Övermod


Igår satt vi i mitt uterum och drack; Sprit, vin, whiskey, snapps och cider. Det enda som inte fanns på bordet var öl, men det drack vi senare på krogen. Slutade med att Emelie låg hemma hos mig och kräktes klockan 04:30 inatt. Var döfint, ja inte själva kräk-delen, men det andra. Josse checkade in oss via hennes nya Iphone i Satans Uterum. Satan är jag då alltså. Tog det bra igår med ett glas vin i handen, men nu funderade jag på varför jag blev Satan. (Tack förresten Josse för att du köpte den, det underlättar en del för blodtrycket när man kan prata i mer än 5 minuter utan att mobilen laddas ur).

Vi drog till Harrys och träffade resterande av Kungshamns befolkning, inklusive våra föräldrar. Sedan kilade jag och Emelie till Kanske mat & bar och sa till samma vakt som alltid stått där att: Vi skall minsann inte betala något inträde här, för vi har varit här sedan vi var 16 år och bränt våra studiebidrag. Jaj - som vakten heter, muttrade att vi måste betala ändå. Det gällde bara 50:- men det var principen. Sommargäster kan få betala tyckte vi, men inte sådana som faktiskt sedan vi var 16 hängt där varenda fredag, lördag tills jag flyttade abroad.  Vi stod där och dividerade ett bra tag och sedan kommer min lillasyster ut från Uteserveringen och säger: Sara, snälla. Nu får ni fan ge er. Betala och gå in. Jag skakar på huvudet och kollar på Jaj. Han säger: Jaja Sara, ni får komma in för 50:- bådatvå.


YEEES. SUCCESS. RÄTTVISA OCH ALLT DETDÄR ANDRA SOM JAG KÄNDE JUST DÅ.


Idag är det rätt pinsamt, och min vän rådde mig nyss till att inte gå till Kanske mat & Bar mer. Då berättade jag vad som hänt på Harrys. Vi sprang mycket in och ut helatiden för att - ja jag vet inte faktiskt, men det gjorde vi iallafall. Varenda gång så stoppar killen med stämplarna oss och säger: Har ni stämpel? Har ni stämpel?

Tillslut så var jag så trött på honom (och full) så jag sa "Du, ta en bra titt på mig och min vän här nu, för vi skall nämligen passera här ett par gånger till under nattens gång, och du frågar inte om stämpel en endaste gång till" Det gjorde han inte.

Fysatan vad man kan få storhetsvansinne av alkohol.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0