Hockey

Igår Tisdag gick jag och Pernilla på Hockey för att vaka över våra killar. Frölunda givetvis.
Vi startade kvällen på Incontro med öl, för att sedan springa kvickt upp och ned till och från baren mellan perioderna för att under några få minuter, konsumera alkohol. Första pausen, och vi är lite försenade ned till matchen ca 2 min, vi ställer ifrån oss flaskorna och skall springa ned, men precis i trappen så hör vi att hela Skandinavium vrålar. Yes, vi missade det första målet. Andra pausen så säger Pernilla "Nu går vi inte upp och dricker mer, för vi ser inte resterande av matchen på TV från baren" Samtidigt som hon säger detta så kommer hon på sig själv att hon antagligen är chanslös, då vi rör oss framåt. Hon säger lite upprört "Vi är på  väg till baren nu ändå va?" Mycket riktigt. Träffade kära David på väg upp i folkmassan faktiskt, vilket var otroligt otippat men alltid lika glädjerikt.




När Matchen var slut och Frölunda vunnit över AIK, så drog vi oss in mot Göteborgs hjärta där vi drack drinkar, vin och öl. Vi avslutade med fyllemat på vårat favvo-ställe (Inte bara vårat, då det är utsett till Göteborgs bästa Kebab) och där träffar vi en snubbe som är i ett mycket tveksamt tillstånd. Han heter Keith. (Olika uttal varjegång han sa vad han hette)

Keith: Tjejer, ni skall med på efterfest.
Vi: Hah, jasså?
Keith: Ja, det skall ni. Hemma hos mig. (Flyttar till vårat bord)
Vi: Bara du?
Keith: Jag och min kompis Cristoffer.
Vi: Mmm yeah right att vi skall.
Keith: Bara så ni vet, så röker vi en del Marijana.
Vi: Eh.. jaha, och?
Keith: Ja...
Vi: Hörre du Keith, Kate, Kuddi, Cool Man, Lady Gaga, Whatever - Vi skall inte med dig på någon efterfest, det kommer inte ske.
Keith: Pfft! (Reser sig upp och säger någonting slöddrande som jag inte minns just nu, och sedan stapplar han ut)
Tror inte han uppskattade en rad långa förslag på smeknamn, och däribland Lady Gaga.

När vi själva lämnar Haket så träffar vi på en Taxichaffis (vanlig chaffis, inte svarttaxi) och han frågar om vi skall ha skjuts. Vi säger att vi tänker ta en svarttaxi istället då det är hälften så billigt. Det slutar med att Taxichaffisen sänker sig till det priset som en svarttaxi tar för att få köra oss hem, utan att vi ens säger någonting. SÅ gärna ville han köra oss. Den ego-boosten behövde inte jag och Pernilla inatt vill jag lova.

Riktigt go kväll!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0