Peter Pan


Vaknade helt svettig imorse. Kan bero på att jag drömde att jag var tvungen att döda både min pappa och min bror sekunderna innan. (Det var liksom döda eller bli dödad som gällde här) Såg inte ut som min kära fader, men det var tydligen det. Och slagsmålet med min broder innehöll en gaffel, vilket jag kan tänka mig har att göra med att han faktiskt stack en gaffel i kinden på mig när vi var små. Vid matbordet, bara sådär liksom.

Här om veckan så drömde jag att jag tvingade en man att sätta på sig en Peter Pan kostym innan jag låg med honom. Alltså, gröna tights, hatten, tofflor - hela kittet liksom. Och sedan gick jag igång på det så hårt att varje gång jag tänkte ligga med honom i drömmen, så var han tvungen att ha på sig det.

Jag bad flertalet människor dagen efter om en psykologisk utläggning gällande den drömmen, då jag blev lite freaked out. Jag går inte igång på gröna trikåer, och jag går defenitivt inte igång på yngre pojkar eller Peter Pan alls för den delen. Fick en del utlåtanden men jag kände inte att någon av alternativen passade in om jag skulle vilja fortsätta att leva mitt liv som mentalt frisk i fortsättningen. Ett av alternativen var dock att jag har åldersnojja och att Peter Pan symboliserar ungdom. Låter ju inte helt fel ändå, men jag tror inte man skall gå såhär djupt angående den drömen dock. Var nog bara lite olika tankar som råkade korsa varandra och blev till en absurd dröm. Let's just say that.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0