Out sight out of mind


Alltså, det är lördag och jag går upp 06:45. Som tur är så kunde jag gå upp så sent idag, då jag slipper ta den tidiga bussen som går typ 07:05. Jag tycker aldrig det är jobbigt att gå upp, aldrig någonsin. Visst att jag kan vara så trött så jag håller på att dö men det händer aldrig att jag inte vill vakna och gå upp liksom. Dagen har förmycket att erbjuda. Jag såg på en film häromdagen, där de sa "...Men det kommer alltid en ny dag. Det är vad gud eller vem det nu än är har gjort att det kommer nya dagar." Det var en tjej som inte hade det så bra i livet, men höll ändå sig uppe genom att tänka att det kommer en ny dag. Jag ungerar ungefär likadant, men inte för att jag har det precis jobbigt i livet, utan mer att jag vill gå upp tidigt för att få vara med under dagen, så länge jag kan.


Det regnar idag igen. Skönt. Nu är jag hemma om 13,5h. Mindre skönt. Och vi som skall ut idag.. eller.. I don't think so. Då jag typ har ont i varenda ven i kroppen efter ett arbetspass. Typ smärtsamt att stänga ögonen. Men det är fan gött ändå, när man går och lägger sig och det värker i hela kroppen, och man slocknar direkt. Tills att fyllesms:en trillar in. Sommaren är verkligen en fyllesms period. Och det bästa av allt, jag fyllesms:ar inte längre. Var sjukt länge sedan. Tror inte det var sedan Tobbe Hysén, Glenn Hysén, DJ:en på hotellet - natten. Vilka framsteg jag har gjort när man är på rehabilitering hos föräldrarna. Stolt som faen är jag. Nej men seriöst, vem skall man fylle sms:a då? Det finns liksom inte några personer (män) som jag vill skicka sms till längre. Vet en person som det kommer slinka iväg ett o annat till säkerligen, men det är ju mannen med flickvännen, så det kan bli lite tricky om hon läser det. Men det är sådant man får ta antar jag. Sedan finns det inte några mer. Ah, en som man sms:ar om man nu måste ligga, men that's about it. 

Herregud livet har begränsat mig att göra det som jag gör bäst, det vill säga att fylle sms:a. Att sålla bort alla män som ändå inte är någonting att ha gör ju att man inte tänker på dem, eller sms;ar dem. Out og sight, out of mind.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0