Kanye, brandmän och Horor

Hola hola.


Transafestival igår och jag införskaffade mig en Brandmansdräkt. Byxor, tröja och hatt. Dock så suger Hatten och man ser verkligen inte ut som en brandman i denna röda häxhatt. Men om jag tar av mig den så ser det ut som om jag är anställd för vägverket, och jag vet inte vad som är värst.

Hur som haver så var killarna tjejer, och det var.. minst sagt.. obehagligt.
Calle var Geisha i lång sidenklänning, uppsatthår och pinnar. Han hade också mjöl - ja, mjöl i ansiktet och redigt med rouge. Simon drog på sig en fan så ful klänning, med hatt, halsband, skor, strumpbyxor, peruk, glasögon, handväska - allt i lila. Ponta var kick ass rolig och kallade sig för Kattis, som bodde i Akalla i en lägenhet på 24 kvadrat och som jobbade på IKEA lager samt hade intressena att supa sig för full på helgerna så polisen får köra hem henne, eller om hon har tur så hittar hon en utländsk man som hon kan sällskapa med. När vi sitter allihopa, tjejerna som killar och killarna som tjejer och lyssnar på "Ååh jag vill leva la dolce vita, oooh" och killarna med benen i kors, nätrstrumpbyxor och sjukt mycket smink. Lyckat.

Vi drog ner och mötte upp fler kollegor som var utklädda till prostituerade och Kanye West med Manager.

Sen smet jag hem vid halv 3 kanske. Kändes som om jag behövde lite sömn, efter att typ vart ute mån-fre. Snart skall vi grilla hos Anna & Ponta med My och Linus.

Mmm..


Ciao 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0