantastiskt att man kan välja vilket liv man vill leva. Lyx.
I sommar kommer Jacque, Emil, Kim, Robin & Liv till mig i stan. Sedan skall vi åka till smögen och spendera några dagar där. Jag längtar! Har inte träffat dem sedan nyår. Glad som faen att jag har människor runt om i Sverige och i världen som man inte behöver ringa varjedag, som det kan ta hur lång tid som helst innan man snackar, men som det alltid kommer vara likadant med när man väl plockar upp telefonen, eller träffas. Slänger upp lite bilder från Nyår.

Välgörenhet i vardagen


När man bor i stan så bidrar man ändå ganska mycket till välgörenhet dagligen. Eller a, mycket o mycket..

Man köper en produkt på Ica som bidrar med några ören till världens barn, man köper någon pin för att stödja cancer, man skickar ett sms till någon gala och man bidrar ju till miljön med att åka spårvagn varjedag.
Idag har jag tex. tagit ut pengar som det gick några öre till... eh, nu kommer jag inte ihåg vart det gick men det var någon bra sak iallafall, och så har jag köpt en t-shirt som är från Kollektionen Fashion for AIDS. Och jag har skänkt mina växel pengar till Rädda barnen. Det är vad jag vet iallafall, sedan finns det nog andra saker jag gjort också. Förra veckan köpte jag en hel kostym o ett par skor för en annan grej som H&M har, som går till Naturen och till företag som håller på att bygga upp den. En Faktum köper jag ganska ofta när jag har en 50 lapp löst, och för någon vecka sedan så köpte vi en mustaschkampen pin som går till Cancerfonden. Köper papperskassar istället för plast, och det går till WWF. Det är ändå en del välörenhet i vardagen som man inte ens tänker på. Dock alldeles förlite. Bör bli mer, och fler bör bry sig. 15 öre är inte en hel del. Det är så lite pengar att de snåla inte ens kan säga "många bäckar små". Skänk lite pengar när ni kommer över det, det behöver som sagt inte vara stora summor, men bra saker. Eller välj ekologiska varor, miljömärkta och helt enkelt bra saker så bidrar du ändå en liten del till en bättre värld. Det är vad min mamma säger iallafall. Har också skänkt några kronor till Coca cola, när jag köpt ett par burkar Cola-light idag, som jag dock gör typ varje dag.. men det kan ju dem behöva. En slant eller två i kassan.


Peter Orrmyr


Som vanligt så händer otippade saker ibland.

Jag har då inte tittat på ett enda program av Big Brother. Men, i Söndags så var Mia hemma hos mig och man är ju då tvungen att kolla på Big Brother finalen. När jag ser en man som är en av finalisterna, så rusar adrenalinet till.




-Herregud Maria, vem fan är det? Så satans snygg kille.
- Han heter Peter, och är från Göteborg.
- Vaaah, vad heter han mer än Peter?
- Peter Orrmyr.
-PETER ORRMYR? Det är ju han som har fotat Amanda!! De känner ju varandra.

Joorrå, klart att någon känner denna vackra skapelse. Sms:ar direkt till Amanda och ber henne fixa en date.
I Tisdags natt, 00:20 så ringer vi Peter och snackar lite. Jag håller på att svimma. Han är så förbenat snygg och skön och ja.. perfekt. Amanda säger att hon har en vän som tycker han är Najs, och han säger sedan att vi alla 3 skall ta en fika nästa vecka. Tror ni att jag svävade på Moln eller?? Åh, jag är så satans nöjd, nöjd, nöjd.







Hoho Jaja...




Tranquilo


Landade i Stan i Tisdags eftermiddag. Sa hej till Pernilla och Mötte upp Amanda på Tranquilo, som är mitt absoluta favvo ställe för tillfället. Ligger på Grönsakstorget och är fantastiskt. Vi förtärde mer vin än vad som var planerat, och då vi planerade kaffe och kaka, så blev det lite skillnad när man väl har facit i hand. Vi drog vidare till Amanda's place, där hon bor med den gamla DJ'en och Nattklubbslegenden Jojjan, med flickvän och proffessionell dansare, söta Marielle.





Amanda har övervåningen på bygget och det är sjukt. Efter lite rosé på balkongen så kilar vi iväg till Locatelli som är mitt andra favvo ställe och där myser vi ihop oss i en soffa på terrassen och snackar hela kvällen. Lite shots, vin och öl slinker väl ner, men annars är det bara fint.

Vaknar av att klockan ringer vid 07:30 på Onsdagen och befinner mig i Amandas Dux, som hon förövrigt fick av en snubbe som äger Dbrand, och som gav en säng till Amanda för ca 50 tusen spänn, då hon sa att hon inte sovit så gott.....  Drar in till Kontoret och jobbar i någon timme, för att sedan ligga på en gräsmatta med Amanda hela dagen och käka Indiskt. På kvällen så drog jag o Emelie till El Corazón för lunch och vin.


Ännu fler fantastiska dagar i solen.

Messages


Klart jag tänker på dig, det hade varit märkligt om jag inte gjorde det.


Klart jag tänker på dig. Det vore märkligt om jag inte gjorde det.

Lugnet

Åh nu är helgen över. Vilken fantastisk helg det har varit.
Sitter i Uterummet och äter kräftor och dricker lite vitt. Detta är första gången det känns uppriktigt skönt att vara hemma. Det är en sådan lyx att hamna i otroligt vackra Kungshamn och Smögen. Allt är så fint, alla är så otroligt trevliga och man har sin familj här hemma. Som tur är att många av mina vänner har varit hemma i helgen också. Till stor del pga bröllopet och det har varit fantastiskt härligt. I Torsdags kilade jag på en lite date av något slag, vilket resulterade i The Walk of Shame genom Göteborg City, Som tur var, hade jag byxor och inte klänning och söndriga strumpbyxor. Hem till Pernilla och sedan åkte jag hem till mor & far på kusten.
Satt hela fredag eftermiddagen och njöt av gott sällskap och gott vin på altanen. På Lördagen var det ju bröllop och blev sent. Jag och Mia drog hem till mig och fyllekäkade och somnade i syrrans säng. Söndagen var lugn och fin och jag Mia och Josse låg ute i sköna solstolar i trädgården och solade hela dagen. Sedan satt vi nere på bryggan i hamnen och käkade sallad och hade det ofantligt skönt i solen. Idag har jag och mamma varit ute och kört på landet för att kolla på små torp och hus som moder min är sugen på att införskaffa sig. Nu sitter jag här då, i godan ro och lyssnar på musik och njuter av att vara hemma i lugnet. Jag har ju innan bävat för att dra mig till Kungshamn, men detta är andra gången sedan jag kom tillbaka till Sverige, och det känns helt perfekt. Det är ett lugn och en harmoni som man  inte har i stan, men det är också tur att man inte upplever det så ofta, för man kan tröttna på det ganska lätt. Men inte nu.
Jag är så glad. Verkligen glad. Jag vet inte hur många gånger jag kan säga eller skriva det, men det är sant. Det känns bra. Riktigt bra. Mamma frågade mig förrut; Saknar du Madeira? Saknar du jobbet och dina vänner?
Mitt svar var; Nej, jag saknar inte Madeira. Ingenting alls. Jag saknar att jobba på min arbetsplats, och jag saknar vissa av mina vänner. Men de jag har haft nära mig vet jag ju att jag träffar igen. Så, nej jag saknar inte Madeira. Men visst att man kanske vill prata med sina vänner, skratta åt alla internskämten och så, men ja. Det var den tiden, och det kommer en ny tid, förhoppningsvis då kan jag få allt. Mina vänner och min familj. Allt i ett.
Det var längesedan jag kände mig såhär till ro med att sätta mig ner o skriva. Men det är ju egentligen inte förrän då man skall skriva. Jag vet det, väldigt väl. Men varken lugn, tid eller lust har funnits. Men nu fanns det. Och jag passar på när jag sitter här ute i värmen och tittar ut över mina hemtrakter. Det är så otroligt fint. Jag hoppas verkligen att alla som jag vill skall komma hit i sommar och grilla, äta skaldjur och dricka vin med mig. För detta måste man se. Det borde klassas som ett av världens underverk. Åtminstonde gör de det för oss som flyttat här ifrån och sedan kommer tillbaka. Det är verkligen en vy och en upplevelse av guld.

The wedding


I Lördags gifte sig min vän sedan 16 år tillbaka Jennie Larsson sin make Mattias Stranne. Det var ett spektakulärt bröllop med mycket fina överraskningar och en sagolik vigsel och riktigt lyckad fest.

Buketten vägde över 7 Kg, och var den största de gjort. Vilket resulterade i att ingen orkade bära den en längre tid, och det blev omgångar i bärandet.
Nygifta och otroligt lyckliga utanför Kungshamns kyrka.

Efter bröllopet så bar det iväg till Smögen för en storslagen middag och fest till sent på natten. Otroligt fint och det var inte många ögon torra under vigsel, middag eller fest. Mycket pga alla fina tal av nära och kära. Minns inte ens mitt eget tal, och det berodde faktiskt inte på alkoholkonsumtionen, utan för att det var helt improviserat och kom från hjärtat. Mycket, mycket lyckad kväll!



Portad pga svaga drinkar

Förra veckan så blev jag och Pernilla portade från en bar. Helt sjukt. Vi tyckte att bartendern gjorde för svaga drinkar, så tillslut så hällde han ut drinkarna framför ögonen på oss, och portade oss. Dömärkligt. Vi var as otrevliga verkligen, men tydligen kan man inte ta det som bartender. Att drinkarna är för svaga alltså.

Fyllesms är kultförklarat

Jovars, nu har jag tagit steget att kultförklara fyllesms:en. Vilket jag inte kan förstå att detta inte blivit gjort innan. Att fylle sms:a hör ju till den Svenska historien. Alkohol, mobil och fylle sms. Kanske inte bara den Svenska, men jag kan ju bara tala för mitt eget land. Så nu när jag fylle sms:ar så ser jag det inte som en dålig sak att ha ångest över längre, för vem har ångest över någonting som är kultförklarat? I Onsdags gick vi ut och hade förfest hos oss och sedan blev det utgång på Linnéterrassen och sedan till Neff. Vi trodde som vanligt att vi inte alls var fulla och påskyndade fyllan med shots as usual. Vilket resulterade i en hejdlös baksmälla och jag var knappt rörlig förräns efter 18 tiden då jag fick trycka i mig mer vin då jag skulle på date. Det gick också fint, och var trevligt. Fick förstås göra the Walk of Shame genom hela Göteborg i fredags morse, eftersom jag inte pallade att sitta kvar på bussen då det var ca 30 grader ute. Varje gång jag vaknar någon annanstans så får jag sådan fullkomlig panik. Alltså, riktig holabandola panik. Hoppar alltid upp ur sängen oberoende av dagen innans alkoholkonsumering, och drar. ASAP alltså. Denna gången så drog jag hem, slängde ner kläder o saker och stack 15 mil hem till mamma i Kungshamn. Skulle egentligen ha gjort det idag, men blev en dag innan. Det var den första gången jag kände att det skulle bli skönt att komma till Kungshamn. Skönt att avskärma sig allt och kunna prata med mamma om saker som händer och sker runt om en. Igår kväll satt vi på terrassen utanför huset och drack vin i solen. Det kändes hur fint som helst, och jag kände mig inte så stressad över att vistas i Kungshamn. Idag är det bröllop till en av mina äldsta vänner Jennie som viger Mattias. Skall bli fint att se, och sedan är det fest på Smögen. 

Nu skall jag fixa iordning mig och sedan skall jag ut på stan.. hah, inte stan o stan kanske, men ner på torget. Skall handla lite scrapbook things, och sedan skall jag printa ut lite bilder o hänga på morsans jobb. Fint ju!
Au revoir sålänge.

RSS 2.0