Själen såld till jävulen


Okej. Nu har jag precis gjort en deal som jag kommer ångra - redan imorgon. Jag har anställt en PT. Ja, egentligen så har jag gett min bror en förtidig julklapp. Jag har anställt min bror som min PT. Då han har grava kroppsfixeringar och tränar varjedag, 3-5 gånger och kan inte ens kolla på en chokladbit utan att han går ut o löper efteråt. Jag vet, han är alldeles för överdriven. Han kommer aldrig få en tjej, för han har liksom inte tid med det då all tid går åt att mejsla hans kropp och bygga mer muskler. Sen vill nog inte någon tjej ha en sådan kille heller. Bland det fulaste jag vet är tydliga magmuskler på killar. Ja, såkallade sexpack. Fyfan. Hellre en större kille än en snubbe med ett sexpack. Blä! Vet nog inte någon tjej som tycker det är snyggt. Kan bero på att det verkligen inte är snyggt. 

Ohwell, så är det iallafall. Han skall skriva ett schema till mig, som jag under 1 månads tid skall följa. Mat och motion. Dock så jobbar ju jag ganska mycket så jag kan liksom inte hinna med allt som han vill att jag skall göra. "Gå upp en timme tidigare på morgonen bara"  Jo men jag är ju oftast uppe vid sju, även om jag är ledig för att utnyttja dagen. "Men vad gör du då?" Jag shoppar ibland, går ut o käkar frukost på stan, eller brunch, eller lunch, eller kollar läget bara, eller dricker vin med mina vänner, eller läser en bok, eller skriver lite.  Sedan utbröt ett gigantiskt gräl om hur dum i huvudet han är som tror jag skall skippa vin och shopping och bruncher och att han förstör mitt liv. Efter 30 minuter av förhandlingar så skakar jag hand med Jävulen. Över telefon då givetvis, men Sebban sa att jag skulle tänka mig hans hand skaka min hand, och det kändes rätt verkligt faktiskt. Cirkeln är sluten och det jag kom vinnande ur matchen med är att jag får fortsätta dricka obehindrat med Kaffe, Colalight och fortsätta med snuset. Det han förlorade var att jag inte under några omständigheter kommer lyfta varorna över huvudet som jag scannar in för kunderna i kassan, så jag tränar medans jag sitter där.

Min PT Vevar på förfesten.



Det känns lite läskigt ändå, då jag vet att han är så crazy i allt detta som han är. Men det känns kul som fan också! Gött att slippa tänka och gå efter ett schema. Och jag som ändå skall hålla mig nykter denna månaden liksom, jag har ju ändå ingenting att förlora. Så, imorgon börjar det. 1 månad. Skall bli skitkul att se vad han tänkt sig imorgon. Det som är bra är dock att han bor i Kungshamn och jag bor i Göteborg. Så han kan inte stå utanför min dörr och steppa liksom. Eller jo, det skulle kunna hända. Peppar peppar.

Fan, nu är jag ASPEPP på detta. GÖTT kommer det bli! Jag och Pernilla har ju tjatat om detta i evigheter, men jag har inte tänkt tanken att lägga det i min brors händer istället. Men inte en dag förtidigt.. eller försent eller vad det nu är man säger. Inte en dag iallafall!

Men vinet som kom direkt från Cypern förra veckan då. Som står där alldeles jättefint och lugnt i köket. Skall det fortsätta stå där? Och alla frukostar, luncher och bruncher som sedan blir vin-fika och mys på en inglasad uteservering i Vastastan eller Linné.  Vad händer med dem... ? Kanske borde ha funderat igenom detta innan en hets-deal med Zeppan görs. Han är fan lika Crazy på träning som han snubben i Extreme Home Makeover är på att renovera hus. Han som man tror går på Crack i varje program och som fått 90% av alla att sluta kolla på programet, då man tror att man själv kommer få en infarkt för att pulsen höjs såfort han dyer upp i rutan. Wellwell. Vi får väl se hur det går. Jag tror detta kan bli hur bra som helst. Det är ju bara en månad liksom. EN MÅNAD SARA. VAFAN GÖR DET UTAN VIN OCH SÄLLSKAP. EN MÅNAD BORDE DU SLUTA LEVA PÅ. EN MÅNAD. (Detta är ett tappert försök att övertala mig själv att jag gjort rätt val. Ibland behövs det övertalas i versaler)


Tur att jag avslutade mina dagar med en tortellini-mozzarella sallad. The last supper så att säga.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0