Nix


Åh fysate vad trött jag är. Somnade direkt jag gick på bussen till Uddevalla, och direkt när jag gick på den hem igen. Då sov jag också med tecno och housemusik på högsta skruv. Sjukt. Antar att inte en jävel till på bussen kunde sova med den spelandes.

Vill bara säga att jag står i en butik, i knähöga gummistövlar, blåbyxor med knivar, pennor och andra saker i fickorna, en röd pikétröja och KEPS och säljer hummer, krabba, räkor, kräftor och fisk. Och - det är SVIN SKOJ! Verkligen. Jag är helt slut efter ett arbetspass och hinner inte tänka en endaste gång när jag står där bakom disken. Mina arbetskamrater är hur bra som helst och kunderna jättetrevliga. Lätt värt att stå där i stövlar, vilket jag älskar. Men Kepsen... jag har aldrig varit snygg i keps alltså, och det är inte någonting som har förändrats med åren vill jag lova.

Nyss kollat på ett program där bleka, svullna, britter föder ut sina ungar. Vilket jag tvingade mig själv att se på för att inte bli kär, för att inte bli tillsammans med en kille och sedan föda ut vårat kärleksbarn den - naturliga vägen. Jag som varit så kärlekskrank på det senaste, men nej, nix, no can do. Aldrig att jag föder ut mitt barn naturligt. Jag avundas verkligen kvinnor med modet att göra det, den styrkan som de har. Men näe, antingen är jag inte redo, eller så kommer jag aldrig bli redo. Kejsarsnitt for the win.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0