Go shawty

 
Nå, hur var nu födelsedagen?
 
HIMLA
EPISK
 
 
Ärligt typ den bästa dagen. Steg upp kl 06.30 eftersom jag är så sinnessjukt mycket äldre än jag är på pappret och man vill ju utnyttja varenda sekund av lördagen. Gav mig själv frukost på sängen. Drack kaffe och läste en bok tills affären öppnade. Då gick jag och handlade lite. Sedan så unnade jag mig ett glas frukostvin innan jag och min fantastiska tvillingbror åkte till Madeira shopping, och fikade, shoppade och skrattade. Efter det så blev det hemfärd och svara på telefonsamtal. Man blir liksom alltid förvånad av hur majoriteten av alla de som sjunger Jag Må hon leva kan få det att låta så förfärligt. Varje år. Som tur så spelar inte själva tonen någon roll.
 
Senare så hade jag Sangria-bjudning med Lina & Christina på balkongen. Muito trevligt alltså. Skrattar alltid lika mycket. Sedan blev det Lé dinner med resterande close friends. Vi hade valt vissa specifika bara, för ja.. man vill helt enkelt inte ha med alla på en middag. Så vi valde en grupp och spelade med det. HUR trevligt som helst med presenter och mat och skratt. Så innerligt tacksam för dessa vänner.
 
En tävling skapades. Vilken gick ut på att ha sin Nalle Puh Partyhatt längst på sig. Jag gav väl upp vid 01:30 kanske och gick ur tävlingen som 3:a, eller kanske 2:a eftersom Brorsan & Christina hamnade på delad 1:a plats med sina NIO (9) timmar med Partyhatt! Helt sjukt vilken jäkla vilja. Partyhatten av för dem alltså. Vidare till Sneakers, och sedan Molhe de sista timmarna. Klockan 05:30 åkte hatten av för vinnarna.
 
 
Vaknade självklart på Söndagen klockan 12 (do not blame me, den ungdomliga kvinnan var uppe tils att klockan slog 8 på morgonen) och hade ju ångest lika djup rotad som Marianne Graven. Kollade på Snowhite and the Huntsman i sällskap med brorsan. Fast över telefon då. Men samma film och samma stad.
 
Började repa mig efter 1 dusch och sedan ett bad. Huvudet under vattnet. Och idag har det gått över. Har dock ont i varenda jäkla cell i kroppen. Var en kamp om överlevnad när jag försökte resa mig upp ur sängen i morse. HUR kan man bli så fysiskt skadad av att fylla år. Ahmen.. juste ja. Man fick ju ta "3 tequilashots, för du fyller ju 23" det var förväl att det inte var 23st iallafall. Pheuw.
 
Men, summa summarum. En helt sinnessjukt bra födelsedag med allt jag kunde önska mig. Allt vi kunde önska OSS menar jag ju såklart. Vi är ju två om denna dagen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0