Bye 22, thank you for everything.

 
Min sista dag som 22 åring.
 
Man kan ju tänka sig att det var en dag of joy, fest och andra happenings.
Kl 22 var jag hemma. Nu ligger jag i min säng och skall läsa en bok. En colalight och General white. What would I do without you? Men tappa inte hakan. Har haft afterwork med mina fino kollegor sedan klockan var 18. Middag, skratt och öl finns det alltid ALLTID tid för.
 
Så, I guess this is goodbye. Hejdå och tack för 22 F A N T A S T I S K A  år.
Fy fy fan vad lyckligt lottad jag är. Fattar inte att det gått ännu ett år. Ett år där jag sommarjobbat med världens grymmaste gäng på Göstas i Uddevalla, Bott i Göteborg med min Pernilla, börjat jobba på ICA, tagit semester och hälsat på Madeira, sagt upp mig, börjat jobba på Madeira, flyttat till Luxembourg och jobbat där, flyttat tillbaka till Portugal, flyttat in i Oskars lägenhet, utan Oskar. Och nu har det gått ett år. Och jag säger att jag aldrig gör någonting. Ofta man bor i 3 länder under 6 månader. Ofta man får CHANSEN att bo i 3 länder under 6 månader.
 
Tackar min lyckliga stjärna för morgondagen. Inte för att jag fyller år, men för att jag har berikats med ännu ett år med fantastiska människor och vänner runt mig, utmaningar och så så mycket skratt och kärlek. Vet inte vem jag skall tacka. Men tack. Tack.
 
 
Ses när jag är 23. Förvänta er inte någon politisk korrekthet by then heller.
 
Adjöken !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0