Dendär jäkla gräshoppan

 
 
Imorse när jag höll på att dra på mig kläderna så kände jag någonting kittlandes i ansiktet. Jag viftade bort det och fortsatte. Efter några sekunder så andades jag in med näsan och påväg in åker någonting som visar sig vara en spindel.
 
Ja, inte någon gigantisk spindel, den var väl version mindre. Men anyway. Any fucking ways. Tur att jag har superdupermegasnabba reflexer så jag blåste ut spindeln en nanosekund efter att den var påväg in (vet inte exakt hur lite en nanosekund är, men det är säkert passande till verklighetens reaktion) Fick jag panik? Nejmen det fick jag faktiskt inte. Riktigt äcklad, men tämligen road över att jag som har den tyngsta spindelfobin på tellus var påväg att få en spindel i näsan.
 
Nu på eftermiddagen satt jag vid mitt skrivbord och läxade upp min bror om en arbetsrelaterad fråga. (Obeskrivligt skönt att kunna ha sin bror på samma kontor så man kan brilljera med kunskaper han ännu inte besitter) och jag lutar mig tillbaka i min stol, lägger benen i kors, placerar händerna på armstödet och börjar. "Jo.. exakt såhär går det till.." DÅ flyger en fluga rätt in i facet på mig. Rakt mellan ögonen. Jag tappar ju självklart respekten från min bror då detta inträffar och han börjar istället skratta hejdlöst och dra upp saker som flugan kunde tänka sig sagt innan han valde att go 9/11 rätt in i mitt ansikte. "In.Your.Face Mother fucker" hade flugan enligt honom gormat ut innan han gjorde sin kamikaze grej rätt i nyllet. Efter att han dragit hundra minuters skämt löpande (vart får han allt ifrån? Hur mycket skämt kan man ha om alla situationer?) så upptäckte han att jag fortfarande satt förstelnad på platsen. "Men skärp dig. Han fick ju inte riktigt den förstörelse som han var ute efter"
Men det var inte det. Det enda jag kunde tänka på var:
 
Den där jävla gräshoppan som jag låste in. Detta är straffet. Insektskarma.
 
Har nu inhandlat lite insektsspray och jag har också lärt mig att sluta andas genom näsan för att förebygga fler traumatiska händelser.
 
Imorgon skall jag köpa sylt till myrorna ute på kontorsterrassen så man får balans på detta. Just in case liksom,
 
Fluga Please!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0