Calma, Calma !

God morgon! Sitter o dricker mitt svarta svenska kaffe o tittar på Nyhetsmorgon i vanlig ordning. Underbart är det. Jisses vad veckorna går fort, de går lika fort här som på Madeira tycker jag nu faktiskt. Igår var jag o Emelie på Hard Rock Café på Avenyn o käkade fajitas o drack vin. Amen för det.

Idag packar vi väskorna för en tur till Kalmar. Stannar där över helgen. Behöver lite nya intryck o människor efter 12 dagar i Göteborg. Jag & Pernilla bestämde detta i Tisdags natt och om några timmar drar vi till Mia och hennes Kalmar. Skall bli skönt. Känner endå en del som har något med Kalmar att göra dessa dagar. Jonas, Kim, Daniel, Mia, Erik, Henke, Bjarne.. ja det var väl dem då. Kalmar känns som en stad jag skulle kunna bo i. Så vi får väl se hur det blir. Plus, att jag skulle vilja se lite andra stilar på männen än rutiga skjortor, kortare klippt hår på ena sidan, converse o nördglasögon. Missförstå mig rätt nu, det är fint. Men satan vad trött man blir på den stilen snabbt. Den personliga stilen har gått mainstream och det är sådär spännande. Förvisso så klär man sig säkert sådär i Kalmar också vid närmare eftertanke, men vi får väl se. Skall ta lite bilder med Pernillas kamera o slänga upp efter besöket så får ni se fina kalmar!




Alltså, jag känner på mig att det bor en del good looking män i Kalmar. De jag sett hittills går nämligen inte av för hackor, och Mia sger att det finns massor av snyggingar, men att de alltid vaktas av lika snygga flickvänner. Synd tycker jag. Men någon nyligen dumpad o svag jävel kan man väl komma över hoppas vi.


Jag frågade min vän Jonas en gång varför han var så lam o seg o svaret jag fick var " Man är nog lam o seg i Kalmar" Det roliga är att en person från Kalmar säger inte Kalmar, de säger Kalmaa. (För somligas öron charmigt, för andra ett obotligt talfel). Då kom jag på att Kalmaa som de säger är ju Calma på Portugisiska, vilket betyder lugn. Därför antar jag att de är så lugna. Lite långsökt kanske, men det behöver inte betyda att det inte stämmer.
Nej, nu skall jag se Malou här i TV soffan en stund, återkommer.


Kommentarer
Postat av: Mickan

obotligt talfel är det rätta svaret! jag håller helt totalt med dig om segheten i kalmar, tror de beror på en viss grön maja kanske? eller så kanske jag umgås med fel folk? HAHA

2011-05-24 @ 10:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0