BBQ

 
Igår hade vi chill-grill-farväl-Ajla-kväll. Why? Jo för att Ajla drar, och vi gillar att grilla. Rättelse: Jag gillar att grilla. Typ lite skrämmande mycket. Det var hur so haver en helt makalös kväll. Mycket folk som jag egentligen annars inte umgås med, men som jag nu satt vid samma långbord som. Folk jag inte träffat innan och syskon till kollegor.Klockan var efter 3 när alla var ute ur lägenheten. 12 vinflaskor och 36 öl senare.
 
 Känner mig lite som Fredde Shiller i Solsidan.
Vill typ grilla allt. Allt, allt allt. Nu kan jag ju inte grilla youghurt till frukost men jag har funderat på hur det hade gått att grilla ägg. Lär ju inte vara helt fel ute.
 
Brorsan hade köpt en Smörgåsgrill här om dagen. Han snackade om den som om detta var det bästa köp han någonsin gjort. Jag kunde inte annat än att instämma. En Smörgåsgrill som man kan fälla ut så det blir en vanlig grill. En bordsgrill liksom. Elektronisk givetvis. Jag är mer åt kol-real-stuff-nature-hållet. Men jag skall inte sticka under stolen med att jag beundrar hans Smörgåsgrill. Och så var den på rea också - GAH! En Smörgåsgrill på rea.
 
Helloo BBQ Heaven.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0