Yeah baby Yeah!


Igår så ringde Calle vid 21 tiden. Han hade fått strikta order att inte ringa innan dess om han nu funderade på att ringa. SOS Västkust börjar nämligen kl 20:00. Jag skrattar så sjukt mycket när jag talar med min kära Carl. Men suckar desto mer. Han är så jävla härlig den mannen och jag hoppas verkligen på ett besök i vår nya lägenhet snart, där vi flyttar in IDAG! Woop woop! Jag och Calle lade på vid 00-tiden.

Sedan ringde kära Oskar. Han är i Belgrad och jobbar och jag känner att jag går med högt huvud genom stan när jag pratat med honom. Typ som om det är jag som är en duktig person som får åka till Belgrad och jobba. Tar liksom åt mig av hans duktighet och går med näsan i vädret. Skall inte säga detta till morsan. För hon känner typ samma sak med Oskar märkligt nog. Blir liksom stolt över honom. Och jag orkar liksom inte höra morsan skryta inför andra medelålders människor att "Oskar minsann, han är så duktig och han gör det och han har nu åkt till Serbien för att jobba. Men man får ju hoppas att han kommer hem någon gång nu snart". Allt konstigt som är med mig har jag fått från morsan. Garanterat.

Jag är så JÄVLA trött. Somnade efter 01-tiden och var uppe vid 6 som vanligt liksom. Snackade med Calle vid 9-tiden igen och han dum förklarade mig. Man skall inte vara uppe vid 6 när man är ledig Sara. Calle hade inte ens gått o lagt sig än, bör påpekas. Så är det när en 22-årig kille väljer att vara arbetslös. Då är man uppe när det är mörkt och sover när det är ljust. Och så passar man på att dricka öl när tillfälle ges.

Nu skall jag bege mig in till stan och möta upp Pernilla för en lunch, och säkerligen något glas vin. Jag säger som Jens Berg när han ringde mig en gång och frågade vad jag gjorde: Jaamen Sara. Varför skulle du inte dricka vin. Det är ju Tisdag och klockan är 13:40. Klart du dricker vin. Vad annars? Jag vill ju inte göra Jens besviken denna tisdagen heller, så Vin får det bli. Givet, Taget!

Nej, nu skall jag kila in mot stan. Jag är så vidunderligt glaaad!
Hoppas ni alla får en lika fabulös Tisdag som vi! Hurra, Hurra, Hurra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0