I hamn


Landade i Kungshamn klockan 13:10 efter en lång bussresa. Känns alltid likadant. När jag åker så känns det roligt, jag är förvätansfull. När jag kommit till Ljungskile så börjar mina ögonbryn åka nedåt lika snabbt som de mörka molnen närmar sig, och när vi är i uddevalla så ösregnar det - som alltid och jag suckar djupt som alltid. Melina, Hanna och Olle ta inte illa upp nu eftersom ni bor där - men jag AVSKYR Uddevalla. Jag får dåliga vibes direkt när jag är inne i Kommunen. När vi passerat det så blir det bara värre. Man hamnar i Munkedal som man blundar sig igenom. Sedan är det dystert heeela vägen tills man kommer till Kungshamn. Då vill man bara hoppa av bussen, inte för att man är så taggad på att hoppa av och börja dagen i Kungshamn utan mer för att man har sett dystrare ställen på vägen dit. Tillexempel Uddevalla och Munkedal.

Det var SVINKALLT i Kungshamn. Beror på Havet Dumsara sa brorsan. Klart det gör Smartsebban.

Men sedan började det. Jag har skrattat sedan jag satte min fot i huset. SYND att man inte kan gifta sig med sin bror. Vi hade blivit så lyckliga tillsammans. Men nu är vi ju bror o syster så vi har inget annat val än att leva ihop. Han har inget val iallafall. Han är så rolig att jag låg idag när vi käkade middag med pannan mot bordsskivan och grät. Fyfan vad rolig han är. Lyckliga, lyckliga kvinna som får honom vid sin sida. Om han nu flyttar hemifrån vill säga. Han är rätt nöjd med lagad mat, ingen hyra och pengar i handen. Han dropade förslaget om att fixa en våning i garaget idag. Kunde inte avläsa om mamma var nöjd eller inte med förslaget. Hon vill nog gärna att han lämnar boet snart, men de är så kära de två. De är ett oslagbart par. Så jag tror det hade varit förödande för båda. Kommer nog någon lösning tids nog.

Guuuud vad mysigt det är här hemma. Jag som inte alls har sett fram emot detta besöket, men nu vill jag stanna ett tag. Några timmar till iallafall. Enda (okej, verkligen inte den enda) nackdelen är att hela huset är fyllt med massa goda saker att äta. Mammas mat till att börja med, och godis, popcorn, ost och kex.. ja.. allt man liksom vill sätta i sig när man inte skall göra det. Så, Im holding up. Kollar på film no 2 i soffan nu och dricker min Colalight. Funkar faktiskt ganska smärtfritt.

Nuu skall vi hänga lite. Jag och min lovely brother som slöddrar så trött han är, men tänker stanna uppe med sin tvillingsyster. Åh SEBBAN min sanna kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0