Dunken & Jag i parken

Klockan 07:30 vaknade jag på Söndags morgonen. Herregudihelvetevarförvaknarjagsåtidigtvarjedag?

Visst. Jag sov innan klockan hade slagit 21 på lördagskvällen, men blev faktiskt väckt av Lucas och Jesper två nya killar som ringde vid 22:30 och frågade om jag ville med ut. Jag fick ju spela på att jag var vaken och inte alls går och lägger mig samtidigt som mina kusiner som är 2 och 5 år. Ville inte riktigt erkänna att jag redan legat och sovit i 1,5h när de ringde. Jag avböjde vänligen deras erbjudande om att gå ut och dansa en lördagskväll. Jag detoxade ju, så det var rätt gött att kunna skylla på det.

När jag sedan vaknar 07:30 på Söndagen så är jag grinig över mina pensionärsfasoner. Jag går ut och lägger mig i parken vid 9- tiden efter lite weeds (serien alltså) och solar. När klockan slagit 11 så är jag så jävla trött på eländet att jag går hem, fyller på flaskan med dunken, och ligger i parken, dricker vin, käkar rostad majs, och läser en bok. När klockan är 15 så har jag gått några vändor hem och tillbaka, vilket inte är en sådär giganstisk bit, då parken är 30 meter från min lägenhet. Jag har då snackat med lite portugiser, kastat lite bollar åt hundar och skrattat åt deras barn. Jag sa att det var Lemonade som jag drack för att jag skulle få stanna i sällskapet.
Såg Mackan Pereira gå förbi utanför och tänkte ropa in honom i parken, men han hade inte gått på Lemonade konceptet, och anklagat mig för att ha alkoholproblem när man dricker själv i en park kl 11 på dagen. Jag vill ju inte riskera detta, så jag lät honom passera.

Sedan flyttade jag upp till min balkong efter att den skumma mannen som mystiskt närmat sig står ca 5 meter från mig nu. Jag lägger mig till rätta på 2 stolar på balkan, dricker mer vin, lyssnar på Bruce Springsteen och njuuuter av solen. När kl är runt 18 så tar jag en dusch, och kollar på lite mer weeds. När klockan är 19:35 så stänger jag ned datorn och somnar. Det var den Detoxen.

Idag mår jag så satans bra. Jag behöver verkligen ensamfyllor. Det är fan gött. Jag tänker på saker jag inte brukar tänka på, och jag är fan glad varenda sekund. Mådde som en prins i solen på balkongen på Söndagen. Gött. Jag sa till My igår att jag antagligen var immun mot solen, då jag inte fått någon färg. Jag fokuserade nog på den röda färgen i muggen (japp, drack ur en oanvänd colamugg i papper) istället. För jag är fan röd idag. I ansiktet och på bröstet.

Men SATAN vad gött med SOOOOOL !





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0