Pärla





Pernilla
, min fina vän. Snygg som satan och som gått o blivit en skinny bitch. Vilket får mig att få lite ångest. Man kanske skall fortsätta med Detoxen, men utesluta både frukt och grönsaker och kanske köra på vatten och luft? Kan man smaksätta luft, så kan man ju unna sig det någon helg. Pernilla är en av mina absolut närmaste vänner, och en tjej som jag klickade med efter 24h. Vi började i samma klass på gymnasiet och på den vägen är det. Oskiljaktiga på alla sätt och vis. När Pernilla jobbade här en stund på ön så sa folk att det såg ut som om vi hade ett osynligt band mellan oss, även om jag var i köket och Pärlan satt vid sitt skrivbord. Nu skall vi återigen återförenas och kick ass. Riva städer, festa, fika, promenera och mysa. Pernilla är nog faktiskt den enda av mina vänner som det känns helt fullständigt normalt att hålla i handen i nyktert tillstånd på ljusadagen, och den som jag kan skratta mig till tårar med, även om vi bara skypar med varandra. Jag kan sitta i min soffa i Portugal och inte kunna andas ordentligt, och hon sitta i sin soffa i Sverige och göra samma sak.

Vi har sådana sjuka minnen ihop. Vi har stått i en hiss i typ 4h och kollat genom glaset när folk står och speglar sig, ring till dem och sagt att vi skall mötas vid hissen, och skrattat när de kommer dit och säger "Men.. de sa ju att vi skulle mötas här" och vi ligger på golvet och skrattar, vi har mutat folk att gå ur köer för att vi vill fyllekäka, vi slapp gå på engelskalektionerna i gymnasiet för att läraren tyckte vi var så bra (ja vi var bättre än de andra, men hade nog behövt gå ändå) vi har gjort så insaine mycket saker ihop, och jag är helt säker på att detta livet inte är det första vi levt tillsammans.  

Det är någon konstig kemi mellan oss. Något som är så starkt, men som varken jag eller hon kan sätta fingret på. Min familj avgudar henne, mina vänner älskar henne även om alla inte träffat henne, så pratar de om henne med välvilja och godhet ändå, för att jag pratat om henne så mycket, så de känner att det är deras kompis också.

Jag och min fantastiska Pärla har planterat lite planer som kommer gro under sommaren och växa upp till hösten.
Planerna involverar Californien, sol, plugg, amerikaner, milkshakes, lemonade, king size burgers, surfning, fester, kändisar och rullskridskor.

Kan inte bli annat än awesome som ni ser med detta upplägget. Vi börjar nu till våren med att taöver Göteborg, och om en snar framtid så kommer ni se oss i tidningarna, på TV och höra våra ljuva stämmor på radion. Vi har alltid varit kända för att ha Hybris och storhetsvansinne. Men det har vi gjort oss förtjänta av. I skolan så klistrade vi upp bilder på oss själva i alla rum och skrev fina saker om oss. Om det finns ett Dreamteam, så är det vi. Efter 6 år tillsammans, så är vi fanimej fortfarande lika bra. Det går liksom inte förinta oss, och skam den som försöker.

Sådär ja. Det var bakgrunden. Framtiden kommer ni att få se på TV.

Fick denna bilden på mail 05:09 förra fredagen då Pernilla satt och snickrade ihop våra planer.
Pratbubblan säger: Nya Kungar i Stan.

Justeja! Vi har en klubb också, eller mer som en religion som heter PESA.


Något säger mig att vi kommer få en del spö i våra liv...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0