Lååångt efter läggdags

Okej, det är waay efter läggdags. Men kom hastigt på att jag bara skrivit ett ynka inlägg idag, med väldigt få ord. Mycket kärlek, men få ord.

Jag går då och lägger mig innan klockan hunnit slå 21 oftast. Eller a, sedan någon månad iallafall.. eller aa sedan Hanna drog från ön, så har jag hamnat i bigtime koma och typ jobbat från 7-19, för att sedan kolla lite weeds, och sen sova 20.55. Lame tycker ni gött tycker jag. Satt nu o gäspade på balkongen med mickan o calle och det märktes verkligen att det var en halvtimme efter 21. Calle kallar mig farmor. Vilket är en fruktansvärd förolämpning - till min farmor, som går o lägger sig efter mig. Satan vad soft att vara pensionär ändå. Man står upp när man vill (dvs innan solen gått upp) och man går o lägger sig när man vill (dvs när informationen om morgondagens program börjar rulla på SVT) och sen gör man precis det som faller en in under dagen. Min morfar är ju så jäkla glidig. Han flyttade nu från huset i Kungshamn, och drog till Göteborg till sin tjej (skriver tjej med ett uns fundersamhet.. då de har vart ihop i 10 år, och hon är inte under 60 år). Tja, varför inte. Han har ju pendlat mellan huset (på vishan som Anna säger, vilket fick mig att tycka liiite, lite mindre om Anna förövrigt) och lägenheten i stan i flera flera år nu, så det gjorde nog honom gott. Synd bara att inte ha morfar i samma kommun som resterande släktpensionärer. Men han måste ju få göra som han vill. Min fina underbara pigga morfar.

Igår så fick vi ut mailet om att jag skall draaaaao. 30:e april. Märkligt. Det är då typ ett år sedan jag kom tillbaka till ön. HA ! Kom tillbaka. Fan vad märkligt det hörs. Men det är ju sant. Och nu har det redan hunnit gå ett år. Nya äventyr har uppdagats, nya svackor, nya insikter, nya.. skrev jag verkligen svackor? Well. Nu hoppade Mickan o Calle in i duschen, de skulle bada. Jotjena. Klockan är 22 snart, och badkaret ligger vägg i vägg med min garderob som typ förhöjer alla ljud, vilket skrämmer mig just nu. Då jag inte är sådär sugen på att somna till någonting annat än mina egna andetag. Eller havetsvågor mot klipporna. INTE någonting annat som råkar gå i vågor, slår emot någonting och som råkar vara i vatten. Nej fyfan. Hoppas för deras och min skull att de inte stör min skönhetssömn. För då blir det inget bad efter 18 tiden. Synd att Calle alltid jobbar kväll och slutar 19, vilket genererar i att det inte blir något bad alls. Synd.

Ahmen för i helvete. Nu ringer dem från Zon Madeira. Klockan är fan över 22 nu. De är inte kloka här ju. Man ringer inte från något bolag kl 22 på kvällen. Man GÖR bara inte det. I vanliga fall hade jag sovit för en timme sedan. Sabla puckon. Jag klickade. Kan hon gott ha tanten.

Åhnej.. nu är det oroväckande tyst från badrummet. Fan också.

Godnatt.. Hoppas jag.

De kanske har med datorn in? Låter som det. Eller så är det Emil... Never mind.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0