Spikmatta och PW


Höll ut till klockan var 02:08 inatt. Var inte ens trött när jag tog beslutet, men ganska förbannad. Varför skall jag vara uppe sent när jag kan gå o lägga mig i tid och gå upp tidigt? It makes no sense. Så inga mer Sara uppesittarnätter för mig. Nix.

Det första jag gjorde imorse var att lägga mig på spikmattan. Jag minns det som skönare, men det kanske kommer. Jag kände mig inte så avslappnad imorse nämligen. Kanske var det. Sedan svalde jag lite koffeinpiller och gav mig ut på en PW i slottsskogen. Så sanslöst gött. Körde någon random playlist som faktiskt fungerade riktigt bra. Shit vad inderskattade Kiss låt Heaven on fire är alltså. Genialisk är den. När Ricky Martins tur kom i lurarna så kunde jag inte låta bli att le resterande av promenaden. Finns nog ingen låt som får mamma att dansa så mycket som just La vida loca. Skulle vara ACDC då förstås.

Nu har jag tagit en dusch, käkat vad min kära bror sagt till mig att äta och har dragit fram vår gigantiska madrass och lagt den på golvet med täcken och kuddar. En kall colalight står bredvid mig och min General dosa ligger i perfekt avstånd från min hand. Nu skall jag se på film och avnjuta min lediga dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0