Öland & Kalmar




Alltså, Kalmar.

Fint jävla ställe. Jag är dönöjd. Tågresan ner på 4 timmar kändes som 30 min, men det kan bero på att vi började dagen med en öl, och stadigt fyllde på alkoholbehovet kontinuerligt. När vi väl var framme så tog Mia emot oss med öppna armar. Sedan bar det hem till henne o mer vinförtärning. Vi drog till Krögers o mötte upp Erik, som trodde jag drev med honom när jag sa att jag var i Kalmar. Hängde på Krögers, tills alla var rejält berusade o vi vinglade hemåt, eller aa vi tog en taxi och jag fick ett smärre utbrott på den nervösa taxichaffisen då jag trodde han försökte blåsa oss. Eh..? Han var typ 19 år o jättesnäll. Jag var typ 21 år o jättehemsk.

Vaknade vid 9 tiden o käkade frukost, sådär pepp efter gårdagen, drog hem till Erik för en liten visit, o lade av vinet som vi inhandlat några minuter tidigare. Sedan drog vi till Öland för en härlig för och eftermiddag och sedan sov alla på bussen tillbaka till Kalmar. Jag gillar fan Öland, funderar på en midsommar där i år.









Hur som haver, så kom vi hem o började dricka vin direkt. Pärlan var lite illamående o hade ont i magen, så hon kilade hem o sov en stund medans jag o Mia hängde hos Erik. Sedan tillbaka till lägenheten, kollade om Pernilla levde o sen till Erik igen för förfest. En förfest som bara Västkust folk kan ha när man är 3 personer o ett 2.1 system. Var så jävla fint o vi dansade o snackade o kom ihåg minnen o fina saker. Perfekt vill säga.
Sedan drog vi till Krögers igen och blev hälsad av vakterna med: "Åh, hej! Finbesök från Göteborg, välkommen in"! Jo, jag tror jag gjorde ett ganska starkt intryck dagen innan.

Erik frågade om jag inte kunde flytta till Kalmar för jag hade varit, som han beskrev det: KINGEN AV KALMAR.
Lät ganska lockande, men mer lockande att åka tillbaka till ljuva Göteborg o fundera på saken. Gud vad skönt att sova i Pernillas säng igen. Det är typ det skönaste jag vet. Mmm..

Det var Öland & Kalmar turen Gottfolk.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0