Mäklar måndag.

Måndag kväll och jag anländer på Landala Torg hos Pernilla.
Vi hinner bara slänga in vöskan för att sedan dra oss ner på stan. Sätter oss på Vasastan o dricker lite öl o käkar Svensk maaat ! Jag ville grina ett par gånger, det var en fin känsla. Sentimental, mellankolisk o fin. Det blev ett par öl och sedan dyker två snubbar upp. Efter ett tag drar den ena killen o den andra subben sätter sig vid oss. Han är 27 år, Mäklare o tjänar ett par stålar för varje sälj. (2,4 Mille förra gången påpekade han). Han föreslår att vi drar till ett annat ställe och vi gör jävligt klart för honom att vi inte kommer ligga med honom.

När vi står på utsidan "stället" vi skulle  till så avslöjar mäklarn att det är hans port till hans lägenhet. Jaha, skräll. Vi funderar ett tag o gör klart för honom ytterligare att det inte kommer bli några barn gjorda hos honom, han säger att det är lugnt och vi kliver in i bland det finaste jag sett. Vilken jävla lägenhet. Nog är han Mäklare alltid. Spriten åker fram o vi shottar Absolut Vodka. En stund senare så flikar vi in o säger att han kommer bli mycket fullare än oss, mycket snabbare o att han troligtvis kommer däcka. Han skrattar, men vi säger att det är allvar. Vi som kommer från Kusten kan dricka mer än sådana som han, som ursprungligen kommer från Växjö. Killen ger sig inte, vi shotar vidare och det resulterar i att Mäklarn blir jävligt packad. Han tittar på oss med röda dimmiga ögon o sluddrar ur sig: Ööööh... vaae.. ni sjer juuo inte ens fullaää ut. Ääeer nii inte fullja ?

Ibland så är det mest tillfredställande man kan säga: I told you so. Vilket vi sa ett par gånger. Mäklarn skulle ha möte vid 8 dagen därpå, så vi drog oss hem vid 4-tiden.



Mäklarn, Jag o Pernilla



På hemvägen så träffar vi tidningsbudet som är en mörkhyad vacker kvinna som talar Engelska o vi proppsar på att hjälpa henne med resterande tidningar. På något märkligt sätt så tror hon att vi vart o druckit. Konstigt tyckte vi.lug Vi har djupa konversationer om att hon borde sluta sitt jobb och att vi skall hjälpa henne med någonting annat att göra, vi tipsar om modell. Hon tackar hövligt nej. Allt är iallafall filmat, och hela denna filmen har vi kollat slut på och vikt oss av skratt till varenda gång.
Efter lite puttningar i buskar o blåmärken, skrapsår så somnar vi gott vid 5-tiden. Fy Satan vilken fin Måndag.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0