Kontakt


Har precis lagt på efter ett 3 timmars samtal med Calle. Har suttit och druckit öl, och lyssnat, skrattat, svurit, klagat på folk, klagat på Calle, skrattat åt Calle. Ja det är som det brukar vara alltså. Just nu sitter jag och dricker kaffe faktiskt, klockan är ju bara 01:40 liksom. Nej men jag har hört att forskare nu bevisat att man inte blir piggare av att koffein, och eftersom koffein aldrig bitit på mig, men att jag nu även har det på papper, så kan jag dricka det även mitt i natten.

Idag har jag spenderat dagen i Lysekil med luncher, promenader och Havets hus. Hur fint som helst. Sedan har vi grillat och spelat spel, druckit vin och haft det fint i uterummet när det började regna. Ungefär som alla andra dagar i veckan alltså.

Hanna Zetterlund ringde och är i Göteborg, vilket händer en gång per livstid ungefär, och jag är inte där. Vilket suger ord som jag inte kan skriva här. Vilket jag säkert gjort annars, men att det gått av bara farten. Hur som haver, det är jävligt trist. Undertiden jag talade med Calle så ringde Daniel Hallstensson och frågade om mina planer i helgen. De har en stuga någonstans och "funderade på en rolig tjej som gillar att dricka och som är sjukt bra" och ringde mig. Så 3:e bortlovningen inför helgen sker till Hallsten & Co. Är dock sjukt sugen.

Fan vilka fina vänner jag träffat på Madeira, fan vad gött att de hör av sig så ofta med, det gör mig glaad!

Jävligt nöjd över att Calle och Jens kommer hem nu. Skall bli riktigt awesome att ha dem nära.

Ah juste, någon som vet en lägenhet i Vasa, Linné, Johanneberg, Heden områdena som behövs bli av med, andrahand går utmärkt. Det är till Jens. Han är riktigt trevlig, riktigt snygg, riktigt skötsam och riktigt jävla rolig. Hör av er till mig isåfall, för snubben behöver en lya att bo i nu i Augusti i Göteborg, för er som inte har ett endaste hum.

Mr Jens





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0