Dont waste my drinks man

 
 
Så var helgen över. Och det tackar vi väl för som vanligt.
 
I fredags blev det lite hangout med vin och skratt på balkongen, för att senare tas vidare till Robins balkong - i vanlig ordning då alltså. Jag tror att alla var lite för exalterade över att det var helg, för ingen var i något vidare lugnt tillstånd. Jag blev påmind om hur jäkla förbannad jag blir när någon skadar någon som jag tycker om efter att en random kille tagit tag i Robins ben när han passerade och dragit ned honom på marken. Mitt på Casino Garden liksom. Helt insane. Så, Sara som har en avsaknad av impulskontroll skall då på allvar spöa upp denna killen, som sitter i en grupp med sina andra manliga vänner. Sådanadära hinder finns liksom inte för mig när jag blir arg och det är faktiskt ganska bra, inte så smart men bra. För om någon rör en person som jag tycker vldigt mycket om, så får de faktiskt vara beredd på konsekvenserna. Just sayin'.
 
Så jag står där och är ganska tydlig med vad jag vill. Dvs: 1. Han ber om ursäkt till Robin, eller 2. Han kommer få en knytnäve i ansiktet. Enkel matte liksom.
 
Killen är ganska medveten om problemet men låtsas som om han inte har rört Robin. Händerna upp i luften, ryck på axlarna, säg att du inte förstår vad jag säger och neka, kändes som en bra väg för honom att gå tyckte han. Det höll jag dock inte med om, så jag skulle ta ett steg fram och faktiskt utdela det slag som jag hade lovat. 3 vakter rycker in och av naturliga skäl så kan jag inte längre nå honom. Dock så har jag fortfarande så mycket space fritt att jag tar min drink och häller över killen. Som då också av naturliga skäl, ville slå ner mig. Vilket för mig var fair. Du rör inte min polare utan att det blir konsekvenser, och jag häller inte en drink över dig i din hemstad, runt alla dina vänner på en fullsatt uteplats utan att det blir konsekvenser. Fair enough liksom.
 
Men som tidigare så står dessa 3 vakter och håller oss isär så det blir ingen fight. Istället så leder en annan vakt ut oss som är extremt trevlig. Det var tom. på eget initiativ som vi gick. Jag o Robin kände väl att de andra vi hade med oss kanske inte ville hamna i någon fistfight med portugiser deras första veckor här.
Precis när vi kommer utanför grinden och den stängs så har den ena snubben slitit sig loss och sprungit efter oss, men stoppas av vakterna vid grinden. Och står som en hund och skriker efter oss med händerna mellan stängslet. Någonting säger mig att han inte var särskilt nöjd med situationen.
 
Senare när vi förflyttat oss till nästa klubb så är det 3 personer som kommer fram till mig vid olika tillfällen och typ high-fivar mig, klappar mig på ryggen och säger "Bra som fan. Han förtjnade detdär" Såatter... Im thinking att detdär kanske var någon som är ganska accepterad i samhället här.. eller så är han en generell jävla F, helt enkelt och folk skulle önskat att han fått drinkar över sig för länge sedan.
 
Synd dock. För det var en sjukt god Gin & Tonic som gick till spillo.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0