Vändningen


Idag kommer vakten fram till mig. Vakten som jag hängde på och halvdäckade över på krogen för 2 veckor sedan.

Han frågar hur jag mår och om jag hade roligt dendär kvällen. Jag diktar snabbt ihop en historia i huvudet om att jag inte alls brukar bli sådär full utan att jag nöjer mig med att vara lite småberusad och titta till mina vänner när de är stupfulla. Men jag ångrar mig ganska snabbt när jag inseer att denna mannen är krogvakt på Avenyn, det vill säga att chansen att han skall få se mig sådär full igen är alltså 100%. Så, jag säger "Jag vill så gärna säga att jag aldrig någonsin blir sådär full, men det vore en totalt lögn. Jag blir alltid sådär full"

Han skrattar och säger - Du var görtrevlig.. och det är inte många som fortfarande kan vara sådär snygga när de är så berusade.

Ehh.. Wut? Stöter han på mig nu? Försöker han få mig att radera min ångest över kvällen, eller är han bara trevlig? Han fortsätter att snacka om allt och hur det är att vara vakt o allt sådantdär. Sedan frågar han när jag jobbar, vilka tider och om jag skall ut snart. Jag säger att jag har en nykter månad pga en incident som hände för ett tag sedan (nämner inte att incidenten är att jag hängde runt hans hals med kinden pressad mot väggen och spagettiben) så jag skall hålla mig nykter tills månadsskiftet. Då säger han "Jag fyller år om 2 veckor, vi kanske kan ses ute då?"

Ja. Där har ni det. Den stora vändningen. How about that Fröken Ångest?! Vad säger du nu när denne man uppenbarligen tyckte att du var bedorande när du hängde där och slöddrade. Undrar vad män ser i kvinnor ibland, och vad det än är så kan inte denne man inte ha sett någonting av detdär i mig den natten iallafall. Inte mer än avsmak. Can't belive it. Hur som haver så skrattade jag iallafall och sa att vi får se. Jag kanske väljer att vara nykter ännu längre (För den tanken har nog slagit mig... )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0