Mina vänner från 016 området (minus Anna och My)

Talade med min vän Kim här om dagen. Vi talar väldigt sällan med varandra, sedan hon flyttade tillbaka till Sverige och jag flyttade tillbaka till Portugal. Men ibland händer det och nu på det sista har vi ganska bra kontakt ändå. Vi sms:ar, skriver något inlägg på någons wall på facebook, och rings. Ringer ofta om varandra av den enkla anledningen att vi lever två olika liv. Kim pluggar, och har lilla Liv på 10 månader, och jag dricker mestadels vin, är ute o käkar och har inte den fasta punkten som Kim har. Jag kommer väl få, hopas jag men kanske inte än.
Kim har ju vart som mig också, men sedan blev hon och hennes fästman Robin gravida och då lades vinet och ciggaretterna på hyllan. Undrar när det händer mig? Kanske skall skaffa mig en fästman först. Klok är Kim, men inte sådär tråkigt klok, utan klok, och sedan rolig som fan. Det är så lustigt vad olika liv man kan leva när man är lika gamla, och det är ju helt fantastiskt att man kan välja vilket liv man vill leva. Lyx.
I sommar kommer Jacque, Emil, Kim, Robin & Liv till mig i stan. Sedan skall vi åka till smögen och spendera några dagar där. Jag längtar! Har inte träffat dem sedan nyår. Glad som faen att jag har människor runt om i Sverige och i världen som man inte behöver ringa varjedag, som det kan ta hur lång tid som helst innan man snackar, men som det alltid kommer vara likadant med när man väl plockar upp telefonen, eller träffas. Slänger upp lite bilder från Nyår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0