Ny adress:


I Tisdags satt jag och Pernilla på Vasa Victoria i baren och snackade. Känts som om vi haft en ganska tuff tid det senaste, eller a nej. Givetvis har det varit en barnlek, men eftersom vi inte har haft något eget så har det ju blivit ganska påfrestande. Som tur har vi ju Josse som haft dörrarna öppna för oss, och jag har ju min familj i Mölnlycke. Men ja, det är alltid ett plus att ha ett eget ställe på som man kan åka hem till - givetvis.

Hur som haver så satt vi där, stirrade på varandra och drack ur våra alkoholfyllda glas och jag säger: "Jag tror det fixar sig. Jag är säker på att vi får ett ställe snart. Och det kommer vara en sådan sjuk deal, så vi kommer bara sitta i lägenheten och känna: Vafan, är detta sant??!"

Linnéstaden är Göteborgs mest fantastiska stadsdel.
Linné är Stockholms Strandvägen, Staternas New York och Klockornas Rolex. Linné är gammalt, vackert, och otroligt hippt. Sedan jag var liten så har jag sagt att jag vill bo på Jungmansgatan för jag var alltid där när min moster flyttade dit. Alltid Jungmansgatan. Alltid. En gata över Linné alén. THE PLACE to be så att säga. Och vad sker. En helt vanlig dag i Oktober, så blir jag erbjuden en lägenhet på Jungmansgatan - i LINNÉ! Jag är på jobbet. Vet inte hur jag skall reagera och skickar ett sms till Pernilla som är i Paris för tillfället. "Vi bor i Linné!" Jag antar att Pernilla grät i Paris. Jag undrar hur många som åker till Paris och gråter egentligen? Känns änna inte som en sådan stad.  Imorgon får jag se lägenheten. Jag kan knappt berga mig, men jag vet ju redan hur de lägenheterna ser ut på Jungmansgatan. Been there before. Många gånger. Och HAGA, underbara fantastiska Haga! 2 minuter till Haga Julmarknad. Skjut mig.








- Det är fan bara du, som kan få någonting som du önskat så mycket Sara. Det är BARA du som har sådan tur att du får en lägenhet på den gatan som du alltid drömt om. Sa Mia idag när hon ringde.

Jomenvisst är det så. VISST är det så. Men jag vet inte om det handlar om tur längre. Jag tror att jag gjorde en jävligt sweet deal med någon däruppe den dagen jag kom till världen. För detta är inte tur, det handlar om någonting helt annat. Jag har inte ens SÖKT denna lägenheten, utan av en ren tillfällighet så dyker den upp, och landar i mina händer. Vad det än är som gör det, så tackar jag min lyckliga stjärna för alla dörrar som alltid tycks öppnas för mig på något sätt.

FYFANIHELVETESJÄVLAFAA-AAN VAD JAG ÄR GLAD !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0