En helg till


I går kom Kim & Linn. Mamma åkte dessa 12 mil för att hämta mig och påskynda mötet med mina vänner.
Vi drog ett par glas vin efter att ha återförenats på balkongen, och sedan gick vi till Nadja och gjorde samma sak där, och sedan till pappa, och sedan till Josse. Där hetsade Kim mig med vin, och varjegång han sa Botten upp, så drog jag i mig ett fullt glas. Lade sedan märke till att Kim inte själv svepte sina glas, utan smuttade och tittade på mig när jag drog i mig vinet istället. Vilket resulterade att jag blev dunderfull givetvis och sedan kräktes på toaletten och sedan låg däck i några minuter, tills brorsan kom och tvingade ut mig igen. Detta gjorde han genom att smälla mig på näsbenet successivt, och för varje sekund jag låg kvar så smällde han hårdare och hårdare, så om jag ville ha en hel näsa, så fick jag ju bara gå upp. På det igen och fylla no 2 uppnås. Sedan drar hela gänget till smögen där det är omöjligt att komma in någonstans. Linn är full, jag är full o kim är full. Dansa dansa ? Nix. Ungdomarna är hemma vid 02:30 snåret och käkar kebab istället.

Vaknade imorse och kände att jag knappt kunde andas av värmen som befann sig i rummet. Min första tanke var - herregud jag är fortfarande på Madeira i Kim o Linns lägenhet, i mitt rum. Det är så jävla varmt, jag måste här ifrån! Slår upp ögonen och ser att jag ligger i min lillasysters säng i Sverige. Kliver upp ur sängen och ser att bredvid mig ligger Kim och Linn. Min hjärna börjar dividera om vad det är som egentligen händer, då jag inte alls får ihop hur detta gått till. Går ut i käket, sätter på kaffet och får sedan ihop en bit i taget.

Vi käkar frukost i uterummet och svettas så det rinner av oss. Bestämmer oss för att gå o bada. Just då börjar det regna, åska och blixtra. Nähä. Mia kommer ner o vi alla sitter och spelar spel i uterummet och hör regnet smattra mot taket. Sedan drar vi ner till centrum, hyr film o köper onyttigheter. Mia kilar hem för att ta igen sömnen hon inte fick inatt och Josse kommer istället. Jag, Linn o Josse drar o badar på Tångens strand och har det fint. Sedan blir det film o Mia kommer ner igen. Kim o Linn kilar hemåt mot en 3 timmars lång bilresa och jag o Mia köper thaimat efter att Josse skjutsats ut till Smögen o kollar på filmen igen, utan att somna. 

Nu njuter jag mest av tystnaden som omger mig tills att Calle precis frågade om vi inte kan snacka i telefon inatt. Jag snackar ju gärna med Calle då det nu är hans sista dagar på Madeira. Vill höra allt om humör, känslor och spänningen. Om de blandade känslorna och om längtan till Sverige. Har ju glömt av hur man känner liksom. Eller hur man kände då. Är så sinnes trött, men vill liksom inte sova än. Vill njuta av denna natten, då jag är LEDIG imorgon. Första gången sedan jag började jobba så har jag 2 dagars ledigt. Hoppas på fint väder imorgon igen så jag o min kära Josefine kan dra till klipporna o bada o käka pastasallad imorgon.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0