Svar på Tal: PT vs SE


Maddis & Linnsan.
Fan det stämmer det ni säger. Men jag vill inte här ifrån för att jag är hetsig och har åldersnojja. Jag vill här ifrån för att jag är done, klar, över, redo för nya äventyr. 

Som Anna & My precis skrev när jag berättade om era tips här på bloggen.

[09:35:55] My Sangria de Klonia: Nej inte ha bråttom med att åka hem till sverige men du har hämtat vad du kan härifrån detta är en Ö för fan finns bara så mycket man kan göra på en ö
Sen vill jag givertvis att du ska stanna, rent personligen
men om jag var du skulle jag draaaa.

[09:36:39] Anna Balao Åhlén: ja precis, du har ju inte bråttom hem för att du måste växa upp typ, du ska hem för du har gjort ditt på ön, nu är det nya äventyr. Jo jag menar ju inte heller att jag vill att du ska dra för min skull, men du ska ju bara tänka på dig själv just nu och jag tror det bara gör dig gott att åka hem, den kommer det säkert kännas jobbigt tomt och lite segt att åka men när man kommer förbi det, det är lite som att göra slut med en kille som man haft sitt bra med, men man vill inte släppa för det finns lite trygghet att ha det kvar, det är jobbigt att gå ifrån men när det gått ett tag kommer man känna att det var rätt val.

[09:42:39] My Sangria de Klonia: Fan det där var en bra liknelse. Det är allt för många som stannar med det trygga sarah, dont be that guy
[09:43:44] Sara Wikipedia: Ja..  det var en bra liknelse.
[09:45:40] Anna Balao Åhlén: neej man ska inte gå på det trygga blir aldrig riktigt bra. Det är för fegt, du är inte den fega.


Så jävla rätt. Jag övervägde precis att stanna över sommaren, men när jag tänkte tanken, så kände jag blodet rusa snabbare. Fan det går inte. Jag vill ju inte ens. Kanske blir lame i Sverige, och kanske inte händer något. Men man kan ju inte stanna här för att jag är rädd att det inte skall hända något alls. Då får jag väl se till att det händer saker hemma, precis som jag ser till att det händer saker här. 

Tack så jävla mycket Madde och Linn för era ord och tips. Och tack så jävla mycket My och Anna för era ord och tips. 

Vi borde ha en stor fin fest allihopa.  


Kommentarer
Postat av: maddis

Ja.. Vi kommer ju ner om några månader, så stanna tills dess iaf så vi kan ha den där festen ;) Du skriver att du vill på nya äventyr, det var min anledning också, men vad finns att hämta i gbg som du inte redan gjort? Eller har du planer på nåt annat? Jag väntar btw fortfarande på the/vin i solen med dej, Sandra & linnsan :)

2011-03-29 @ 12:14:19
Postat av: Hanna

hört att stockholm ska vara hett i sommar!

2011-03-29 @ 13:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0