Min första nyktra fredag.


Här är förresten en bild på när Brorsan kuttade ett hakkors i gräset, pajjade kantklipparen och fick klippa resterande kanter av framsidans gräsmatta - med - en - SAX !
Blogginlägg om det finner ni här, för den som missat det.






Igår började jag och min mamma på pulver grejer. Man får dricka 3 om dagen och jag valde mina smaker väl.
Capuccino, vanilj och banan. Idag är det dag nummer 2, och jag började dagen med en Kakao. Och jag tycker fortfarande inte att det är jobbigt.. men det kanske man inte skall tycka när det bara gått 1 dag + 1 Morgon. Förresten så har jag kommit på varför det inte är jobbigt. Man får dricka hur mycket kaffe man vill. (Vet jag dock inte om man får, och jag tänker inte kolla upp det heller, med risk för svaret) Och eftersom Kaffe är någonting som får mitt liv att fortsätta gå, så är Kaffe det jag hade valt att få dricka utöver pulverspyan.

Hahaha. Nääääe. Jag driver med er. Jag hade självfallet valt vin.

Åh.. vin vin vin vin. Jag var så bedrövad över att jag inte kommer få dricka mer vin på en månad i onsdags, så det sista jag gjorde innan jag gick o lade mig var att halsa ett glas.
Mamma säger att det kallas alkoholism här i Kungsham, jag säger att det kallas för inskränkta jävlar
som inte vidgat sina vyer överhuvudtaget i deras liv.
Ord står mot ord. Pulver står mot vin.



Jag pratade med min vän Amanda igår efter att ha försäkrat henne om att mitt blodsocker är stabilt och att psykobitchen håller på att försvinna. Vi kom på att man egentligen skulle kunna Injicera vin, istället för att dricka det. Då passerar det ju inte magsäcken, och man kan få i sig vinet, även om man går på någon pulverdiet. Det går ju bara rätt ut i blodet! Det kan ju inte finnas något dåligt med det va? Jag lovade Amanda att ringa sjukvårdsupplysningen innan jag testade.

Inatt så var jag så jävla mesig.
Jag låg och pratade i telefon och blev plötsligt livrädd för allting. Fick för mig att det var någon på vinden, och på altanen vilket jag alltid tror. Och jag sov... MED.LAMPAN.TÄND.
Herregud. Men nu har jag bestämt mig, pappa måste fixa larm. Eller har vi larm? Hum.. vet inte om vi har det faktiskt. Men tror inte det. Har för mig han sa något i stil med "... Skulle aldrig gå med er tvillingar när ni kommer insläntrande på nätterna eller morgonen i ett vagt nyktert tillstånd, eller när man hittar er på utsidan huset eller springer runt på altanen. Nej det går inte. Larmet går ju direkt då"
Dock så tror jag inte han är helt fel ute. Det stämmer. Jag har spenderat nätter i solstolen på utsidan, studsmattan eller i trappen upp till huset. Jag har tillochmed spenderat nätter i grannens häck. Men det var ju jävligt länge sedan (mamma du kan andas ut), och jag kommer aldrig någonsin bli så bedrövligt full igen...
Peppar, peppar





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0