En vit månad är över


Elin, Emma, Jessica och Jennie tittade förbi igår. Tja, de kom från Kungshamn och skullle på fest i stan så de fick göra iordning sig här hos oss. Jag och Pernilla gick på Breaking dawn för att slippa allt förstora frestelser. Stormen Berit härjade i Stan och det var så sanslöst kallt igår kväll. Mia kom hem klockan 03:30 inatt och lade sig emellan oss. Gött att vara ute o slira på nätterna. Men konstigt nog så saknar jag det inte alls. Inte en sekund. Jag saknar att sitta och dricka vin, och skratta med ett snyggt läppstift på och ett par snygga skor, eller sitta och titta in i en vacker mans ögon medans man dricker sitt röda vin. Men jag saknar inte ALLS att vara ute och klubba. Kanske för att jag vill ha någonting mer än Göteborgs utbud av Nattklubbar. Alltså det är ju ett isane utbud på Klubbar o sådär, men allt är... samma sak. Eller man får inte samma känsla här som typ på Madeira.. eller inte bara Madeira. Utan Utomlands över huvudtaget.  Sen VILL jag inte ha samma känsla här heller. Det är mer clean här, det är liksom inte massa konstigheter, men jag vill ha ett röj som jag inte hittat i stan än. Som jag inte tror går att hitta i Sverige faktiskt. Men vill jag ha det här? Jag tror inte det. Faktiskt. Vita lokaler, trancemusik och människor som dragit i sig alla möjliga droger får kanske stanna i utlandet. Känns bäst så, för min egen skull liksom.

Igår hade det gått EN MÅNAD utan Alkohol för mig och Pernilla. Detta firade vi med att öppna det Cypriotiska vinet. Hetsen och lite andra involverade faktorer gjorde att jag hade rödvin över hela min vita t-shirt och över hela köket. Sedan drack vi det. Ett glas. Det var gott. Och jag kände mig avslappnad när jag sedan var påväg in till stan. Lite röd om kinderna och glad. Efter ETT glas vin. Ni hajjar.

Nu funderar jag på när jag skall dricka nästa gång. Vi har ju sagt denna helgen som kommer. Att det blir Borås eller någon annan stad. Men jag känner somsagt inte suget lägre. Inte alls. Vill hellre hälsa på min familj och mysa. Men å andra sidan så kan jag ju inte dricka för första gången på Madeira. Det löser sig nog. Idag hoppas jag att vi kan hinna med Jul på Liseberg efter att jag jobbat en stund. Mmmmmysigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0