Bro's before Hoe's - eller ?



En sak som man alltid har hört är ju att killar alltid väljer killar framför tjejer. Bro's before Hoe's. Sen skulle jag ju vilja säga att så är det ju givetvis inte alltid, men det finns ju faktiskt en oskriven regel om att det skall vara så. Jag tycker faktiskt att det är ett rätt skäligt begrepp, för vi gör ju likadant. Tjejer före snubbar. Om man inte är tillsammans med en person då förstås, för då kan det bli lite krisigt i den relationen kan jag tänka mig, vilket det ofta blir när killarna väljer sina killkompisar före tjejen. Men då ligger det ju faktiskt hos tjejen att ta det i egna händer om man är missnöjd med dealen i förhållandet kan jag tycka.

Hur som, så tycker jag som sagt att det är ett vettigt koncept, om det bara gäller ett ligg eller så, och att man kan hoppa över att dra över en brud, och hänga med polarna till nästa ställe, det tycker jag faktiskt, såvida de inte har någonting emot det vill säga. Men, om en killkompis har varit tillsammans med en tjej, de gör slut och en annan kille blir intresserad av henne. What a fuck to do?

Vad är det som spelar in här: Hur länge de var tillsammans, hur seriöst det var, hur längesedan det var, hur bra polare killarna är, vem det var som dumpade vem eller hur drop dead hot tjejen egentligen är?

Vi tjejer har ju givetvis samma sak, samma regel. Vi snackade om det senast igår faktiskt. Ingen i vårt gäng skulle någonsin stöta på varandras ex. Aldrig, never ever. Och vem vill ha exen egentligen då? Hur det nu är, så är det en jävligt thin line. Jag vet en kille och en tjej som var tillsammans en kortare period, och sedan gjorde de slut. Killen är fortfarande jättesvag för tjejen och vill att det skall bli dem igen. En snubbe i gänget blir nu intresserad av tjejen och snackar med mig om hur han skall göra. Jag säger att han måste ta upp det med kompisen först och säga vad han känner. Han gör detta och ex-killen säger att det inte är Okej. Då känner jag såhär: Vill inte ex-killen att kompisen skall vara på hans ex-tjej så kanske man bör släppa det, MEN skall denna killen då släppa kanske sitt livs kärlek? Han vill ju inte bara ligga med denna tjejen, han vill ha en framtid med henne. Här spelar det in då, att snubben som skall stöta på tjejen inte anseer att ex-killen är en sådan bra vän till honom att han skall låta bli. Han tycker väldigt mycket om honom, men känner inte att detta skall sätta käppar i hjulen för honom, och han förklarar för mig att om detta var en annan snubbe som verkligen var en superbra vän till honom, så hade han aldrig gjort det. Men nu tyckte han inte att det var värt att skita i tjejen för att ha kvar respekten och en god relation med kompisen.

Hum, hum, tricky, tricky. Det är ju en vild chans, och om han nu tror på att relationen mellan honom och tjejen han är intresserad av skulle fungera så kanske man bör skita i killen som var exet? Men han kommer ju, med största sannorlikhet förlora honom. Särsklit eftersom det är så nytt liksom. Hade det gått 2,3 år så hade det nog varit en annan situation för alla parter, men efter så kort tid så klart som faen det är känsligt. Men som sagt, om han nu inte känner att de är så nära, även om de umgås väldigt ofta, så kanske han prioriterar chansen med henne. Rätt påfrestande att vara vänner med alla tre också kan jag känna, särskilt då jag vet att exet fortfarande är kär i tjejen. Huhu, inte avis på att inte tillhöra det triangeldramat inte.

Sen om man nu är riktigt bra vänner så vet man ju vilka som är känsliga och inte känsliga ex. Jag vet ju vilka man aldrig ens skulle kunna kolla på, på ett visst sätt och så är det för alla oss som är nära. Men kanske bättre att kolla upp än att chansa, så det inte blir kniviga situationer på söndagseftermiddagen över kinamaten när man snackar om sina erövringar under natten.

Iallafall, så vet jag inte vad man gör. Jag tycker ju att alla skall få en chans att testa lyckan med personer, men man vill ju inte trampa någon på tårna eller såra någon. Därför har jag svårt att ställa mig till otrohet också. Jag skulle förvisso aldrig någonsin tolerera det, och hade min kille varit otrogen mot mig så hade han aldrig satt sin fot hos mig igen. Dock detdär med en kvinna som blir kär i en gift man, och den gifta mannen blir också kär och lämnar sin nuvarande fru för att leva med den nya kvinnan, och de gör det - hela livet. Det är en riktigt sweet match liksom, och de är så lyckliga. Är det fel? Fel att vara otrogen ja, men är det fel att välja en annan kvinna när man redan har en? Alla borde ju få bli riktigt lyckliga, och ibland blir det tyvärr så att människor såras för detta, men egentligen så måste man ju få välja sin väg, sin lycka då det är ens liv. Är man kär, så är man kär in good and in bad.


Låt mig aldrig vara med om detta.. peppar peppar.




Kommentarer
Postat av: maddis

Ha ha. Nej det är ju ingen direkt bekväm situation, speciellt när barn är inblandade, som du kanske minns. Men det finns ju alltid två sidor till varje story & är man bara gift på pappret men har slutat prata med varann är det ju inte bara mannens fel. Bara de två parter som är i ett förhållande kan förstöra det. En tredje part blir inblandad först i slutet som en väg ut. Men det är min teori ;)

2011-07-12 @ 10:20:58
URL: http://www.madylin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0