Running in peace


Insåg att det är nog ett sådanthär liv jag alltid kommer behöva leva. Ett running life. Stundtals ro i själen. För det får jag ju inte på ett ställe, det är ju uppebart. Jag måste ha nya ställen, människor o intryck för att kunna leva ett njutbart liv. Jag har sedan i januari flyttat från Sverige, till Portugal, till Luxembourg, sedan Portugal i en vecka, sedan Luxemourg. Om 10 dagar skall jag till Portugal igen, sedan Luxembourg, sedan Tyskland, Luxembourg, Portugal. Sedan påbörjas planerna för Spanienbesöket i Juli.

This is it. Detta är min mat för själen. Kan inte stanna, kan inte stå still. Då hämmas jag. Jag får min lugn o ro av att förflytta mig. Ohållbart för många, men mycket givande, glädjande och hållbart för mig.


Things to be learned


FTS







Alltså, detta måste ju vara årets bild. Ett barn som i ren panik försöker få av sig simglasögonen. Barnet har med all säkerhet klor i ögonen o armkuddarna har torkat fast så det kommer göra så satans ont när hon skall dra av dem sedan. Gummi mot hud. Uuh. Det är verkligen RAGE på denna bilden. Jag skrattar högt varenda gång jag ser den. Och det är ett par gånger om dagen som jag klickar upp den. Kolla noga ansiktsuttrycket. Det är ju helt oslagbart.


WHY I LOVE YOU (I'LL NEVER KNOW)


WATCH THE THRONE


KANYE WEST & JAY Z i KÖLN den 16/6. FYFAN vilken jävla Sweet dealioo! Jag & Christina.

Sjukt impulsiv grej ändå en vanlig sketen söndag. Kollade på en bild från Big Bois FB, sedan sa hon att Kanye o Jay Z spelade i Köpenhamn. Vi snackade om vilken upplevelse det varit att se det. Sedan såg hon att de spelade i Köln. Och när jag hittat en sida som det stod att de inte var slutsålda på - så klickade Silva hem 2 tickets.

Jag är så sinnessjukt pepp. Skall sola så jävla mycket att jag ser ut som en Kanye-tjej så jag kanske har en chans. Mucho bling-bling skall införskaffas också.

JÄVLAR VAD GRYMT DET KOMMER BLI. WOOOPIFUCKINGDOOO!







Celtic festival


I fredags så drog vi på AW o sedan på Celtic festival i grund. Så magiskt vackert det är. Kan inte tröttna på det. Luxembourg är den i särklass vackraste stad jag någonsin har sett och jag är så fantastiskt glad för att jag har fått flytta hit o uppleva detta. Nu flyttar jag tillbaka till Madeira den 29:e juni, och det känns jättebra. Verkligen skönt. Men Luxembourg - jisses vad grymt det är.

Celtic festival var awesome, men när jag druckit 4 öl o en drink så mådde jag så dåligt att jag fick dra hem vid 23 tiden. Har man vart nykter i 2 veckor och inte är van vid det så tar det änna emot. Gick hem o försökte att inte kräkas. Lördagmorgon o jag gick mental på H&M. Köpte stewrt mycket thingys. Så satans gött. Tyvärr hittade jag inte en klänning till sommarfesten - som var anledningen till H&M besöket från början. Men hittade 3 andra klänningar dock.

På kvällen drog jag, Madde o Payman till Grund igen o drack lite bärtz o kastade sten. Som var någon tävling. Sjukt missnöjd med mitt presterande som var ca 2,5 m från rekordet. Var ju helt övertygad om att jag skulle slå det med hästlängder. Uppenbarligen är inte 5kg så lätt som det hörs. Och uppenarligen så ser det inte bara ut som om mina armmuskler konverterat till pure Kcal. Det har dem också.

Gick bättre för Payman som kastade "min" sten in i bergsväggen. Mmm... jag var sjukt imponerad. Grym han är.

Idag har jag legat o solat. Inne på mitt rum. Öppnade upp dubbeldörrarna som mickan rukar göra när hon är bakfull o ligger o solar i sängen. Jag låg dock inte i sängen, och var inte heller bakfull. Har målat o solat heladagen. Självklart grattat min kära moder på hennes morders-dag. Viktigt, viktigt.

Nu ligger jag inne o svettas i min privata bast. SATAN vad varmt det är. Luxembourg leverarar 30 grader liksom. Är fan inte helkasst.


Man vänjer sig aldrig


Fortfarande, efter 23 år så blir man så jävla ledsen när folk visar sig vara andra än de var ibörjan. Känslan av att bli sviken kommer aldrig bli gammal. Den är lika ny varjegång. Människor har alltid sagt att jag kommer bli burned eftersom jag är så godtrogen o blåögd. Och ja, naiv. Tror alltid att folk vill göra rätt, vill göra väl, vill vara snälla o inte skada någon. Och jag kommer alltid fortsätta tro det, för jag vinner så ofantligt mycket på den människosynen än vad jag hade gjort med en annan inställning. Men såklart att man får en kniv i ryggen ibland. Och det gör verkligen lika ont varenda gång.

Jävligt synd. Men det är väl så livet är antar jag. Tur som fan att det händer väldigt sällan iallafall. TUR att de flesta jag träffar aldrig skulle vilja skada mig. Åh, vänner. Tur.

Im in love with the wall

 

Hallelujah. Mina innersta inredningsdrömmar är besvarade. Detta är det vackraste jag har sett.
Böcker från golv till tack. Så mycket historia, och så fint.  Im in love.





Skalbagge symfoni


WHAY! Inatt konstaterade jag att jag nog har de bästa roomisen ändå.

Låg o kollade på Iron Man II (Fastnat för alla Marvel Comics filmer) och så upptäcker jag en Skalbagge som kryper på nattduksbordet. Flyger upp o tar några sekunder på mig att lugna mig innan jag berättar för Dan - i ett väldigt snabbt tempo att han måste komma till mitt rum o döda en sak. Jag tycker uppenbarligen att Dan reagerar för långsamt (vi snackar alltså mindre än 10 sek här) och jag springer till Daniels dörr o panikknackar. Daniel kommer ut, möter upp Dan o de båda genomsöker mitt rum.

Jag hann sitta på huk o hyperventilera, låsa in mig på toaletten och försöka hantera min hysteri. Det gick kanske runt en timme och tillslut så fick de tag på den och släppte ut den (det enda som gjorde mig besviken gällande agerandet, då risken finns att den återvänder till mitt mysiga rum då) men jag fick iallafall inte sova på soffan som jag hotade med. Jag tror inte killarna ville att jag skulle sova på soffan. Eller så gillar de bara att få visa sig manliga for once. Och det gillar jag med. För hur cool jag än är i vanliga livet, hur orädd jag är för detmesta så kan KAN jag inte kontrollera mig när det kommer till insekter. Och då skall tilläggas att jag dödade en annan stor flygande insekt ca 2h innan - Själv, och skröt om det. Helt skakig.

Det är lite synd att det är mitt handikapp ändå, för dessa djur finns ju överallt. Alltså småkryp o insekter.
Hum.. antarktis? Seriöst. Antarktis!

Ja.. så illa är det.



Sprängas i luften ångest


Känner mig lite ångestfylld. Inte för att det är fredag, inte för att det ör 22 grader ute innan klocka blivit 8:30, inte för att jag är superdupermegaglad o känner mig verkligen till ro med allt.

Nej. Jag har ångest för att jag tidigt imorse släppte in två snubbar i kontorsbyggnaden. De hade gastuber, kopparkablar o typ en miljon saker som man lätt kan spränga ställen i luften med. Jag klarade inte riktigt av franskan, valpögonen och denna fantastiska morgon - så jag höll gladerligen upp dörren.

Nu ångrar jag mig lite. För jag vet inte vart de är. Om kontorsbyggnaden skulle sprängas idag så får ni blame it all on me. Tur att jag har min nya turkosa kavaj på mig.

BOO-YAH!


Oh lame


ÄLSKAR när inlägget man skrivit i 25 minuter bara helt plötsligt, hokus pokus försvinner.
Kommer ta en stund innan jag orkar skriva igen. Oh lame.

Living on the edge - not.


WOW Vilken dag detta har börjat med. Superdupermegahändelserik verkligen. Vem fan behöver droger när man kan vara nykter o se allt som alla andra gör varjedag. Promenader, mathandling, tvätt, städning.. you name it. Eh ja. Living on the edge så att säga.  Eller ? Nae.

Men det har faktiskt varit en skön dag. Har inte känt mig rastlös för en sekund faktiskt, och då var jag nykter igår. Har ju infört mina 3 kommande veckor som nykter. Det är trotsallt Folknykterhetens vecka denna veckan, och varför inte påbörja nykterheten under ett sådant fint uppsåt tänkte jag. Wikipediande, bokläsande, kaffedrickande, tvättande, handlande, promenerande, duschande, matlagande och nu serietittande. OCH klockan är bara 15.30. Helt sinnessjukt vad folk som håller sig ifrån vinet hinner med ändå. Inte sagt att det är bra eller dåligt. Är så insanely sugen på ett glas på balkan nu, men ja. Är väl lika bra att låta suget passera, då jag vet att det kommer bli mucho mucho värre ikväll. Och detdär med ett glas har ju aldrig och kommer antagligen aldrig heller att bli aktuellt för mig.

Igår så skypade jag åtskilliga timmar med vänner. Det var riktigt fint. 
Sedan blev jag inbjuden på förfest i Funchal via webcam o skype och hängde med Ajla, Amanda, Sebban o Wulff där de satt o lyssnade på musik o drack. Jag själv hade klickat ned Wikipedia för en sekund och joinade gärna med min Colalight. Fyfan vad jag saknar dem. Fyfan vad jag vill ha Madeira stundtals. Så sinnessjukt fint. Vissa sekunder så vill jag bara ta mitt pick o pack o dra hem till ön igen. Men idag, så känns det lugnt faktiskt. Kan bero på att My snackade mig ur min obalans igår. Hon är fantastisk och det skall bli så freakin' AWESOME att bo ihop igen. Åh, ljuva höst.

Nu skall jag vila lite, som jag antar att vanligt folk gör va? Nej, vila är inte riktigt min kopp te, men jag skall kolla på lite Mad Men iallafall. Donald Draper. M m mm!

OJ, vad detta liknar ett helt vanligt Svenne-blogginlägg. Wharrapp liksom?


4 stagioni misstake


Missade min lunch idag trots att Payman o Daniel frågade om jag inte skulle äta. Jo - sa jag. Men glömde bort det igen. När jag slutade nu så var jag sinnessjukt hungrig och åkte på dirren från jobbet till Pizzerian på vår gata. Mm, verkligen bra när man har 1 italiensk gourmet Pizzeria och Pizzahut 20 meter utanför dörren. Helt utan överdrift också. Vi bor typ på Pizzahuts parkering. Sedan om man vill bränna lite kalorier, så kan man ta sig en 100 meters promenad till McDonalds lite längre ner. Ni förstår va?

Vrålhungrig springer jag in o beställer en Quatro stagioni, går ut o ställer mig på utsidan och slökollar på menyn. OH to the FUCKIN NO! Ansiovis. (Vet inte ens hur det stavas så illa tycker jag om det). Och värre smakar det. Verkliga rysningar. Aldrig igen skall jag anta att det är samma Quatros på alla ställen.
Köp aldrig pizza när du är så hungrig att du inte ens orkar kolla på menyn. Eller go safe liksom. Calzone - du vet vad du får.

Fail of the day

Awake my soul

 

Lend me your eyes I can change what you see
But your soul you must keep, totally free.







Predikan om livet


Idag skulle min vän Louise ha blivit 23 år. Jag vill inte lägga någonting positivt gällande hennes bortgång men när en nära vän går bort vid 18 års ålder, så hjälper det en att utnyttja sitt liv till dess fullo o ta alla chanser man får.
Idag har jag tänkt jättemycket på det tillexempel. Jag fyller 23 år. Jag måste göra det bästa av all tid jag har, för jag får leva. Jag har fått bli 23 fantastiska år och jag får förhoppningsvis många år till.

Man måste ta vara på sina sekunder, minuter, dagar, veckor, månader och år. Och man måste ta vara på de personer man älskar. Ring din vän, din farmor eller din syster. Även om de vet att du älskar dem så kan man aldrig säga det för många gånger. Aldrig.


Easy heart.



Om man sätter sig i vår dusch (som har 6 st dusch munstycken och har glasdörrar) så fungerar det som en ångbastu om man har vissa av munstyckena på bara i 50 graders varmt vatten. Så där har jag suttit nu ett bra tag. Med inpackning i håret och andats in ångorna i lungorna. Nu känner jag mig ren, på insidan och på utsidan. Så himla skönt. Ligger i sängen o käkar chillinötter o dricker colalight. I min nybäddade, säng som städerskan bytt lakan i. Åååh. Vilken tisdag.

Insåg igår att man måste ta beslut för att ibland göra sig själv en tjänst. Även om man inte vill ta dem. Men när man väl tagit dem, och man känner dendär stenen släppa från magen och hjärtat bli lättare och man kan skratta hjärtligt, för man har inte längre dendär saken att tänka på. Då mår man bra. Man må vara ledsen ändå såklart, men det spelar liksom ingen roll.

Igår googlade jag quotes som vanligt o kom över något där det stod att när man släppt en kärlek som inte varit rätt, så vet man att det var rätt att släppa när man sover en god natts sömn. Hur mycket man än tänker på det under dagen. Precis så känner jag nu. Inatt sov jag magiskt. Helt fantastiskt bra. Och när jag vaknade klockan 5 imorse av att det var ljust i rummet, så kände jag mig glad. Vilket absolut inte är en främmande känsla, då jag sällan är någonting annat. Men det var på ett annat sätt. Ett easier heart sätt.

Ni vet kanske vad jag talar om. Kanske inte. Hoppas att ni släpper gamla saker som inte är bra för er bara, så att ni kan njuta av en god natts sömn och känna er glada när ni sätter era bara fötter på era kalla golv på morgonen.

Lätt hjärta. Lätt sinne. In peace.




A Weekend in Lux



Igår åkte Josse & Mia hem efter tidernas finaste helg. Tyvärr. Men jag känner mig inte ens särskilt ledsen, klart det är sorgligt när de man tycker mest om lämnar en men det finns inte någonting jag kunnat önska mig mer av denna helgen än det jag fick i deras sällskap. Vi har skrattat o skrattat o skrattat. Och druckit o chillat, o sovit, o tittat på film, och klubbat, o turistat, och ätit och ja.. vi har gjort allt man vill göra i bästa vänner sällskap.









Grannarna


Alltså.. hårdaste sexet i Luxemburg lär ju mina grannar stå för nu. Låter som om de håller på att slå in en dörr.. upprepade gånger.. väldigt länge.. och de ger verkligen utlopp för hur mycket de gillar att slå in dörren. Finns nog mycket nöje med det.


Flash


Imorse så jagade jag runt på Luxemburgs gator iklädd en vit skjorta, kappa o väska på armen på jakt efter en Take away kaffe innan jag steg in på kontoret. Såg ut ungefär så ni kan tänka er. Kände mig ganska chic faktiskt. Solen sken o alla sprang runt i sina kostymer runt mig o hoppade i och ur taxiar. En sjukt fin vårmorgon mitt i Europa.

Jag får mitt kaffe och fortsätter mot kontoret. Då kommer det en liten fjäril. Ja, inte en vacker flerfärgad varelse som flyger runt till något soundtrack av en panflöjt, utan en äcklig jävla mörkgrå nattfjäril-like och sätter sig på kanten på skjortan - precis vid öppningen ner till brösten. Jag fortsätter att gå kontrollerat som den storsdagsbo jag är, och försöker samtidigt vifta bort den tjusigt med min fria hand. Vilket inte alls resulterar i att fjärilen (Åh, det tar fan emot att kalla den det för den är så jävla äcklig. Bara för att det är en nattfjäril så behöver man ju inte kalla den fjäril. Man kallar ju inte bebisar för Kalvar bara för att de är barn till något liksom) inte flyger bort utan istället dyker (who can blame it) rakt ner i klyftan.

Jag som är så SATANS rädd för insekter får med största säkerhet Luxembourgs första freak out den morgonen o sliter upp min skjorta. Kaffekoppen är kvar i handen, men bråkdelen av innehållet åker av naturliga skäl ut och hamnar som tur är INTE på den vita skjortan, men å andra sidan på mina byxor o mina skor. Så, där står jag 08:30 mitt i Luxemburg city och flashar mina bröst för alla utav intresse. Well, även för dem utan intresse också antar jag, då mina bröst mig veterligen inte är de minsta staden kan ha skådat och lär vara rätt svåra att missa. När jag kom tillbaka så kände jag att dagens pinsamhetskvot antagligen var fylld nu. Som tur är.

Lunchtid och det fina vädret håller i sig. Sticker ut på stan igen för att köpa någonting att äta.
Tro inte på FA A A AN att det bryter ut ett skyfall där jag går på trottoaren ca 10 meter ifrån där jag gjorde boobflash no 1 några timmar tidigare. Jodå, skjortan som nyss var vit, är nu ganska genomskinlig. Har aldrig känt mig så utmanande o slampig under en o samma dag utan att anstränga mig eller vara riktigt packad innan.

Å andra sidan så är det väl tidsnog att man gör sig ett namn i denna staden också. All publicitet är bra publicitet som kronprinsessan Victoria sa. Eller om det var Bingo Rimér förresten. Sak samma, det är sagt iallafall.



Saturdaynight Madeira



Fina Ajla rynkar på näsan under lördagsnatten.



Tequilamood








Back Down South


Jag tycker verkligen om Kings of Leon. Verkligen.



We are young


Tankar på ett plan 3. Fortfarande måndag natt.


Whiskey kan förövrigt vara det bästa jag har testat på under en flygplanstur. Har fan aldrig känt mig såhär till ro som jag är just för tillfället. Det är så otroligt vackert när jag tittar ut (Yes, alkoholen har besegrat nerverna o nu har jag öppet fönster) där jag ser himlen i blått, grönt, rött och gult över molen. Winnerbäck i lurarna och alla tankar på livet. Kanske borde se det som en fin sak att få flyga såhär ofta ändå? Jag menar, det finns inte en endaste människa som känner mig nu här uppe. 10 000 meter över alla som vill få tag i mig. Och jag har lång tid innan jag ens kan säga saker till folk jag vill säga saker till. Vilket är hur bra som helst, för när jag går av planet så resonerar jag säkerligen inte på samma sätt som jag gör nu. Det är vad folk i vanliga fall brukar kalla att tänka igenom saker innan de säger dessa. Jag känner inte igen mig alls på den punkten dock. Men nu är jag här, och kan säga nada till någon. Känns inte ekonomiskt försvarsbart om jag måste upp i luften varjegång jag måste rensa hjärnan dock.


Tankar på ett plan 2.


Jag är ju så Fruktansvärt, förfärligt flygrädd. Inte helatiden, men vid start o landning o när det skakar. Alltså turbulens kan vara min värsta fiende här i livet. Så när vi lyft från Madeira o jag försökt att analysera hur jag efter 4 år av flygandes flera gånger om året själv fortfarande kan vara såhär maniskt rädd? Jag har de senaste månaderna flygt 5 ggn bara. Ca en gång i månaden, och ännu fler genom de seaste åren. Hur kan det vara möjligt ? Varjegång så sägr jag till mig själv (Japp, jag säger det verkligen. Rabblar det maniskt lite tystare så ingen tror att jag slänger någon förbannelse över besättningen) Snälla, snälla, snälla. Jag skall aldrig, aldrig, aldrig mer flyga. Jag pushar ju verkligen ödet. Jag tigger ju om att dö när jag flyger såhär ofta.

När vi lyfte idag så kändes det ganska lugnt, tills 5 min in i flygningen o det börjar skaka så mycket att jag påriktigt börjar skaka. Mina händer håller krampaktigt i armstöden o rabblar maniskt min överlevnadsfras som har hjälpt hittills (peppar peppar ta i... tja.. finns inte mycket trä här ombord, så får bli plast) Efter att det värsta gått över så kommer drickesvagnen ut. Visst blir man helt sjukt lättad när bälteslampan släcks? Jag andas verkligen ut o blir helt plötsligt medveten om den stelkramp som jag jagat upp mina muskler till. Man bjuds på Champagne, vin, sprit, cola och ja.. det mesta. Sara väljer en Whiskey. Det fanns inte ens något alternativ på annat som skulle nerd i strupen. Whiskey eller hjärnblödning.

Jag är nog det minsta Whiskey fanet på detta planet. Kan bero på att alla på fullaste allvar är 40 år äldre än mig, och har liksom vant sina strupar vid vidrig Whiskey.

Älskar förövrigt att de snackar Luxemburgish, Franska o Tyska i högtalarna. Nu har hon sagt någonting 3 ggn som låter som samma sak hon sa de 2 första gångerna. Jag hoppas inte hon säger något som rör tjejen som sitter med sin laptop o hörlurar med Springsteen i och som otroligt ovant dricker sin Whiskey med sin käcka drinkpinne i.

Har en kontrollerande vana där jag emellanåt drar upp mitt fönster o kollar hur långt ifrån marken vi är. Majoriteten av gångerna kan jag inte se det, men mitt vana flygöga kan avgöra avstånden ändå har det fått för sig och ju närmare marken vi är, desto lugnare blir jag. Sedan är det ju rätt skönt om man fortfarande sitter upp i planet i vertikal position o inte i lodrätt.

Rätt avslappnande att Fiktiv-blogga såhär. Alltså fejkblogga. För om det händer någonting så kommer ni aldrig få veta att det var såhär jag kände här uppe. Så I better come down and reach some internet. När tiden är inne skall tilläggas, helst inte nu eller snart.

Ohno.. nu börja det skaka igen. Tur att jag precis fick håvat in ett glas med rött. Är så SATANS lack på min granne framför mig som gör några ryckiga stretchövningar emellanåt o mina glas är påväg mot min jeansskjorta every fucking time. Mottog precis en enkät som man skall fylla i (Återigen är all information på Lux o Franska. I enkäten så uteslöt de Tyskan. Kan vara för att tyskar inte är några speciellt flitiga enkätifyllare kanske?)

Men det är Svenskar. Så innan jag fattar pennan o fyller i den fina enkäten där jag endast uppfattar Raden Nom och Tranche d´ age så kommer jag skada kvinnan framför mig med pennan. Högst troligast så kommer jag placera den i den fruktansvärda stora solrosen av plast som hon snott runt sitt hår. Det är ju faktiskt en enorm tjänst.


Tankar på ett plan 1. måndag natt.


Sitter på flyget nu när jag skriver detta. Ja, som ni förstår så är jag inte på flyget när ni läser detta, för då är jag på marken (peppar peppar) och har landat i Luxemburg igen.

Alright. Söndags kväll den 29:e april och jag fick ett infall. Skall jag åka till Madeira? Måste åka till Madeira! Klockan var runt 19 när jag bokade biljetten för att sedan vara vaken hela natten o packa, tvätta o städa o sedan kl 3 bli upphämtad av en taxi o tagen till flygplatsen. Klockan 6 lyfte vi och klockan 9.20 klev jag in på kontoret i Funchal. Helt jävla sjukt när man tänker närmare på det. Jag kan flyga från ett land till ett annat o bara gå in på ett annat kontor och göra mitt jobb. Bara sådär liksom? Jag är ju helt otroligt lyckligt lottad som har den friheten att få resa mellan olika länder o jobba. Jag avundas mig själv den lyxen.. om man nu kan göra det?

Hur som haver, här kommer en veckas njutning på Madeira dag för dag. Måndag och en reunion på FX. Sedan hem o sova länge. Vaknade av att det knackade på dörren och där står min fina bror. Blev tårögd o jag visste att detta skulle bli en av de finaste dagarna på länge. Vilket det blev. Vi gick runt i stan o skrattade, sedan satt vi på balkongen, drack vin, käkade gjordgubbar o chokladkakor o solade o skrattade. Mycket skvaller o en del kärlekshistorier hann vi med också. Jag är så otroligt glad över att ha honom runt mig. Min fina fantastiska bror.

På kvällen tog jag o Joakim en promenad i Funchal o det var väldigt mysigt. Så himla skönt att få se honom. Eftersom jag pratar med honom ständigt i telefon och vi endast kände varandra i 240h så gjorde det mig mycket gott att äntligen kunna gå bredvid honom. Fin man.

Onsdagen kom o jag o Joakim åkte med Sam till flygplatsen. Drack hundra öl (nej, det gjorde vi inte) Var ett jävligt sorgligt hejdå o vi stod i säkerligen runt 10 minuter o bara stirrade på utgången som om Sam skulle komma ut igen. Det gjorde han inte. Så vi drack fler öl o spenderade en del timmar ute på flygplatsen.

Torsdag o jag minns uppriktigt inte vad jag gjorde då.. jag tror vi var på FX o käkade kanske?

Fredag o jag, Amanda o Ajla hade Afterwork. Sinnessjukt roligt. Jag har verligen saknat den energin o alla märkliga saker de har för sig. No limits liksom. Efter det så kom jag hem o gjorde i ordning mig o sedan drog jag hem till dem igen där också Sebban bror. Hängde där i några timmar o drack en del alkohol. Kommer hem o däckar i sängen vilket utgör veckans händelse. Jag vaknar av att Oskar skriker på mig och jag lackar typ för att jag vet att klockan är mycket o jag fattar inte varför han vill att jag skall gå upp ur sängen. Jo, då har en av mina väldigt påverkade kollegor gått in i sovrummet o börjar urinera i sängen o där jag ligger.

Som TUR så hade Oskar anat oråd o följt efter denne mannen in, som inte fattade ett smack av vad han höll på med. Tidernas man Oskar börjar då svabba golvet o släger in sängkläderna i tvättmaskinen o fixar allt. Sjukt attraktivt med män som kan agera o inte bara snacka måste jag säga. Jag var helt mållös när detta hade inträffat o stod ute i shorts o linne på balkongen i totalt spöregn o kedjerökte. Fortfarande väldigt påverkad av alkoholen.

Lördag o solning på balkongen. Sedan jag o Malin på La Pasta med två hundra öl vid 13 tiden (typ inte ens en lögn, det var sjukt med öl) Så mycket öl att jag tom. bränt ena armen, men den är vit i armväcket eftersom jag haft armen böjd helatiden när jag dricker de två hudra ölen. Efter det hem o mer öl på balkongen. Sjukt jävla fint. Malin är en sådan fantastisk människa o jag vill aldrig någonsin vara utan henne i längre perioder igen. Sedan åkte jag, Malin, Nuno (Malins fästman skall tilläggas, då de nu förlovat sig) och Joakim till Serra De Agua där vi käkade jordnötter o drack sjukt starka ponchas. Till saken hör också den att jag o Malin redan var kolosalt berusade när vi satt i bilen. Berusade var vi tillslut alla fyra efter ponchas o canecas. Käkade Espetada på en restaurang uppe i bergen o spöade Jocke på Fusball (Mycket viktigt att ha med i berättelsen då jag nått någon sorts milstolpe i och med den vinsten)

Söndag o promenad med mina fina Joakim o Seb. Middag o sedan kollade jag o seb på skräckfilm hos honom o jag sov där. Sov över i min brors rum, på hans soffa i mitt portugal, på min ö Madeira som nu är min tvillingbrors också. Fysatan vad fint livet är.

Imorse ville jag kräkas. På förmiddagen kräktes jag nästan. Ville fan inte åka. Inte alls. Och då älskar jag Luxemburg o mina vänner där, men Madeira... ja, det är något visst.


RSS 2.0