Jag lever

YO YO YO YOOOO.

Jisses vad länge sedan jag var här inne och skrev av mig. Synd, för det behövs verkligen. Men den tid som finnes läggs på Sugarhardcore för tillfället. Nu finns det inte så mycket paraleller mellan SHC och detta stället egentligen, förutom att det är jag som skriver osv. Men eftersom att detta är min privata blogg, och SHC faktiskt är ett nätmagasin, som inte bara ägs utav mig, utan av 2 andra personer, så kan det inte bli lika proviserande, skrattretande, löjligt, självcentrerat där som här.

Jag älskar ju att skriva om vad jag tycker o tänker, om vad jag tycker andra gör för fel, och för rätt. Om när jag är glad, när jag är ledsen. Ja, ni vet hur jag funkar.

Nu finns det inte heller någon ork att skriva ikväll. Men jag skall försöka återuppta bloggandet anyway, för jag fattar inte att såå mycket folk klickar sig in här varjedag, utan att jag skrivit på en månad liksom? Tack för intresset antar jag. Men klicka in er på sugarhardcore.com, det skrivs faktiskt en deeel intressanta saker där.

Au revoir!

RSS 2.0