Pigg som en gris

God morgon.

Gud vad jag mår bra. Detoxen gör mig gott tror jag.Eller jag menar att jag sover typ bra, jag känner mig utvilad och jag är pigg på morgonen (dock har jag alltid varit sjukt morgonpigg, men nu känner jag liksom ännu mer).

Okej... Jag vet att detta inte alls beror på min frukt/grönsaks diet. Detta beror på att jag går och lägger mig innan 21 varje kväll. Inatt vaknade jag och tänkte att klockan skulle ringa vilken sekund som helst. Kollar på klockan, och den står på 22:50. Tjugitvåfemtio. I vanliga fall så hade man blivit ur nöjd över att man får sova i 7 timmar till. Men jag blev typ lite bitter. Här har jag sovit i snart 2 timmar, och antagligen ingen som är under 100 år (förutom spädbarn, de gör ju lite som de vill och kommer alltså alltid bli ett undantag) har ens gått och lagt sig än!

Patetiskt skulle jag vilja säga. Sen tänkte jag efter. Är människor såhär nöjda på morgonen som jag är? Nej, jag tror inte det. Sover människor 9 timmar om natten? Nej, jag tror inte det. Vaknar människor kl 22:50 och är UTVILADE? Nej, jag tror inte det. Just det.

Så om ni vill vara utvildade, och glada och käcka. Ja, men då tar ni och avskaffar er era liv, och laddar ner Mad Men, Weeds, Californication, The wire, Entourage och bara njuter på kvällarna efter en dusch.


Satan vad gött. Hoppas dagen går snabbt så jag kan gå hem och lägga mig igen.



Kul att jag precis frestade mig själv. Skills.

Kommentarer
Postat av: mad

I agree. Mår fysiskt dåligt om jag inte får runt 10 timmars sömn per natt.

2011-03-17 @ 16:58:46
URL: http://www.madylin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0