Tillåt mig presentera Jens Bergh

Jag måste bara skriva om min vän Jens Bergh som gjorde det dummaste jag någonsin hört om i Lördags.

För er som inte bor på Madeira skall jag informera om att vissa klubbar har Drink kort, som man får för 5 Euro och sedan skriver bartendern i vad man druckit, när man beställer och när man är redo för hemfärd så lämnar man in kortet o får betala summan då.

Jens Bergh hade uppenbarligen supit bort alla sina hjärnceller under grabb-kvällen och går in på klubben, pröjsar 5 euro för kortet och sedan så SÄLJER han kortet till en jävligt smart snubbe. Jens trodde han hade gjort en jävla hacka på detta, och tror han är 5 Euro rikare.

När Jens sedan skall gå ut och så har han inget kort. Dvs att Jens får betala 150 fucking Euro på detta, för att han lämnade hjärnan hemma. HUR KUL ÄR INTE DET ?

Snillet som Jens SÅLDE kortet till dock, kan ha köpt 100 champagneflaskor på krogen, låtit de skriva det på kortet och sedan slängt det. Han kan ha bjudit hela jävla klubben på sprit, för han behöver bara visa upp sitt andra kort som han har, som det inte finns något alls uppskrivet på. Alltså, jag måste säga att det kan vara det dummaste jag hört, men också det roligaste. Jag har brutit ihop många gånger under dagen tack vare denna vidunderliga händelse. Och PÅ detta hysteriskt roliga, så har Jens för sig att han kan ha sagt:

 "JAG ÄR INTE HÄR FÖR ATT SPELA KORT, JAG ÄR HÄR FÖR ATT DRICKA SPRIT!"


En sak är säker. Nästa helg så skall jag vara limmad med Jens, och om han nu vill sälja sitt kort. Tja.. då kan jag tänka mig att ge en slant för det.


Hoppas hoppas han blir lika full nästa helg. Han är ju en fullkomlig stjärna dendära mannen.


Skyller på Casal Garcia

Jag börjar nu se ett tydligt mönster i hur man mår på söndagarna. Kan vara tillfälle att bryta mönstret, kasta om vanorna, utrota ångesten och reboota levern.

Resumé av ännu en helg i Casal Garcia's spår.

Fredagen var fylld av en ständig euforisk känsla. Jag konsumerade en flaska vitt på balkongen och senare kom Linn hem och sällskapade mig. Vi drog senare ner till Ölfestivalen jag och hon för att titta på människor och ja.. dricka öl. Efter det så drog vi till Whiskeyfotbollen där 20 svinpackade svenskar springer runt och spelar
fotboll på blodigaste allvar och sedan 20 stycken till som sitter på läktaren och hejjar på och skriker. Vet inte om man skall kalla det en riktigt bra idé eller om man skall kalla det totalt värdelöst och riktigt tragiskt. Vem behöver ha ett namn för det? Huvudsaken är ju att man har roligt. Efter det så slängde vi med oss Jonas o Kim till Forum för att få i stackarna någon mat. Nattbio var planen. Jag och Jonas bangar även om det var vi som kom med förslaget och Linn somnar efter 5 minuter. Kändes som om den kanske inte var så sevärd Prince of persia ?

Lördag morgon och jag går ut med Jonas ipod i öronen ut på stan. Går runt i solen, in på Zara och sedan till kontoret för att hämta upp Christina för lunch. Får med oss Bill och bull Oskar och Jonas också och det blir en öl, vilket blir det första jag får i mig den dagen klockan 14:30. Spenderar någon timme vid poolen med mer öl, musik och en underbar Linn till sällskap och vi pratar vant om varenda ämne i världen.
Tjejfesten skall börja klockan 21, så jag har några timmar på mig att chilla och spendera på balkongen till toner av Gaga och Brittan. Sedan sticker jag på grabb-fest och blir totalt ner supen av killarna på öl spelet då jag drack vin. 2 flaskor senare hamnar jag i trygga händer på tjejfesten, som vanligt fruktansvärt försenad och full. Jag tog det lilla vett som fanns kvar och resonerade med mig själv en stund, beslutet blev endast kranvatten i 40 minuter. Sen slank den sista flaskan också ner. Och jag som inte ens klarar att dricka mycket längre. Men uppenbarligen så blev det 3 flarror, ingen mat, försvunnen balans, och dubbel syn som gällde. Jag och Sara drar till gamlastan för att hitta våra tappra manliga kollegor och vänner. Hittar dem ingenstans alls, på hela festivalen så vi skiter i dem och skall dra till Jam då vi passerar en mörkgränd och det ropas ut SAAARAAA (lämpligt att vi båda heter det, då man slipper komma ihåg 2 namn) Där står dem. 10 stycken stup fulla snygga män utspridda över gränden, med minst varsinn poncha i händerna. Upphittade. Vi joinar precis som om vi behöver ha mer alkohol i kropparna. FX blev klubben som fick ta emot alla tokfulla svenskar och fick senare ännu ett besök av de resterande och överlevande av oss vid 5 tiden. Jag, Oskar, Jonas och Calle. Åh Calle. Det kommer bli en intressant sommar om Calle skall gå bananas i buggning som han gjorde igår. Vilken jävla skön snubbe han är alltså. Hurra för en fantastisk kille på Madeira! Elller det kanske inte var sista stoppet... eller hur fan var det nu? Åkte vi inte hem efter det? Behöver hjälp av någon med minnet kvar. Jag Jonas och Oskar åker hem o sover.

Vaknar imorse. Eller a.. 13 var klockan nog. Vi skrattar som vanligt åt all galenskap som utövats under kvällen och sen drar jag o Jonas ut i solen och lägger oss en stund i parken på gräset och käkar frukost. Sen blev det vanlig bota-ångest-med-luft-promenad i gamla stan och senare en jag-dricker-en-öl-nu-så-överlever-jag-1-timme-till på en uteservering. Hem, chilla på soffan och nu har jag nyligen anländt hemma igen. Kim o Linns house. Och här skall jag nu stanna resterande dagar.

Jag kan inte dricka nästa helg. Det gååååår inte. Jag orkar inte.
Jag skall inte heller. Man orkar inte vara svinpackad 2 dagar i rad längre. Man är ju inte 20 längre liksom... eller ?
Sommarfesten den 12:e Juni. Jippiiie.

Nu skall jag sova. Imorgon är det reboot.
Hälsosam vecka att se fram emot.
Check.

Grattis mamma på mors-dag. Älskar dig.


Tack så jävla mycket

Kan vara vinet som gör det. Men jag tror fan inte det.

Jag är så jävla lycklig. Jag är så jävla glad. Jag har fått ett sådant fantastisk innehållsrikt liv. En så underbart fin familj och släkt och fantastiska vänner. Jag hade aldrig någonsin velat leva någon annans liv. För jag är så jävla tillfredställd med mitt eget. Vilket privilegium att få komma till jorden och belönas med detta absurt grymma liv. Tack snälla vad det nu var som gjorde det såhär hejdundrande bra!

Här får ni den bästaste låten för tillfället. Sommar sommar sommar. Lycka lycka lycka!




Se, men inte röra.

Vin, och en fantastisk utsikt över vatten, berg och grönt.

Känns inte som om jag någonsin var borta ibland. Men det var jag. 4 månader med familj o vänner i Sverige, och nu är jag inte där längre. Men fy satan vad jag saknar dem. Jag har inte ens vart borta i en månad än, men det värker i hjärtat på mig. Igår var så riktigt jävla jobbigt. Mina syskon. Mina fantastiska syskon. Hur mår dem? Vad gör dem? Hur känner dem? Inget svar när jag ringer. Men det är förståeligt, jag hade inte heller svarat om de hade lämnat mig mitt i livet igen. Skuld skuld skuld. Alltid känner man skuld. Jag tänker på något helatiden som jag har skuldkänslor över. Någon jag inte hört av mig till, något jag glömt, något jag borde sagt, något jag aldrig borde sagt. Men egentligen så vet jag att man inte skall känna så. Man skall inte känna skuld, sålänge man kanske inte gjort riktigt dumma saker mot människor.
Jag lägger skuldkänslorna åt sidan, och njuter istället. Detta är njutningens sommar. Sommaren med stort S.

Jag är så jävla glad över att jag stannade. Varje dag är en helg, varje helg är en vardag. Vart går gränsen? Vad är skillnaden? Jobba på vardagar, men det är ju så roligt och soft så det gör mig inget. Mina underbara vänner finns här. Och jag har hittat min vän Medlyssnar-Jonas. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han är så jävla klok, rolig och vi kan sitta tysta i timmar utan att behöva säga något. Jag tycker så obeskrivligt ofantligt mycket om honom. Min finafina vän. Som dock är så snygg så jag önskar ibland att vi inte var vänner. Mmm... MEN vi är för lika för att det någonsin skulle kunna bli något. Han är osjälvisk, jag är osjälvisk. Han är inte svartsjuk, jag är inte svartsjuk, han är rolig, jag är rolig. Han är spårad... jag är spårad... efter klockan 3 en lördag iallafall. Jag har så roligt med honom. Jag kan inte få nog. Men det är likabra att vi är typ vänner. Här nedan skall ni få ett exempel på hur det annars varit:

Jonas: Heeej Sara. Jag kom inte hem inatt. Tänkte bara säga att allt är lugnt och du behöver inte vara orolig. Jag träffade nämligen 18 brasilianska strippor igår och så följde jag med dem till Brasilien. Allt är bra, och vi ses när vi ses.
Sara: Åh, heej Jonas! Vad härligt. Nej, jag var faktiskt inte orolig. För jag träffade en jättetrevlig kille igår på krogen, och han frågade om vi skulle ta en kopp kaffe hemma hos honom vid 4 snåret, och jag behövde ju lite koffein så jag sa ja. Och då kom hans kusin och plockade upp oss på vägen, och han bodde i polen!! Snackar varken engelska eller svenska, men han ler helatiden. Jävligt sköna alltså. Så jag blev aldrig orolig för dig. Men ha det så kul med stripporna då, så ses vi älskling!

Ja ni hajjar. Vi är alldeles för softa båda två. Ingen hade kunnat styra upp den andra, och vi behöver båda varsinn uppstyrare till respektive. Jag funderar på vem av mina vänner han skall få bli ihop parad med. Maria ligger bra till måste jag säga. Josse & Nadja också.. hum. Jag återkommer angående det. För han har en bror också. Jimmy. MUMSFILLIBABA! Ohlord. Vilken jävla kille. Jag vet inte hur många timmar jag suttit framför Facebook och drägglat över Jonas bror. Inte helt helylle kille, men helt felfri utseendesmässigt. Maah!

Här kommer en bild på Jonas.



Är han inte alldeles för fan så snygg? Och då lovar jag damer att han är snyggare In real life.
Jag känner att min blogg blir mer o mer lik en kontaktannons där jag försöker fixa ihop mina vänner.

Meen... FÖRST TILL KVARN BRUDAR!!


Nu skall jag på ölfestival, kolla på whiskeyfotboll och sen är det nattbio. Imorgon ölfestival hela dagen och senare Utgång med pa-rt-hey tjejerna. Yes! Kommer bli så fucking awesome. Synd att man går på antibiotika och typ är bakfull sedan förrahelgen.


Men vad gör det om hundra år.
Nu: En flaska vitt och en dusch.


Massa massa med Fredagskärlek.


SATC

Åh Käranån!

Den 3:e Juni är det premiär i Portugal för Sex and The City 2.
Min besatthet av dessa damer i NYC är total och jag har nött varenda avsnitt, varenda säsong av serien samt kollat in filmen säkert ett tiotal gånger. Nu kommer en tvåa. Tack gode gud.

Sarah Jessica Parker. Sarah Johanna Karlsson.
Likheten är slående. Kan man ju fortsätta intyga sig iallafall.

Känner mig kanske inte som henne när man sitter shleten på ett kontor och bloggar, när hon ligger i ett nattlinne och skriver och röker exklusiva cigaretter och skriver för en tidning.
Men jag undrar om vi inte är lite lika iallafall. Jag tror det. Kommer fortsätta tro.
Uppenbarligen har vi samma stil på inredning iallafall.

Checka här nere. Halleluhja!!
Vi skulle ha det så bra jag o Sarah.

SJP + SJK = Finemang




Mmm... Ny roomie Sarah ?


Antibiotika

God morgon!

Igår lovordade jag ju Antibiotikan jag går på. Jag blev så relaxed, så härligt chill och jag fantiserade om hur underbaaart jag skulle sova under natten när alla muskler var sövda, och mina nerver bedövade.

Jag sov fruktansvärt dåligt. Jag vaknade upp säkert 20 gånger av att det kändes som om det kröp myror över hela min hud. Jag hörde massa märkliga saker, och fick för mig en hel del sjuka grejer. Jag öppnade och stängde fönstret varannan minut, och jag bytte täcke vid ett flertal tillfällen. Jaha. Så var det med den underbara känslan på dagen, och den fruktansvärda känslan på natten. Kanske är det meningen ? Man är ju ändå oerhört chill under dagens ljusa timmar, så det gör inte så mycket om man sover N-A-D-A under de mörka ?

Hur som haver nu skall jag ta lite chill tabletter och njuta av dagen. Lite rädd att man är förlite Anti - Antibiotikan. Undrar hur många recept man kan skriva ut? Är ju lätt värt det.

Ha en fantastisk morgon allihopa!


SJK



Pain

Såklart att hon drar på sig en av de fantastiskaste sjukdomar som finns för ungdomar. Något som är så jävla smärtsamt, men för mjäkigt att sjukskriva sig för. Något som inte syns men som man hör att en person lider av när de besöker badrummet. Nämligen en igenkomande kompis i mitt liv: URINVÄGSINFEKTION.

Jag spenderade kvällen igår hos Grabbarna Grus - Oskar & Jonas. Efter en utsökt middag med levande ljus, bubbelvatten (nykterhets löfte på g), kyckling, tzatziki och klyftpotatis så blev det film. Wolfman avrådes starkt att se. Riktigt kass. Sen blev det låtsas tältninge för mig och Jonas i hans Camping rum. Känns som om man ligger i en stuga eller ett tält. Mycket trevligt dock. Han är bra vettig den mannen.. oftast.

Sen har det sprungits upp till Sara o Patrik och hämtat tabletter mot helvetes-sjukan, sen blev dt ner till jobbet igen, upp till doktorn. Betalat ca 1000:- Svenska för antibiotika, läkarbesök samt 2 andra tabletter. Så nu sitter man här på jobbet, avslappnad som om man hade varit på rehab dagen innan. Antibiotika is the shit. Mmm.. 

När jag imorse insåg att jag hade urinvägsinfektion, så kunde jag inte låta bli att tänka OH HOLY FUCK IT'S KLAMYDIA! Jag övertygade iallafall vår heta Doktor Zino att det var urinvägsinfektion som spökade. Jag vägrade kissning i mugg samt andra fruktansvärda läkarsporter. Jag veeeet att jag borde testa mig. JAG VEEET. Men jag kan känna att OM det vore något så hade jag ju märkt det, och om det nu inte visar sig på det viset (snälla gode gud säg att det visar sig, annars får jag flytta till Savannen och hänga med Zebror och Giraffer) så kan man väl hoppas även om det vore förskräckligt att dessa män som fåt något ringer upp mig och informerar om det.. ? Eller... ?

Åh herregud. Inte kan det vara Klamydia inte. Jag har ju fått urinvägsinfektion 1000 ggn innan ju. och många gånger efter sex.. 

Testa sig är väl JÄVLIGT överskattat, jag har inte tid för sådant sass..
Nej. I hang in there istället. Antibiotikan tar död på allt. Pest och sådant också...


Nej, nu skall jag uppsöka damernas för den 74.55255.0000 gången idag.


Hare gött.


Ångest är en folksjukdom

Jag har ett sådant fruktansvärt intressant liv.
Jag undrar verkligen när man inte hade drama sist. Vad kan jag vart 2-3 år?

Det är faktiskt sanningen. Sanningen som mina vänner försökt få mig att insee ett tag nu. Där du går, dit går också dramat. Det är bara så Sara. Oooh.. så rätt de hade. Och OJ vad trög jag varit som blundat för det.
Men jag kom på det i Söndags. Varenda gång jag vaknat sedan jag började härja ute på krogen, eller på hemmafester i all ära så har jag på Söndagarna insett att jag är körd. Det är mina första tankar som kommer upp när hjärnan vaknar till liv: DU. ÄR. KÖRD.

När Linn och Kim stod i dörren i Söndags morse och jag hör de ropa, så hade jag automatiskt svarat: ÅH NEEEEJ! ÅHNEJ ÅHNEJ ÅHNEJ ÅHNEJ! Ångesten dyker upp innan jag vet att jag ens lever.

Men hallåeller. Hur kul hade jag inte då? Hur mycket skrattade jag inte? Hur underbar var inte kvällen?
Ångest är inte något som drabbar mig endast. Det drabbar alla. Oavsett anledning. Men fylleångest.. tja.. det är mer en folksjukdom skulle jag vilja säga. För så ofta den kommer tillbaka. Tja, så ofta får jag inte ens en förkylning, och jag har ett vidunderligt kasst imunförsvar vill jag påpeka.

Igår var det middag och öl drickning på FX med älskade Kim & Robin. Idag blir det häng och middagslagning med bästaste i världen Medlyssnar-Jonas. Imorgon är det fika på Teahouse med tjejerna. Sen är det helg igen tillslut. Usch.. jag bävar inför helgen. Skall ju hålla mig nykter i 2 veckor, till Sommarfesten. Vi får se hur det går. Är ju Borås crewet Daniel & Emils sista helg. Och man får ju skåla för de man tycker om. Givetvis.

Drama drama. Jo, men det är bara att suck it up. Jag ahr ett dramatiskt liv, jag är en hejdundrande drama queen, och det är så att jag är ganska nöjd med det. Sålänge folk inte blir ovänner eller ledsna, så är drama något bra. För oss alla.

Bring more drama in to our life.

Nu kommer jag kila ut och handla middagen inför kvällen.


Hej sålänge, vi hörs kanske imorgon.

Kramkram

You will be just fine

Usch. Jag kom att bli påmind om känslan att inte kunna släppa någon förut. Om att försöka och försöka att ha kvar någon man älskar, men det går bara inte. Det går inte och när man väl tittar på det, så kommer man på att man egentligen inte vill heller. Men släpper man ? Nej, det gör man inte. För det tar så jäkla lång tid att komma över det. Oj oj oj  vad jag har känt denna känslan. Med män, med vänner. Herregud. Man tror att man kommer gå sönder, att varenda liten del av ens hjärta håller på att lösas upp och att det aldrig någonsin kommer få ett slut. Men sen kommer den. Dagen som man aldrig trodde fanns. Man släpper det. Och den känslan är så obeskrivlig. När folk säger: Det kändes som en sten som släppte från bröstet. Jaha, tänker man, och hur fan känns det då? Jodujävlar. Släpp någon som du älskat gränslöst, någon som du aldrig någonsin velat leva utan. Men som du inser att du måste leva utan, eller som du blivit tvingad att leva utan. När du sedan släpper den sorgen, den kontrollen. Då skall du se hur det känns och fan vad det känns bra.  

Man hittar alltid någon annan. Vänner är oersättliga. Såklart dem är. Men de bör inte alltid ersättas. Det tillkommer nya, i nya genrer och tillslut glömmer man bort att just den platsen som jag hade denna vännen på, den är fortfarande tom. Men vad gör det ? För många andra platser är tagna. Och tur är väl det.

Egentligen skall jag bara säga att man får inte vara rädd för att släppa människor ur ens liv. Man kommer inte dö, ditt hjärta kommer inte vittra sönder, du kommer klara dig. Oavsett pojkvän, flickvän, man, vän, eller obestämt förhållande. 2, år, 4 månader eller 88 år. Hårt som fan. Men jag garanterar dig. Du kommer aldrig någonsin må bättre innan dagen du släpper personen du älskar. Man skall kämpa men allt har en gräns. Jag har släppt så mycket människor, och jag mår så jävla fabulöst bra för tillfället. Sålla ut dem som är avundsjuka, de som hindrar dig, de som inte hör av sig. De har inget i ditt vackra liv att göra. De har en egen spelplan, som de själva rensar folk från. 

Släpp honom, släpp henne. Hindra inte varandra. Du kommer inte gå sönder. Men stenen faller, och du kommer kunna tänka klart och andas i takt igen.



You will be just fine.     


VÄRKABRÖTEN

Heeeej ! Det var ett tag sedan. Måste uppdatera oftare, så inläggen blir kortare.
Men här kommer Saras första arbetar helg.

Vilken helg det har varit. Jag är HELT sönderslagen.
I fredags var det Poolhäng efter jobbet och senare så drog vid ner till havet, men vi orkade inte riktigt ta oss ner till stranden, så vi hängde på någon upphöjnad någonstans och drack öl. Senare drog jag Carl, Simon och Linus hem till dem och hade Balkong chill. Tog en tur förbi Whiskeyfotbollen, köpte ännu mer alkohol (brände sisådär 80 euro på alkohol UTAN krogbesök) Sen bar det av till Crille, Daniel och Dans place. Jag stod och övervägde om det skulle bli urartad fylla eller om man skulle dra hem och sova. DOCK fick jag inte tag i varken Jonas, Oskar, Kim eller Linn så mitt öde var att bli stup full. Kim ringde dock senare, men det var ack så försent. 

Jag och Carl lämnade partyt vid 6 tiden, och gick hem för att sova. I typ 2 timmar.. sen fick jag psykbryt. Tycker det är så jäva jobbigt att vakna hos andra människor när man dricker. Jag vill alltid alltid sova hemma nämligen. SÅ. Jag drar efter 2 timmars sömn och traskar runt i morgon solen själv i ett par timmar, tills Linn vaknar och jag drar dit. JA juste ja. Jag bor ju hos Kim & Linn för tillfället. De har ett gästrum till övers, och eftersom Linn är en av mina närmaste vänner här, så vill jag ju givetvis bo med henne. VADKLART!

Sen när jag kom hem blev det alkoholkonsumtion efter ett tag. När killarna stack och Körde Gocart så satt jag och Linn på balkan och drack vin. Kim & Jonas kom tillbaka (Jonas är nästan som en inneboende han också. Han sover för det mesta hos oss, och i mitt rum (som det faktiskt är nu) Men det är okej för alla parter. Vi satt och drack för fulla muggar och sen skulle Kim & Linn   på grann party. Jag och Jonas också egentluigen, men vi drog ut lite på tiden och stannade på vår sida och pratade med våra förmyndare över balkongen istället. Efter ett tag insåg vi att vi var tvugna att dra över till dem snart och ställde klockan för att dra i oss en vinare på 15 minuter. Efter 30 minuter gick det. Då hade vi sammanlagt fått i oss 12 öl och 2 flaskor vin. Men istället för att dra till festen som vi lovat så tar vi och slår våra OHYGGLIGT kloka huvuden ihop och letar upp de sunkigaste barerna på Madeira.

Jag och Jonas är nog de enda som jag evt som resonerar såhär: Ju sunkigare bar, ju knäppare människor, ju roligare får vi. Upplevelser är det som styr oss. Vi hittar ett par nötter på första "Hålet" som vi kallar det. Någon aaas packad portugis som är millitär som säger att alla Portugiser tycker att de är töntiga om de kan engelska. Jag blir helt förskräkt. Hur kan utveckling och läran om andra språk vara negativt?? När hans polare kommer så ställer jag mig och pekar på vår nyvunna kompis och skriker: HAAALLÅ. JAG ÄR SVENSK. OCH DENNA KILLEN SNACKAR SUPERBRA ENGELSKA. DET ÄR SÅ JÄVLA COOLT. DET ÄR COOLT ATT KUNNA ENGELSKA.

Haha. Pinsamt. Men killen fick cred. Gött det iallafall. Sen drar jag och Jonas vidare. Hamnar på FX. Går fram till 4 gubbar som sitter och snackar. Ålder: 100 - 350 år. En kan engelska. Vi flyttar ihop borden och joinar. En gubbe frågade om jag var en av tjejerna som dansade på en bar ( Öööh... ), sedan tar de fram lite röka och sitter helt chill på vår favvis restaurang och röker. Haha. TACK GODE GUD att jag och Jonas tackade nej till att följa med dem hem. (Vettet klamrade sig tappert fast) Sen däckade jag på toaletten på FX. Endast i 30 min dock! Vaknade och trodde att jag var på något disko i Skåne. Hum..

Sen blev det på drickat igen. Och 1 flaska vin senare så befann vi oss på Veshpas med Gin&Tonics. YUM! Där spårade det rääättt rejält, och sedan sviker minnet. Stundtals iallafall. Vi somnar när det har ljusnat runt 7, och sen skall vi upp klockan 8 på Champagnefrukost med Kim & Linn. Taxi till ett hotell och där sitter vi alla 4. Varken jag eller Jonas minns typ frukosten. Haha. Så vi får göra om det nästa helg igen. Sen var det chill, poolhäng, middag och film på kvällen.

Idag är det måndag. Och jag är så jävla slut. Fysiskt och psykiskt. Har ont i varenda jävla led i kroppen. Blåmärken, skrapsår och ja.. man kan fan undra vad som hände i helgen alltså. 4 timmars sömn fre-sön. Inte okej. Men fan så roligt vi hade. Nu är det nyktra tider att se fram emot.

Min svenska mobil är bortsupen och försvunnen, så ni kan inte få tag i mig där hemma. Finns såklart på mailen.
Mobilen sågs senast med mitt bankkort och min karaktär. Alla 3 försvann mystiskt nog under samma Lördag kväll.

Jag är Värkabröten, som man säger i Kalmar.  


FREDAG

Nu har vi legat vid poolen och druckit öl.
Nu skall vid till stranden och dricka mer öl och bada och grilla. Sen blir det givetvis balkong häng hemma hos Carl & co. Seeen blir det Whiskey fotboll. Och sen.. ja. Det tåls inte att tänka på. Men vad livet är underbart va. 35 plus grader.


Inte fy skam.



Later friends. Later.

Så det kan bli

11:25 gick mitt flyg imorse.
11:25 satt jag och kundtjänstchefen och stirrade på klockan.
11:26 Apploderade hon. Och jag. Ja, jag var rätt nöjd ändå.

Jag är jätteledsen alla mina underbara vänner och fantastiska familj där hemma.
Jag vill så gärna så gärna vara med er. Men jag lever bara en gång. Och jag behöver en till sommar med galenskap, sol, bad, vin ett roligt jobb och härliga vänner. Jag tror det är något vi alla behöver. Men jag är en av de få lyckliga som faktiskt får välja. Lyllo lyllo mig.

Men denna sommaren skall inte vara som de andra. Jag skall njuta av varenda jävla dag. Jag skall inte göra saker bara för att jag har skuldkänslor, och jag skall verkligen inte bry mig om vad folk tycker som jag tyvärr inte bryr mig så mycket om längre. Detta är den sista sommaren med gänget. Sommaren 2010 på madeira. Det kommer bli en sommar att skratta åt när man bläddrar i fotoalbumet. Jag har resten av livet på mig att spendera mina sommrar hemma med mina vänner och på Smögen. Det MÅSTE inte vara denna sommaren. Och det är det inte heller.

Men jag kommer sakna er. Som fanihelvetesjävlaskit vad jag kommer sakna er.
Och vad jag saknade er redan innan njag landat på Madeira. Jag har inte ens haft tid även om vi bor 2 minuter från varandra. Samvetet är ohyggeligt dåligt. Men hoppet desto bättre. Hoppet om en grym sommar. Hoppet om en grym sommar och en underbar höst i Kalmar. För jag stannar inte längre än det. Jag lovar.

Jag åkte på semester och stannar sedan i 3 månader. Som sagt. Impulsiviteten tar över och där står man igen och dansar på linjen till galenskap. Men jag står fast vid mitt beslut. Planet har gått. Ingen onödig drama skall få passera mig. Inte någon som sprider dålig energi eller inte platsar som vän skall få mig i sin närvaro.

Vi har nya killar på kontoret. Hur underbara som helst. Sen har jag alla mina gamla vänner här.
Så nu. Vin, balkongen i kvällstolen och fint sällskap.

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT!!

Sverige - Dont hate me.


Meddelande från Kundtjänstchefen Madeira.

Hi Everyone!

I have some very good news to inform you about. Queen of the Queens Sarah Karlsson has decided to stay and work with us over the summer!


We welcome Sarah back!


Vi klunsar om det

Jaha ännu en gång så skall man ta ett heartbreaking beslut.

Skall man jobba på sitt drömjobb, betala massa skatt, springa till banken, posten, stressa runt och bli vuxen vid 20 års ålder. Eller skall man njuta en sista sommar med massa sol, vänner, öl, natur och värme? Samtidigt skall man inte tänka för långt fram. Jag gjorde en för och nackdels lista igår. Madeira vs Sverige. Vill jag kicka igång mitt vuxenliv, så tar jag Sverige, vill jag ha en fantatisk sommar och njuta av varje sekund - så tar jag Madeira.

Jag köpte ett par flaskor vin igår och några öl. Sen gick jag och Jonas ner till hamnen och satt i gräset i kvällssolen och drack och funderade över vilket beslut jag skall ta. Jag kom inte fram till något beslut då heller. Inte ens efter en gigantiskt lång för och nackdels lista som skrevs igår. Och vad skall man säga till chefen om jag stannar? Hur mycket kommer jag ångra mig om jag väljer att åka till Sverige och bli vuxen? Jag behöver inte bli vuxen vid 20 års ålder. Jag kan vänta till 2011 eller till 2020. Jag har sådan otrolig tur som ens har dessa underbara alternativ att välja melllan. Men fyfan vad svårt det är att välja.

Jag kunde inte bestämma mig. Så jag och Jonas klunsade.
Japp.
Två jävla idioter som sitter och klunsar om vart jag skall spendera min sommar.

Om jag vann, så skulle jag åka tillbaka till Sverige. Om Jonas vann så skulle jag stanna på Madeira.
Efter 2 klunsningar så ledde Jonas med 2-0, och han satt med ett leende från det ena örat till det andra när vi skulle klunsa kanske det avgörande slaget. Jonas sitter och skriker: VIN, SKENA, SOMMAR PÅ MADEIRA, FAN VAD ROLIGT.

Sen spöar jag Jonas med 3-2. Jag vinner alltså, och beslutet blir Sverige.
Vi blir helt tysta och jag vet liksom inte vad jag skall säga. Jahapp. Så enkelt var det alltså.

Det som är jobbigt är att jag blev jätteledsen när jag vann faktiskt. Alltså det kändes så hemskt. Och nu är beslutet taget liksom. Ville jag stanna? Bara att jag inte fattade det? Eller är jag en förlorare och en vinnare oavsett vilket beslut jag tar? Det finns fördelar och nackdelar med båda. Men jag vet att det blir bra oavsett.

Sedan gick vi hem till Kim och Linn och kollade ut över ön. Över alla fina flimmrande ljus och drack vin.
"Kolla noga nu Sara, för detta ser du nog inte igen" säger Jonas.
Antagligen inte. Fy fan vad jobbigt. Jag vill ju stanna, men kan man verkligen det? Kan jag skita i min framtid för att stanna på ön en sommar? Fast vem fan säger att jag struntar i min karriär bara för att jag spenderar en till sommar här? Ingen. Förutom mitt huvud. Och det har ju haft en hel del fel förut.br />
Gå på vad ditt hjärta säger. Säger Mamma. Du behöver inte göra allt nu. Stressa dig inte igenom livet. Du kommer ändå få gå igenom allt tillslut med jobb och stress. EN SOMMAR SARA. Det är bara en sommar.


Klunsat är klunsat. Ord är ord.
11:25 åker jag tillbaka till Sverige imorgon och blir vuxen.


Gillar det.
Eller gör jag ?



21 månader senare, samma beslut som skall tas.

Måndag den 17 Maj, ha den äran alla Norskar.


Innan jag börjar med mina eviga utlägg om mitt kaotiska liv, eller min kaotiska hjärna iallafall så skall jag säga att denna helgen på ön var FANTASTISK.

Lördagen var outstanding. Jag, Jonas, Sara och Patrik slänger ihop joordens mäktigaste pastasallad, sen sticker Sara & Patrik upp till Linda på BBQ, men varken jag eller jonas var nog taggade så vi satt kvar och hade i slutet av kvällen dragit i oss sisådär 24 öl och 4 flaskor vin. (Jaa.. ni hajjar den utgången) Sen efter att ha pratat om massa vettiga och ovettiga saker så drar vi efter och grillar och har det jäkligt fint hos Linda och Rui. Jag o Jonas hade docjk ett jävligt pressat tidsshema för vi var tvugna att befinna oss på ännu en fest klockan 20:30, vi kom väl vid 23 tiden, och hos Linda skulle vi vara 18:30 men kom vid 21 tiden. Så allt var rätt stressat alltså. MEN - FAN så trevligt hos Fia & Anna i min gamla lägenhet. Jag tror allt jag började snörvla när jag stod på min gamla balkong och tittade över poolen. Mind blowing alltså. Sen beställdes det taxiar, och vi alla fick tillochmed plats denna gången (vi brukar ju annars missa någon som aldrig får plats, om man inte vill bli fattig för att muta en taxi shaffis) Planen var Mohle, och så blev det. Ett par underbara låtar med hela gänget och sedan hände grejer.
Jag och Jonas trodde väl vi var hemma vid 1, men klockan var närmare 5. På Söndagen vaknade jag i en soffa som är lite liten för EN person, men där låg också min vän Jonas. Vi garvade åt gårdagen, drog ut, käkade frukost i någon timme, satt i parken i typ 4 timmar och pratade, sen hem till han och kollade film, ut igen, promenad, middag på restaurang som Jonas bjöd på (vilken kille vet ni) sen så blev det hemmåt sent, och jag sov underbart gott inatt.


Just nu så sitter jag hemma hos Patrik & Sara och pratar i telefonen med en vän hemifrån.
Samma vän som jag pratade med DAGLIGEN i 18 månader, om det ständiga problemet: Skall man stanna, eller skall man åka.  Jag har annars varit helt bombsäker på att jag inte vill stanna. Samma dispyter, samma drama samma hinder. Samma skit så att säga. Men nu efter en halv dag på kontoret (Yepp, puckot gick in klockan 8 imorse och jobbade) så vet jag inte riktigt vad jag känner. För första gången på snart 14 dagar så skiner solen i mer än 3 minuter. Och jag tackade för mig och gick hem. Visst att jag klättrar på väggarna här på ön, jag orkar knappt se folk eller prata med folk i perioder, jag biter hellre av mig fingret än att trycka på Svara knappen när kunderna ringer. Jag vill bara här ifrån, och jag vägrar vänta en sekund till. Men sen kommer dem. De fina stunderna. Stunderna som gör det värt att sitta inne på ett kontor när det är 40 grader ute. Stunderna med vänner som man tycker så mycket om, stunder då man går igenom perioder som är jobbiga, med ett leende på läpparna ändå.

Madeira har gett mig förvånandsvärt många fina stunder. Oaceptabelt många dåliga stunder också, men i slut ändan så förtränger man det dåliga och endast minns det bra.
Jag vill åka tillbaka till Sverige för att jag har ett makalöst bra jobb där, och för att jag har mina vänner som vet allt om mig, som hör att det är något bra eller dåligt som hänt, bara på sättet jag svarar i telefonen. Jag har min familj där, som jag vet behöver mig mer nu än någonsin. Jag har min underbara släkt som jag inte vill missa fler stunder med. Jag vet helt enkelt inte om det är värt att missa en sommar till med allt som får mitt blod att fortsätta pumpa och mitt hjärta att fortsätta slå.

Du stressar dig igenom livet. Du skall göra allt nu, direkt, inte vänta en sekund, skall du ha något så skall du ha det just då. Du har inte tålamod till livet. Du ger det inte någon chans. Du tröttnar för fort, och skyndar iväg till en annan sida, en annan värld så snabbt att du inte hinner reflektera över vad som var bra i den första världen. Du är bara 20 år Sara, men du känner det som om du är 50. För att du har redan gjort allt vid 20 års ålder som folk inte hinner med förrän de är 50. Du vet hur allt fungerar. Men det du inte fattar är att du ÄR bara 20, och vad gör en sommar till utomlands. Det gör inte så jävla mycket. Det är inte 3 år, det är 3 månader. Och du kommer ha det fantastiskt bra här.

Min kollega (nu bara vän dock) gav mig en o annan snyting i Lördags. Han sa att jag måste ta det lugnt. Att jag måste låta saker ta tid, njuta av stunden och inte planera flykten därifrån. Jävligt smart kollega måste jag säga. Eller jävligt dum Sara. Jag fattar inte att jag efter 21 månader hamnar här igen, och fortfarande inte kan välja.

Men det är ju som han säger, som mediumet jag var hos också sa. HA INTE SÅ JÄVLA BRÅTTOM.
Vad är jag rädd för att missa undrar min vän hemma. Ingenting svarar jag. Jag skiter i alla fester på smögenbryggan, fylleslag på Avenyn, båtturer. För jag har inte bara en sommar kvar. Jag har säkert 100 sommrar kvar, med samma folk, samma ställen. Men jag är så rädd på att tröttna igen. Tröttna på kontoret, på att göra samma saker. I sveige finns det omväxling. I sverige finns en man som jag tycker om tror jag, det finns ett jävla fan så bra jobb som vill ha mig, och det finns människor som behöver mig på ett annat sätt, som jag behöver på ett annat sätt än de som är här.

Så. Vad beslutar hon sig för? Vad är föremålet som behöver träffa henne i huvudet och slå rätt vettet för att hon skall fatta? Eller finns det ens något vettigt beslut i detta? Finns det något rätt och fel? Det är ju inte ett val mellan liv och död. Det är ett val VART jag skall spendera min sommar, och vad jag känner mest för.

Blir det Madeira med värme och drinkar, eller blir det Sverige med snygga män och dyra öl?
Gåtan är fortfarande olöst. Och jag avvaktar med svaret tills senare. Jag kan ALDRIG bli garanterad lycka här, eller i Sverige. Jag kan aldrig bli garanterad underhållning. Men jag kan garantera underhållning. För folk i Sverige eller i Portugal.


Nu är det så jävla varmt så jag tror jag smäller av.  Skall öppna en öl, sätta på musik och titta över havet, och alla vita stenhus på kullarna. Det gör det dock inte lättare att stanna när det är så vackert. Men vad skall vara lätt egentligen? Lätt mjölk skall vara lätt, men dessa beslut finns inget som säger att de skall vara lätta. Herrejävlar. Tror jag måste ringa till min gamla psykolog och säga att jag behöver hjälp. Eller så skiter jag i allt och stannar.. eller... så...

FANIHELVETESJÄVLAFAN!!










Planerade Bravader, Lördag.


Hey hey hey hey!

LÖRDAG. Igen då alltså.

Har nyss klippt av Sara håret. Men det blev faktiskt himla fint om man får skryta över sina oexponerade talanger.
Vi har varit och käkat frukost på ett jättemysigt museum/trädgård/café. Scones och Kaffe. Yummy.
Vädret suger fortfarande. Det är dövarmt, och fuktigt men vartfanihelahelvetetärsolfanskapet? Inte någon high five på att komma tillbaka blekare än man var när man drog. Hur som haver.
Igår var vi ju på middagen för Christina som bastar 35 (själv har man 14 år kvar, pheuw!) sen satt vi kvar till sena timmar och kvällen avslutades på Casinot. Heyhooe! Vi spelade ju givetvis inte jag och Sara, men vi gled runt och samlade blickar och komplimangewr och önskade låtar istället. Det är lite grejen med Casinot. Man glider runt och letar rika snuskgubbar, sen drar man hem utan att varken ha pratat eller varit nära dem. Det är som en sport. De flörtar, jag blinkar och ler, sen drar man när de kommer närmare. Eller låterbli att dricka upp drinkarna. Yeppyepp.

Nu dricker jag öl på Sara & Patriks uteplats, och väntar på Jonas och alternativt Carl. 
Kommer nog bli en fin kväll idag. Frågan är om man skall supa sig så redlös så man inte kommerihåg allt man gjort eller om man skall hålla sig nykter och observera? Det är frågan. Annars har jag fått svar på många frågor här under semestern. Vilket är jävligt skönt, och jag känner att mycket i mitt liv gällande ön är ett avslutat kapitel. Ibland måste man nog åka tillbaka i tiden, för att kunna fortsätta utan förmycket tankar i framtiden. Oooh.. jävligt tungt tips såhär på Lördagen. Men det bjuder jag på.

Gaah, nu är det varmt. Men fortsatt ingen sol. Men vad gör det?
Enjoy the moment. Men gud vad jag saknar dem där hemma. Saknade mamma när jag satt på flyget till London tillochmed. Herregud. 21 och fortsatt mamma besatt. Kommer sluta man och barnlös.


Nu skall jag ta och fortsätta med gänget här och planera kvällen.

Ha en viduuunderliiig Lördag!

Over and Out.

SJK

Fruktansvärt tråkig uppdatering.

Jag & Linn A.K.A Sporty Spice har nyss suttit ute och njutit av den annars frånvarande solen. Sjukt att den inte är framme mer. Den kikade fram någon dag förra veckan, men sedan har den vart puts väck men vi har dock gästats av dess vän regnet som är en flitig besökare ovanför våra huvuden.

Så.. vad har vi gjort?

Vi har ju mest Chillat, och igår spöade vi Jonas & Kim på TP. Vill bara påpeka att Jonas och Kim är födda 82 och 81. Men uppenbarligen kan två ungdomar som mig och kära Linn födda 87 och 89 kick ass och bräcka deras kunskaper anyway. Hurray! Äldst är inte alltid visast helt enkelt. Idag är det fredag och Silva fyller år så vi skall ner efter jobbet (ääh.. får påminna mig själv ständigt om att jag inte jobbar här längre). Imorgon är det Lördag och det vankas fest i min gamla lägenhet med the Gang. Underbart! Vi har också glidigt runt, druckit massa öl, chillat i parker, åkt dubble decker, käkat massa god mat, haft Hej och välkommen Sara, Hejdå och Tack Madde middag i Onsdags hos allas vårat värdpar Kim & Linn. Det slutade på någon bar som hette Bananas och madde tog ut svängarna och röjjde gärnet. Jag har fått så jäkla konstiga crawings på det sista. Typ i Onsdags natt, så var jag TVUNGEN att få Kött. Så jag beställde runt 2 snåret öl och en bit kött. Märkligt. Jag har myst med fina Kim De Klonia och hennes fästman, suttit nere vid vattnet och pratat. Sen har det vart en del häng på märkliga platser men det har ju vart dö härligt vad klart.


Sporty är nöjd med en öl.

 

Jonas och Daniel

 


Jag känner så mycket för Madeira. Jag älskar det verkligen av allt jag kan. Men jag tror det var bra att man åkte ner faktiskt. Fick ett litet annat perspektiv på det. Man kommer liksom inte undan känslor som man kände när man bodde här. Man kastas in i det direkt igen, och det kan väl både vara bra och dåligt. Jag vet inte. Men jag har nog bestämt mig för att inte stanna. Så ni där hemma i hela Sverige som bönat och bett mig att inte stanna, jag kommer tillbaka och ni får njuta av mitt vansinniga sällskap i sommar. Kim, Linn och Medlyssnar-Jonas skall ju till Öland vecka 26, så jag är rääättt sugen på joina. Sen vill jag ju ge sommar sverige en chans också. Det måste jag. Varit alldeles för lite njutningar i Sverige det senaste. Eller förmycket? Jag är ju dödligt trött på det iof, men man kan inte kommma undan att det finns en del mer att göra i Svea än det finns här. Här är chill, inget spännande händer. I Sverige är det stressigt men man kommer ju någonstans i varjefall. Japp. Så får det bli.

Sara i Sverige. MAAH!


Linn leker papparazzi här nere, så det kommer väl upp bilder här snart antar jag. Men nu skall jag ta och avsluta detta inlägget. Känner ingen inspiration direkt. Så jävla tråkigt inlägg. Förlåt. Finns nog mer roligt att läsa efter helgen. Eller mer tragiska saker antar jag.

Och LISA! Om du undrar varför den nyaste Playlisten på min Ipod heter Analspricka, så är det inte mig du skall fråga. Det var ju givetvis brorsan som döpte den till det smickrande namnet. Jag använder ofta inte den genren. Så du vet.


Adjö sålänge.
Kiss 'n hugs.


Mad Island.

Joooråserrusatter. 6 dagar in på Semestern från semestern. (Maah, vet. Det är fan tragiskt när man drar på semester från en semester) Hur som haver. Man måste ju få ladda upp batterierna i andra klimat ibland. Fantastiiiskt att träffa mina forna arbetskollegor igen, och jag skakade när jag kom in på kontoret. Herregud. Men guud vad de är underbara!

Så. Vad. Har. Hon. Gjort ?

Svaret är ganska simpelt. De 2 första dagarna låg vi ett par puckon utslagna på balkongen typ. Sen vaknade jag på morgonen och hittade massa folk utspridda över lägenheten. Jag smyger tillbaka in till Oskar och säger att det ligger massa människor överallt. Oskar svarar: Mhm... Känner vi dem då??

Det gjorde vi som tur var, och sedan var vi alla överens om att vi skulle ta oss ut på utsidan. Vi spenderade en förmiddag i Santa Luzia Trädgården där vi konsumerade en del öl, och sedan drabbades Jonas, Oskar och jag av Balkong koma igen, och alla låg utslagna en stund tills vi förflyttade oss till B2 och drack massa poncha med Linus och nya Daniel. Hamnade tillslut på Crille, Dan och Daniels balkong med massa folk, alla drabbades ännu en gång av denna igenkommande balkongkoma, och jag kände att det var dött lopp och drog hem. Senare på natten (morgonen?) så blev jag väckt av männen jag spenderat alla nätterna hos (Oskar & Jonas, för er som inte hajjade det) de förklarade för mig hur de hade ätit korv nere i hamnen och att taxi shaffisen hade varit cool med det (ah, fråga mig inte) Sen så har Anna fyllt år, vi tog en snabb middag eller vad det nu var, kan inte riktigt minnas då jag och Oskar spenderade några timmar med öl innan, och en gående barrunda dock hann vi bara med 3 barer sen pallade vi inte mer, vi var rejält påverkade anyway nämligen. Igår var det Oskars sista lediga dag, och vi promenerade typ runt hela funchal och chillade, käkade drack öl, åkte turistbuss och senare mötte upp Sara & Patrik med Co. och käkade middag. Kvällen avslutades med att jag hetsåt popcorn och att jag och Oskar kollade på en serie. Nu när jag vaknade var han gone. Kommer inte ens ihåg att han gick imorse, bara att det luktade underbart när han steg ur duschen.. fast det kan jag ju bara ha snurrat ihop. Alltså att jag ens kände något.

Nu skall jag ut o sola och hänga med Sara, vi skall till Camara de Lobos och turistbussa och prata. Längtat efter det. Senare ikväll blir det en castad middag för somliga hos Kim & Linn, då de flesta är lediga imorgon. HURRA!

Alltså. Oskar & Jonas är inga rutinerade solare direkt.

Det finns 3 stycken AFTER SUN flaskor på deras badrum, men det finns ingen solskyddsfaktor.
Då känner jag nästan att dessa killar inte lär sig av sina misstag. De bränner sig, lägger på after sun, bränner sig, after sun och så håller det på.  Ganska roligt faktiskt. Men de lever ju än, så jag bör väl inte påpeka det kanske. Dock så går de runt med en ständigt röd nyans.

Nu skall jag in i duschen och sen ut i soooolen.

Take care.

Hjärta.

HEJ OCH HEJDÅ


Snälla gode gud, jag har ju vart rätt hygglig genom mina år ändå.
Gör så att jag kommer till London och sedan till Madeira.

För nu skall jag nämligen dra, så om du skall spotta ur dig någon psalm eller någon välsignelse av något slag så är det dags nu.

Jag lovar att bli snällare.

JAAAAAAAAG LOOOOOOOVAR !



Amen

HYPER

God eftermiddag härliga.

Sitter här i kontoret (ja, alltså hemma då, inte i något kontorsbygge) och har precis fått en genomgång av min broder vad man skall lyssna på. Han suckar för det mesta när han tvingas lyssna på min musik, och i andra fall så pluggar han ur min ipod, kör in sin egen och jag skriker alltid "Seeebbbaaaaan!! Lyssna på denna låten! Den gillar du väl ändåå?" Han svarar alltid med ett hånleende och gör jävligt klart för mig att det är HANS musik, och inte min musik vi lyssnar på. Men vi har faktiskt precis likadan musiksmak jag och han, bara att jag kanske lyssnar på låtarna 3 dagar efter honom, och då är jag efter och låten är ute enligt honom. Hårda bud. Fantastiskt dryg ibland, men fan så skön. Han har under hela förmiddagen snackat med en Pizzabagares dialekt, men låtsas som om han var en känd manlig gay-designer och jag har knappt förstått ett ORD av vad han sagt, men det ger han blanka fan i, och fortsätter svara på mina frågor med samma jävla dialekt och psykar sönder mig. Jag fattar inte vart han får allt ifrån. Hur mycket jävulskap ryms i pojkfan??

Jajuste ja. PASSET ÄR UPPHITTAT. Pheuuw. Så slipper man den ångesten. Men i samma veva så slarvade jag bort legitimationen. Men känner att det inte är riktigt lika viktigt. Något säger mig att lillsyrran har det.. men det kan väl inte stämma? Man skulle väl ALDRIG vilja vara 20 när man är 17? Jobbigt eftersom vi är fan så lika på det kortet också. Så det kan gå.

Jaha, vad har jag att berätta idag då?
Egentligen så mycket så jag inte kan skriva ner det, för då är det ingen som orkar plöjja igenom texten, dock inget måste. Brukar ju bli en del text när jag kommer igång. Jag får liksom hålla tillbaka mig när jag väl börjar. Iallafall när det är något jag vill skrika ut. Men det är det ju inte nu. Förutom att jag vill tilldela en STOR SUCK till männen i världen. Eller iallafall männen i Sverige. Det är ni värda. För ni kan vara fan så krävande ibland. Låt mig vara ett tag, så skall du se att jag ringer om några veckor. Men att sms:a, facebooka, ringa, maila.. näe du mannen. Du har nått top notch av jobbighet. Klart som fan jag gillar dig, men inte när jag inte ens får en chans att tänka på dig utan att jag får ett sms. Du börjar likna mig... jobbig som in i helvete. Usch, vet att jag är alldeles för hård nu. Men nu orkar jag liksom inte, nu skall jag på semester ifrån er män ett tag, 14 dagar utan krimskrams. Underbart!

Idag blir det tjejkväll och ett adjö-jag-vet-inte-när-vi-ses-nästa-gång avsked. Tänkte också klämma in en Hata-mig-inte-om-jag-stannar-på-ö-helvetet. Kommer bli fint, mina vänner är förstående människor. Till en viss del.. att skippa ännu en sommar är väl SÅDÄR uppskattat kan jag tänka. Får nog ta med blommor och choklad för att ligga på plus ikväll. Hur som haver, nu skall jag tanka Ipoden med massa accepterad musik och sedan skall jag ner och röjja på rummet. Fantastiskt underhållande!

AHMAAGAAD IMORGON FLYGER JAG TILL LONDON!


Hörs sen, eller imorgon, eller inte alls mer.


Soooo looooong

SJK






65 timmar kvar.

En promenad i solen, sittandes nere på bryggan i hamnen, med havet under oss. 17 grader imorse i solen.
Prata om livet, om män och om framtiden. Vad händer, vad kommer inte hända, vad man vill skall hända och hur kommer man dit man vill? Många frågor, som alla svaras med ett enkelt svar: Gör det som får dig lycklig, gå på din magkänsla och ta dina beslut med ditt hjärta. Då kan det inte gå fel. Det har du mitt ord på.

J & E har också kammat hem den finaste lägenheten just nu! Kolla in bilderna på Jacques blogg så skall avundsjukan i er också växa. Så jäääkla underbart för dem!! Det är de verkligen värda. Fin lägenhet till fina människor. Så skall det vara. Längtar till mitt besök i Eskilstuna och lägenhets häng.

Imorgon blir det möte klockan 10:00 på morgonen, sedan strategisk packningslösning vad man skall ta med sig i HANDBAGAGET till ön. Åhherregudihimlen. Endast handbagage. Kommer bli underbart att välja min outfit de närmaste 14 dagarna. Men det är ju ingen större fara. Lite shorts, lite linnen, någon klänning, underkläder och så åker man i en tjocktröja, chinos och en jacka. Det måte la funka? Sen har jag ju kläder på ön, och är det något som saknas så är det bara att köpa det. Inget att brusa upp för. Det blir nog bra ändå att jag inte har med en väska, för då finns det ju ännu mer möjligheter att jag tappar bort det, eller något annat. Som mamma sa: Så lite grejer som möjligt, så lite papper, människor och byten som möjligt, så blir det nog bra. Nu är det dessvärre så att det är 2 flygningar. 1 till London, och sedan 1 nästa dag till Mad-Island. Det betyder: 2 CHANSER ATT FUCK UPP PÅ. Jag funkar ju as bra i teorin, men i praktiken så skiter sig det mesta jag tar mig ann. Och flyg. Nejtack. Det är inget som har prio ett på min lista. Jag är så jävla rädd för att flyga så jag tror jag skall svimma när jag ser landet försvinna under oss (jag tvingar ju alltid mig själv att kolla ut såklart, lite destruktiv är man ju) Egentligen så är jag inte rädd för att dö, och inte för att det kommer göra ont eller så. Men jag gillar inte att vara rädd, och jag GILLAR INTE tanken på hur rädd jag kommer vara påväg ner mot marken, och hur rädda alla kommer vara runt mig. Familjer och vänner. Nej, fyfan. Skall jag störta så skall jag göra det själv, så alla andra slipper vara rädda omkring mig. Därför har jag ett sådant sjukligt behov av att dricka innan, så jag blir lugnare, och kan lugna andra passagerare. Helst så lugn så jag somnar. Men kan inte tänka mig att mina kollegor skulle uppskatta en svinpackad sara som kryper in på kontoret med skrattanfall och slöddrande kärleksförklarningar. Nej det är nog ingen bra idé alls vid närmare eftertanke.

Är det endast syre i dedära slangarna som slängs ner när man skall störta? Eller är det typ lugnande.. ?


Jakten på Passet fortsätter. Så Linn, sluta inte andas för guds skull!







PASS





Jag kan inte för mitt liv hitta mitt pass
. Det ante mig, det ante mig.








Ännu visare.

Jag lever.
För er som undrat. Jag funderade själv på det i Fredags morse om det möjligen var så att jag var död, eller om jag levde. Jag levde - tack och lov.

Snabbgenomgång av 4 dagar:

Torsdag: Shopping, träffade mitt ex, vin på min mosters kontor med hennes fantastiska kollegor, mötte upp min chef på Grand Hotell, drack jävligt mycket sprit, chillade, käkade, snackade etc.. Trevligt.
Fredag: Frukost Buffé, spritångest, ont i varenda cell i kroppen, kollade på alla avsnitt av underbara Solsidan med moster och hennes man och pratade om Livet.
Lördag: Släkt och familj förenade, Liseberg, grillning med massa vin, skratt och historier.
Söndag: Ännu mer shopping, Fika och terapi-session med min Fantastiska vän Karin, sedan fika med Kloka Lisa, hemfärd, sedan kom Mia & Jessica och hämtade mig efter ett tag, för de ville höra allt om natten på Grand, och jag är så förbannat trött på kollektivtrafik.

Jag är så jävla dum i huvudet ibland, och jag gör så förbannat mycket korkade saker som jag har sådan brutal ångest över dagen efter, eller månaden efter (beror ju på hur korkad saken var) men jag känner liksom nu att vem fan bryr sig. Ja, jag har druckit förmycket, jag har vart alldeles för oförsiktig, jag har gått med på grejer som jag ångrade just DÅ, gjort, sagt och uträttat många felaktiga grejer. Men seriöst. Jag ångrar inte det nu i efterhand. För hade jag inte gjort det, så hade jag inte lärt mig något. Så jävla mycket skinn jag har på näsan nu, och så mycket erfarenheter jag har av livet och alla förbannat dumma saker jag gjort. Det har knappast många 21 åringar. Jag skrattar dagligen åt saker jag gjort, mina vänner är enormt roade, och jag menar - JA jag har gjort bort mig, något KOPIÖST också. Men hellre det, än att inte gjort ett smack. Det finns så mycket att minnas, och jag lär mig saker varenda gång. Jag vet så mycket mer om livet och dess svackor men också om dess ljusa och spännande delar efter att ha varit så impulsiv.
Människor måste bli mer impulsiva, människor måste våga ta risker. Planera inte allt så jävla noga. För då missar ni livet. Sitter ni och synar busstabellen, så missar ni tillslut bussjäveln. Var rädd om dig, behåll din självrespekt, men ge er ut! Bli blåsta, lurade, huggna i ryggen och få era hjärtan krossade.
För jag lovar att det är värt det. Nu behöver ni inte vara likadana som mig, för jag dansar på gränsen till vansinne. Men våra far och morföräldrar HAR inte fel. Ta vara på livet, för det är alldeles förjävla kort.

Nu är jag så trött på Göteborg att jag vill dra en duk över hela staden, släcka ner allt, rensa det från idioter och inte återvända på ett tag. Dessvärre skall jag ju dit igen på Onsdag. Men det är ju för att flyga till London.

Det enda jag vill nu, är att vara på Madeira. Sitta på någon balkong på kvällen, dricka ofantligt mycket vin, bada, sola, chilla, skratta och bara komma bort. Det suger inte här, inte alls. Tvärtom. Men tänk att få ligga i Oskars säng och bara tänka och slumra till medans han spelar på datorn, och prata när man känner för det, och vara tyst om man vill det. Dessvärre kommer Oskar nu inte kunna spela på sin dator, men jag kan ju ligga och vara tyst och sova anyway. Jag längtar efter alla mina helt otroooligt fina vänner på Ön så jag tror jag kommer få hjärtsnurr närsomhelst. Försöker att inte tänka på dem, och att inte prata med dem såvärst mycket. Men jag vill bara åka NU.NU.NU.NU. 14 dagar av obeskrivligt bra människor, vin, sol, bad och äventyr.
Alltså, så jag känner nu, så vill jag fan inte åka tillbaka till Sverige. Jag vill ha Madeira och allt som hör till. Ja tack gärna. Men somsagt. Så jävla impulsiv och skvatt galen jag är, så lär jag ju ändra mig. Det är lite min grej tror jag.




RSS 2.0