Sebastian


21 grader och jag skakar.

Sitter på jobbet med filt, och har fått skaffa mig en gigantisk mössa. Vid närmare eftertanke så behöver det inte vara så kallt för att ha mössa. Oskar & brorsan har ju det året runt. Fast Sebban tar det steget längre, och går under sommaren hemma med skidglasögon, mössa och badshorts. Denna outfiten har han gärna på sig när han klipper gräsmattan tillexempel. Vilket han är en jävel på. 
I september då jag kom hem på besök så skulle han få något av mamma o pappa, och bads därför att klippa gräsmattan. Ni som vart hemma hos mig vet ju att vi har en jävligt stor gräsmatta som tar sin lilla tid att klippa. Brosan tog iallafall på sig uppdraget och började klippa gräset. När han kom till kantklippningen så var han helt plötsligt på ett annat humör. Han var rätt glad över att få klippa gräsmattan. När han kände sig nöjd så gick han in för att skryta om hans fenomenala jobb. Mamma var som vanligt jättestolt över att hennes barn hjälper henne så mycket (vet inte om hon inte fattat än, att ingen av hennes barn gör någonting utan att få något i utbyte). Hon gick sedan ut i sin trädgård för att kolla på sin stora plantering av massa massa fina blommor hon nyligen planterat.

Jag kan inte säga att jag blev förvånad. För minuter efter så skriker mamma: SEEBASTIIIAAAAAAN!!
Vi går ut för att se vad han nu gjort för hyss. Han är ju inte den som man kan släppa utan bevakning utanför husets dörrar precis. Ibland går han lös på hennes blommor, ibland gräver han ned något, ibland bygger han något totalt olämpligt, men denna gången så hade fanskapet tagit kantklipparen, kört ner den i gräset och klippt bort både gräs och jord, och skapat ett väldans fint Hakkors, som var liiiite för stort för att ha på gräsmattan. Det var alltså inte bara gräset som var borta, utan det var jämnat med jorden, och lite därtill. Det går alltså inte att göra så mycket åt det. Och det var nog det pojkvaskern hade planerat. Men skall man ta, då får man ge. Han pajjade ju givetvis kantklipparen då den inte var konstruerad till att gräva med. Så han fick klippa det lilla av kanterna på framsidan som var kvar... med en SAX ! Mamma var nöjd. Notering: Sebastian är inte någon anhängare av nazismen, han kontrade ju och tyckte att han hade ett underlag till hakkorset då han kallar mamma "Trädgårds Hitler"

Min bror kan vara det närmsta ren komik jag har kommit i mitt liv. Hala familjen kan sitta i timmar och bara skratta åt honom. Han är så jävla snabb i käften, och kommer alltid med något jävligt att säga till alla som pratar med honom. Det är ju min tvillingbror och vi ahr ju varit med om en del tillsammans. Jag skall se om jag kan knepa ihop lite kärlekshistorier som har hänt genom åren.

1. Jag bet av en jävligt stor köttbit av Sebastians rygg, för jag ville åka på dammsugaren, och han redan gjort det.
2. Sebastian övertygade mig att vi skulle dela på en karta tabletter i medicinskåpet som var högst upp i en garderob. Mina föräldrar var liite smått upprörda när de såg två idiotiska ungar sitta på golvet och konsumera alla möjliga tabletter som om det vore godis. Sebastians Idé givetvis. Akuten, och alternativ magpumpning följde efter det.
3. Mamma skulle ta en pause på ca 3 minuter från oss och gå på toaletten. Det är ingenting man gör med 2 tvillingar direkt. Under dessa 3 minuter så hann vi klättra upp i diskhon, fylla skiten med diskmedel och svämma över rummet. Skall man bada, så skall det ju vara ordentligt.
4. Vi blev lite äldre och började bråka på lite andra sätt. Vi skulle få pengar av mamma för varje sak vi tog upp från golvet, eller städade iordning hemma, och skulle göra en lista på vad vi gjorde. Sebban är ju ett rent geni och börjar välta ned saker på golvet, för att sedan ta upp dem, och checka av det och få cash. Jag accepterade inte detta, började bråkla med honom. Låste in mig på toaletten, och VIPS, så kommer en skruvmejsel genom toalett dörren. Jaha, han skall hugga ihjäl mig. Jag var ganska så rädd när han försökte hugga sig igenom toalettdörren för att slå ihjäl mig. Vi förökte ljuga ihop vart hålen i dörren kom ifrån sen, men det gick inte igenom.
5. Jag o brorsan hade väl bråkat om någonting, och jag ville helt enkelt ta hans liv. Han sitte ro käkar flingor vilket jag såg som en ypperlig idé till mord. Jag tar tag i hans nacke o kör ned hans huvud i mjölken o flingorna i ett tappert försök att dränka honom i lättmjölken. Inget bra alternativ. Han överlevde, tog sig ur mitt grepp och tog tag i mig istället. Slänger mig ned på golvet och dunkar mitt huvud ned i parketten ett par gånger. No harm done, förutom saknade framtänder och en krossad självkänsla.



Nej, han är underbar min bror. Han är min bästaste vän och jag saknar honom varjedag när han är runt i världen och upplever och ser saker... jag vill också vara med honom. Min älskade fantastiska bror. Kom hem så vi kan spela TV spel och dricka Öl !! 



Kommentarer
Postat av: Linn

haha vilket härligt inlägg!

2010-01-26 @ 18:31:10
URL: http://linnsjokvist.blogg.se/
Postat av: Sebastian.K

Underhallande l'a'sning syrran!



Roligt och lite sorligt att det mesta 'a'r sant.

Ville bara uppdatera dig och resten av v'a'rlden om en ytte, pytte detalj. Skruvmejseln-i-d'o'rren-dispyten gick inte riktigt till som du f'o'rklarat låt mig uppfriska ditt minne.



Sara har alltid t'a'nkt i lite st'o'rre banor 'a'n oss vanliga, speciellt n'a'r det kommer till "vad hon ville bli n'a'r hon blev stor" hon ville t.e.x. bli austronaut och "vinka till de som tvivlat henne i tv"

Sedan ville hon ocksa bli popstj'a'rna - fast, det var EN grej som stoppade henne fran framgang och k'a'ndisskap - hon kunde inte engelska. aj aj aj men vad gjorde Sara då? Hon uppfann ett eget språk! Ett slags bebisspråk som f'o'r tankarna mot d'a'ckskrik, katter som bråkar och naglar mot griffeltavlor. Hemskt med andra ord.

Och Sara sparade inte på krutet, nej nej

dag ut och dag in pumpades påhittade bebisord ut i en rasande takt, mina trummhinnor n'a'stan imploderade av allt oljud och n'a'r man skrek att hon skulle hålla tyst sprang hon givetvis in på toaletten f'o'r att sjunga 'a'nnu h'o'gre.



Så en dag best'a'mde jag mig f'o'r att s'a'tta ner foten, eller handen...i den jag råkade hålla en skruvmejsel... n'a', ska jag vara 'a'rlig fick jag psykbryt och vet faktiskt inte hur det hade gått om du inte var kvickare 'a'n mig.



Ta hand om dig Sara - Ses snart i Sverige!

With love, Sebastian

Postat av: Elin

Ni är bra söta :)

2010-01-27 @ 15:15:32
Postat av: Sara

Men Broder.



Jag jag tror detta må ha inträffat fler än en gång isåfall. För en gång när du högg igenom toalettdörren med en skruvmejsel, det var när vi fick Cash för allt vi tog upp och ställde iordning. Måhända att det kanske vart en annan gång när jag försökte driva dig till vansinne med mina utomordentliga sånger.



With Love.

2010-01-27 @ 18:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0