Flash


Imorse så jagade jag runt på Luxemburgs gator iklädd en vit skjorta, kappa o väska på armen på jakt efter en Take away kaffe innan jag steg in på kontoret. Såg ut ungefär så ni kan tänka er. Kände mig ganska chic faktiskt. Solen sken o alla sprang runt i sina kostymer runt mig o hoppade i och ur taxiar. En sjukt fin vårmorgon mitt i Europa.

Jag får mitt kaffe och fortsätter mot kontoret. Då kommer det en liten fjäril. Ja, inte en vacker flerfärgad varelse som flyger runt till något soundtrack av en panflöjt, utan en äcklig jävla mörkgrå nattfjäril-like och sätter sig på kanten på skjortan - precis vid öppningen ner till brösten. Jag fortsätter att gå kontrollerat som den storsdagsbo jag är, och försöker samtidigt vifta bort den tjusigt med min fria hand. Vilket inte alls resulterar i att fjärilen (Åh, det tar fan emot att kalla den det för den är så jävla äcklig. Bara för att det är en nattfjäril så behöver man ju inte kalla den fjäril. Man kallar ju inte bebisar för Kalvar bara för att de är barn till något liksom) inte flyger bort utan istället dyker (who can blame it) rakt ner i klyftan.

Jag som är så SATANS rädd för insekter får med största säkerhet Luxembourgs första freak out den morgonen o sliter upp min skjorta. Kaffekoppen är kvar i handen, men bråkdelen av innehållet åker av naturliga skäl ut och hamnar som tur är INTE på den vita skjortan, men å andra sidan på mina byxor o mina skor. Så, där står jag 08:30 mitt i Luxemburg city och flashar mina bröst för alla utav intresse. Well, även för dem utan intresse också antar jag, då mina bröst mig veterligen inte är de minsta staden kan ha skådat och lär vara rätt svåra att missa. När jag kom tillbaka så kände jag att dagens pinsamhetskvot antagligen var fylld nu. Som tur är.

Lunchtid och det fina vädret håller i sig. Sticker ut på stan igen för att köpa någonting att äta.
Tro inte på FA A A AN att det bryter ut ett skyfall där jag går på trottoaren ca 10 meter ifrån där jag gjorde boobflash no 1 några timmar tidigare. Jodå, skjortan som nyss var vit, är nu ganska genomskinlig. Har aldrig känt mig så utmanande o slampig under en o samma dag utan att anstränga mig eller vara riktigt packad innan.

Å andra sidan så är det väl tidsnog att man gör sig ett namn i denna staden också. All publicitet är bra publicitet som kronprinsessan Victoria sa. Eller om det var Bingo Rimér förresten. Sak samma, det är sagt iallafall.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0