Vi klunsar om det

Jaha ännu en gång så skall man ta ett heartbreaking beslut.

Skall man jobba på sitt drömjobb, betala massa skatt, springa till banken, posten, stressa runt och bli vuxen vid 20 års ålder. Eller skall man njuta en sista sommar med massa sol, vänner, öl, natur och värme? Samtidigt skall man inte tänka för långt fram. Jag gjorde en för och nackdels lista igår. Madeira vs Sverige. Vill jag kicka igång mitt vuxenliv, så tar jag Sverige, vill jag ha en fantatisk sommar och njuta av varje sekund - så tar jag Madeira.

Jag köpte ett par flaskor vin igår och några öl. Sen gick jag och Jonas ner till hamnen och satt i gräset i kvällssolen och drack och funderade över vilket beslut jag skall ta. Jag kom inte fram till något beslut då heller. Inte ens efter en gigantiskt lång för och nackdels lista som skrevs igår. Och vad skall man säga till chefen om jag stannar? Hur mycket kommer jag ångra mig om jag väljer att åka till Sverige och bli vuxen? Jag behöver inte bli vuxen vid 20 års ålder. Jag kan vänta till 2011 eller till 2020. Jag har sådan otrolig tur som ens har dessa underbara alternativ att välja melllan. Men fyfan vad svårt det är att välja.

Jag kunde inte bestämma mig. Så jag och Jonas klunsade.
Japp.
Två jävla idioter som sitter och klunsar om vart jag skall spendera min sommar.

Om jag vann, så skulle jag åka tillbaka till Sverige. Om Jonas vann så skulle jag stanna på Madeira.
Efter 2 klunsningar så ledde Jonas med 2-0, och han satt med ett leende från det ena örat till det andra när vi skulle klunsa kanske det avgörande slaget. Jonas sitter och skriker: VIN, SKENA, SOMMAR PÅ MADEIRA, FAN VAD ROLIGT.

Sen spöar jag Jonas med 3-2. Jag vinner alltså, och beslutet blir Sverige.
Vi blir helt tysta och jag vet liksom inte vad jag skall säga. Jahapp. Så enkelt var det alltså.

Det som är jobbigt är att jag blev jätteledsen när jag vann faktiskt. Alltså det kändes så hemskt. Och nu är beslutet taget liksom. Ville jag stanna? Bara att jag inte fattade det? Eller är jag en förlorare och en vinnare oavsett vilket beslut jag tar? Det finns fördelar och nackdelar med båda. Men jag vet att det blir bra oavsett.

Sedan gick vi hem till Kim och Linn och kollade ut över ön. Över alla fina flimmrande ljus och drack vin.
"Kolla noga nu Sara, för detta ser du nog inte igen" säger Jonas.
Antagligen inte. Fy fan vad jobbigt. Jag vill ju stanna, men kan man verkligen det? Kan jag skita i min framtid för att stanna på ön en sommar? Fast vem fan säger att jag struntar i min karriär bara för att jag spenderar en till sommar här? Ingen. Förutom mitt huvud. Och det har ju haft en hel del fel förut.br />
Gå på vad ditt hjärta säger. Säger Mamma. Du behöver inte göra allt nu. Stressa dig inte igenom livet. Du kommer ändå få gå igenom allt tillslut med jobb och stress. EN SOMMAR SARA. Det är bara en sommar.


Klunsat är klunsat. Ord är ord.
11:25 åker jag tillbaka till Sverige imorgon och blir vuxen.


Gillar det.
Eller gör jag ?



Kommentarer
Postat av: madis

linn har redan cracked the news pa hennes blogg om att du stannar pa madeira sa oss lurar du inte sotnos. du forvantar jag mej att du foljer med linn nar hon kommer & halsar pa i london i sommar :)



big love <3

2010-05-19 @ 15:45:48
URL: http://www.madylin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0