Living on the edge - not.


WOW Vilken dag detta har börjat med. Superdupermegahändelserik verkligen. Vem fan behöver droger när man kan vara nykter o se allt som alla andra gör varjedag. Promenader, mathandling, tvätt, städning.. you name it. Eh ja. Living on the edge så att säga.  Eller ? Nae.

Men det har faktiskt varit en skön dag. Har inte känt mig rastlös för en sekund faktiskt, och då var jag nykter igår. Har ju infört mina 3 kommande veckor som nykter. Det är trotsallt Folknykterhetens vecka denna veckan, och varför inte påbörja nykterheten under ett sådant fint uppsåt tänkte jag. Wikipediande, bokläsande, kaffedrickande, tvättande, handlande, promenerande, duschande, matlagande och nu serietittande. OCH klockan är bara 15.30. Helt sinnessjukt vad folk som håller sig ifrån vinet hinner med ändå. Inte sagt att det är bra eller dåligt. Är så insanely sugen på ett glas på balkan nu, men ja. Är väl lika bra att låta suget passera, då jag vet att det kommer bli mucho mucho värre ikväll. Och detdär med ett glas har ju aldrig och kommer antagligen aldrig heller att bli aktuellt för mig.

Igår så skypade jag åtskilliga timmar med vänner. Det var riktigt fint. 
Sedan blev jag inbjuden på förfest i Funchal via webcam o skype och hängde med Ajla, Amanda, Sebban o Wulff där de satt o lyssnade på musik o drack. Jag själv hade klickat ned Wikipedia för en sekund och joinade gärna med min Colalight. Fyfan vad jag saknar dem. Fyfan vad jag vill ha Madeira stundtals. Så sinnessjukt fint. Vissa sekunder så vill jag bara ta mitt pick o pack o dra hem till ön igen. Men idag, så känns det lugnt faktiskt. Kan bero på att My snackade mig ur min obalans igår. Hon är fantastisk och det skall bli så freakin' AWESOME att bo ihop igen. Åh, ljuva höst.

Nu skall jag vila lite, som jag antar att vanligt folk gör va? Nej, vila är inte riktigt min kopp te, men jag skall kolla på lite Mad Men iallafall. Donald Draper. M m mm!

OJ, vad detta liknar ett helt vanligt Svenne-blogginlägg. Wharrapp liksom?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0