Vattenstrejk

05:30 är den exakta drömtiden att gå upp en lördagsmorgon. Very much. Men, det gör ju faktiskt ingenting då jag har blivit totalt veckoblind och vet aldrig om det är måndag eller lördag ändå. Dock så somnade jag så sjukt sent inatt, kan inte ha sovit mer än 2h eller någonting. När jag väl börjar tänka på någonting, så kan jag liksom inte sluta. Fast jag kan inte hjälpa det, my head is spinning och jag kan inte råda bot på det.

Kom hem vid 16 tiden idag och måste ha drabbats av stenhård narkolepsi för 16:20 så pratade jag i telefon och 19:30 vaknar jag och snubblar in i badrummet och kranen är på. Jag har alltså glömt stänga av kranen, vilket jag aldrig varit med om innan. Helt sinnes. Ett otroligt bevis på att jag hade behov av sömn. Fick en liten SJK-Freak out i vanlig ordning och tänkte att Pernilla kommer bli nöjd när vi får vattenräkningen och summan på vattnet som forsat i 3.5h. Ringde Mamma - i vanlig ordning och hon sa att vi antagligen inte ens betalar någon vattenräkning, att det ingår. PHEUW. Dock så har jag otroligt dåligt samvete anyway, då detdär vattnet inte borde gått till spillo. Så nu Vattenstrejkar jag i 3.5h för att sona mina misstag.

Imorgon skall jag egentligen sminka min kusin som skall gå på spök kalas, men just nu.. så ser det grått ut för hans del. Tror hans okonstnärliga föräldrar får göra honom den björntjänsten, då jag antagligen kommer vara lika pigg imorgon. Man kan ju bara hoppas att jag fylls av någon kosmiskenergi som gör att jag orkar med det, och sedan orkar jobba till Kl 22. Men jag gillar faktiskt att jobba. Veckorna flyger förbi och jag tjänar massor av pengar. Dock så har ICA's röda outfit fått mig att stay away från allt rött. Trotsade koden och hade rosa läppstift idag. Det var faktiskt riktigt snyggt och man får en del komplimanger - av alla barn som säger "Titta Rosa Läppar Pappa, titta!" Papporna tittar lite försynt och säger "Mm väldigt fint, väldigt fint" och jag tänker att det finns inte en chans att de hade sagt så om deras respektive var med. Amazing men.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0