Oktober - med all sin charm.


Har gått utöver alla förväntningar med den Lugna månaden Oktober. Bestämde oss i September, och vi har kämpat på bra må jag säga. En natt som vi varit ute, och det var ju givetvis ett undantag. Känner dock lite oro över vad November bjuder på. Har enmiljon planer om vad som skall ske. Just nu vill jag endast få hit mina färger och mina dukar, så jag kan måla ett fantastiskt höstland. Med alla färger som finns utanför fönstret. Skall satsa på ett par riktigt varma vantar också, känns som om det är nödvändigt då det inte är många grader ute längre.

Efter ett samtal med min kära far här om dagen förstår jag en del saker som jag inte innan förstod. Vissa kapitel måste bli avslutade för att man skall kunna gåvidare. Han är klok min pappa. Så, jag har under denna veckan avslutat kapitel mentalt. Och det känns - bra. Jättebra.

Hoppas på att La familia kommer in till stan i helgen för lite middagar, vin, spel, höstiga promenader i skogen och massor av skratt. Kan liksom inte bli fel. Lugna, fina Oktober. Med all sin charm.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0