Locatellis och annat häng på torsdag


Idag har jag vart på kontoret i fyra timmar. Fyra timmar av klockrent solsken på utsidan, och jag i ännu mer klockrent lysrörssken på insidan. Sedan fick det bli en mycket plågsam tur på H&M rean. Inte plågsam för att man ville köpa allt, utan mer plågsam för att allt jag ville ha, har jag redan köpt, bara för 4 x pengarna. How ever, fick unna mig lite skor, en jumpsuit, lite smycken o tröjor iallafall. Det är ju ändå Rea. Hem i ca 30 min, innan Pernilla o jag far ut på stan igen för lite övervakning av sommarkläder samt en lunch utanför Palace. Hem, och en powernap på 5 minuter (utan överdrift, snarare underdrift) och sedan ut på stan igen med Pernilla, Katrina, Josefine och Sandra. Lite vin och mat på Locatellis på Avenyn och nu är jag hemma.


Har pussat Pernilla farväl, då hon flyger till Cypern inatt, och nu sitter jag här. Skulle gärna vilja skriva att jag låg i min liggstol och smuttade på en kopp te och mös i toner av Norah Jones, men jag sitter i skräddarställning, dricker colalight, snusar och har total tystnad runt om mig och det känns, idag helt perfekt och välbehövligt efter att ha umgåtts med gänget ikväll, då det inte är tyst en sekund (jag talar givetvis om mig själv också).

 

Är sådär gosigt (gosigt..?) trött, och har verkligen varit helt slut idag. Fortfarande lite småförkyld och känner att man bör kurera sig, men hur kan man när det finns så mycket spännande och roliga saker varjedag att se, göra och uppleva. Jag hinner inte vila ut, för jag tillåter mig inte att vila ut, för att jag inte har tid att vila ut, för att jag inte vill vila ut. Jag vill göra allt annat än att vila ut. Vilket jag gör också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0