Restless legs & other stuff

 
 
Min kära vän Emelie har restless legs. Det betyder att när hon inte rör benen så börjar det krypa i dem och hon får verkligen ryck som mäter topp på richterskalan. När detta inträffar så måste någon massera henne i sisådär 2h för att hon skall bli av med obehaget. Jag har många gånger synat detta och ärligttalat tänkt att det är en bluff, för heeeelt  slumpaktigt så råkar Emelie ÄLSKA massage. Hon vill ha det varje dag, hela tiden, dygnet runt. Och det sjuka är att man liksom alltid gör det. Vi kan ligga i soffan och se på film så kan hon börja rycka med benen och säga "Åååh-neeej. Restless" Då börjar man ju direkt att massera den stackaren såklart. Sen kan hon slinka in med "Aaahmen.. kan du hämta colan i kylen? Och om du gör det så måste du ge mig massage..lite längre" och som om man är förtrollad, så gör man det. OCH utökar massagen. För man tycker så synd om henne.
 
Nu vet jag ju att Emelie har Restless legs, för det har hennes mamma intygat (som förvisso kan vara lika blåst som jag är) men jag tror iallafall att 33% av gångerna så luras hon bara. Men det kan man ju inte säga, för man vill ju inte kränka den sjuke.
 
Om Emelie har Restless legs, så har jag iallafall Alla Gånger Restless soul. Jag skulle gå från jobbet vid 12 idag, kom därifån efter 13. Går en tur på stan efter en lunch med brorsan, sedan går jag hem och det börjar krypa i mig. Det slutar med att jag går tillbaka till jobbet, och sedan börjar jobba igen tills klockan blir strax innan 19.Min chef undrade ju såklart vad jag gjorde där och jag svarade honom ärligt. "Det känns som om jag inte jobbat på 2 dagar"
 
This is not a drill. Det hade gått 4h sedan jag lämnade kontoret. Och jag kan inte annat än att hålla med honom. Detdär är inte ett sundhetstecken. Måste fan hitta någonting att lägga mina tankar, energi och tid på annat än jobbet. För annars.... så kommer jag nog bli en god Breivik kandidat.
 
Hund, katt, kanin (åh! Kanin), fågel. Någonting sådantdär som folk skaffar för att lägga tankarna på annat kanske.Fast.. sjukt med ansvar.
 
Finns tamagotchi fortfarande att köpa? In that case.. You are my everest you electronic animal.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0