Monday is wineday - again.


Så kom Måndagen. Efter personalfesten så trodde jag aldrig att det skulle bli en ny vecka. Men veckan tog slut.. det gjorde dock inte ångesten. Märkligt denna gången, för att min ångest trappades liksom inte ner efter att tiden gick, den återstod och stannade i samma explosivartade form som framkallade "skamsköljningar" som min väninna Josse har lärt mig att det heter. På Måndag kväll så skulle vi bara ta det lugnt och vila, men när ångesten fortfarande hängde kvar där, så placerar jag mig i Terapi-soffan (Josses soffa som kallas så, då det skett en del terapi-snack där i). Lägger mig ned, andas ut och 30 sekunder senare så har jag ett glas med iskallt vin i handen. Jag undrar verkligen vad jag hade tagit mig till utan Josefine. Sen drog vi in till stan efter att ha terapiat lite, och druckit mer. In till Sense där vi mötte upp David o Tryggve m.fl. och konsumerade mer vin. Så himla kul att se David igen, var en evighet sedan vi sågs. En fantastisk kille må jag säga. Sedan vidare till Lilla London och planen var att vi skulle göra en repris på förra måndagen. Men någonstans så bestämde vi oss att vi skulle på efterfest till David istället och det slutade med att 4 personer somnar i en Kingsize säng. När klockan är 5 så vaknar jag och väcker Josse och vi tar en taxi hem till henne och fortsätter sova. Dagen går och vi möter upp lite folk för lunch på stan.
Idag har jag spenderat lite tid på ICA med allt som skall vara fixat, och sedan gjorde jag ett besök hos Josse där hon lade upp mitt hår på värmespolar och fixade lite volym, som jag sedan tvingade henne att utrota dock. Fina Josefine.
Well, idag blir det nog Tacokväll, som inte alls är någon överraskning då jag har skapat ett sjukt beroende av denna rätt. Eller... så blir det afterwork. Skräll.
Oooh personalångestjävel. Försvinn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0