Skyller på Casal Garcia

Jag börjar nu se ett tydligt mönster i hur man mår på söndagarna. Kan vara tillfälle att bryta mönstret, kasta om vanorna, utrota ångesten och reboota levern.

Resumé av ännu en helg i Casal Garcia's spår.

Fredagen var fylld av en ständig euforisk känsla. Jag konsumerade en flaska vitt på balkongen och senare kom Linn hem och sällskapade mig. Vi drog senare ner till Ölfestivalen jag och hon för att titta på människor och ja.. dricka öl. Efter det så drog vi till Whiskeyfotbollen där 20 svinpackade svenskar springer runt och spelar
fotboll på blodigaste allvar och sedan 20 stycken till som sitter på läktaren och hejjar på och skriker. Vet inte om man skall kalla det en riktigt bra idé eller om man skall kalla det totalt värdelöst och riktigt tragiskt. Vem behöver ha ett namn för det? Huvudsaken är ju att man har roligt. Efter det så slängde vi med oss Jonas o Kim till Forum för att få i stackarna någon mat. Nattbio var planen. Jag och Jonas bangar även om det var vi som kom med förslaget och Linn somnar efter 5 minuter. Kändes som om den kanske inte var så sevärd Prince of persia ?

Lördag morgon och jag går ut med Jonas ipod i öronen ut på stan. Går runt i solen, in på Zara och sedan till kontoret för att hämta upp Christina för lunch. Får med oss Bill och bull Oskar och Jonas också och det blir en öl, vilket blir det första jag får i mig den dagen klockan 14:30. Spenderar någon timme vid poolen med mer öl, musik och en underbar Linn till sällskap och vi pratar vant om varenda ämne i världen.
Tjejfesten skall börja klockan 21, så jag har några timmar på mig att chilla och spendera på balkongen till toner av Gaga och Brittan. Sedan sticker jag på grabb-fest och blir totalt ner supen av killarna på öl spelet då jag drack vin. 2 flaskor senare hamnar jag i trygga händer på tjejfesten, som vanligt fruktansvärt försenad och full. Jag tog det lilla vett som fanns kvar och resonerade med mig själv en stund, beslutet blev endast kranvatten i 40 minuter. Sen slank den sista flaskan också ner. Och jag som inte ens klarar att dricka mycket längre. Men uppenbarligen så blev det 3 flarror, ingen mat, försvunnen balans, och dubbel syn som gällde. Jag och Sara drar till gamlastan för att hitta våra tappra manliga kollegor och vänner. Hittar dem ingenstans alls, på hela festivalen så vi skiter i dem och skall dra till Jam då vi passerar en mörkgränd och det ropas ut SAAARAAA (lämpligt att vi båda heter det, då man slipper komma ihåg 2 namn) Där står dem. 10 stycken stup fulla snygga män utspridda över gränden, med minst varsinn poncha i händerna. Upphittade. Vi joinar precis som om vi behöver ha mer alkohol i kropparna. FX blev klubben som fick ta emot alla tokfulla svenskar och fick senare ännu ett besök av de resterande och överlevande av oss vid 5 tiden. Jag, Oskar, Jonas och Calle. Åh Calle. Det kommer bli en intressant sommar om Calle skall gå bananas i buggning som han gjorde igår. Vilken jävla skön snubbe han är alltså. Hurra för en fantastisk kille på Madeira! Elller det kanske inte var sista stoppet... eller hur fan var det nu? Åkte vi inte hem efter det? Behöver hjälp av någon med minnet kvar. Jag Jonas och Oskar åker hem o sover.

Vaknar imorse. Eller a.. 13 var klockan nog. Vi skrattar som vanligt åt all galenskap som utövats under kvällen och sen drar jag o Jonas ut i solen och lägger oss en stund i parken på gräset och käkar frukost. Sen blev det vanlig bota-ångest-med-luft-promenad i gamla stan och senare en jag-dricker-en-öl-nu-så-överlever-jag-1-timme-till på en uteservering. Hem, chilla på soffan och nu har jag nyligen anländt hemma igen. Kim o Linns house. Och här skall jag nu stanna resterande dagar.

Jag kan inte dricka nästa helg. Det gååååår inte. Jag orkar inte.
Jag skall inte heller. Man orkar inte vara svinpackad 2 dagar i rad längre. Man är ju inte 20 längre liksom... eller ?
Sommarfesten den 12:e Juni. Jippiiie.

Nu skall jag sova. Imorgon är det reboot.
Hälsosam vecka att se fram emot.
Check.

Grattis mamma på mors-dag. Älskar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0