Fint ju!


Hallå hallå!

Idag har jag o pappa suttit i skräddarställning på golvet mellan 9-12 och lyssnat på låtar. Jag satt skräddare rättaresagt. Pappa har ju ett par år bakom sig som bodybuilder och gymägare, och dessa stretchar ytterst sällan, så han är rätt stel. Jag valde en låt, vi lyssnade, sa bra eller dålig. Sedan valde han en låt. Tja, som en önsketimme ungefär. Min far är inte jätteförtjust i detdär med techno, house osv. Men han är rätt härdad efter att brorsan fått sina högtalare och förstärkare, så han har hört det de senaste 5 åren dagligen. Vi gillar samma musik för det mesta, men han är ju en gammal man som älskar Led Zeppelin, Toto, Iron Maiden, ACDC och ja.. ni vet den genren. Han sa dock, att Robyn var "Intetsägande" Vem FAN säger att Robyn är intetsägande? Det var det dummaste jag hört. Hon är ju ett geni. Jag sa att Toto var lama, och han tog det nog till sig, för han valde inte en endaste Toto låt efter det. Jag däremot nötte Robyn. Intetsägande, pfft!
 
Sedan skulle jag gå över bron till Smögen för att hälsa på farmor, men det blev lite ont om tid då jag skulle vara i tid till middagen hos mamma. Så, jag valde det miljövänliga sättet kollektivtrafiki eftersom mor o far båda hade åkt och jobbat. Vilket resulterade i att jag aldrig kom ut till farmor, då bussen aldrig kom. Men det är inte något häpnadsväckande i Kungshamn, Smögen under sommaren. Bussarna är så fulla så de skall sätta in extrabussar som ibland inte dyker upp. 

Åt middag hos mamma i uterummet med syster och mor och sedan gick jag o min vän till stranden för att kolla på havet och sitta på klipporna och prata lite. Så jäkla skönt att ha det nära, jag kommer säga det så många gånger, men det är för att jag är så satans lycklig lottad som hamnade här. Påvägen hem så frågade jag om det möjligtvis var så att man är för gammal för att palla vinbär i en trädgård. Tydligen är man det. Då dök det upp två små barn som hade burkar med sig fyllda med vinbär. Man får ett vinbär per krona man ger. Eller med deras ord "Du får så många frukter som pengar du lägger" Kort tog dem inte, så jag skramlade fram 10 kronor och fick då, just precis - 10 vinbär. Det var det bästa köpet idag, men kunde inte låtabli att känna mig lite lurad när jag gick därifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0