A good talk is always a good talk.


Idag är det Tisdag tror jag. Det värsta är att jag inte vet om det är Måndag, Tisdag eller Onsdag och det står inte någon dag nere i hörnet heller. Spelar dock ingen roll. Det är någon dag och jag har gjort massor av saker idag. Besökt 4 gravar och fixat dem, gått en promenad med Mia på Smögen, lekt med kusinerna, hängt med släkten, spelat spel, träffat vänner och avrundade kvällen med ett nästan 2 timmars samtal med Calle och en flaska rött. Så sjukt fint.

Satt i solnedgången på altanen i Sverige och han satt på Madeira. Skönt, men lite sad att vi inte var där ihop. Men det gör ingenting. Gick så himla bra ändå och Calle är ju alltid Calle. Vi ses nog alldeles snart skulle jag tro. Har precis tröstat min lilla kusin som vaknade och eftersom jag och mamma har barnen ikväll då föräldrarna är hos sina vänner, så fick man ju rycka in och trösta lillkillen. Sådana stunder blir man skräckslagen inför att skaffa barn, men samtidigt så längtar man efter den dagen då jag är mamman som de gråter efter. Gud vad mysigt. Men ja, det lär ju dröja ett tag. Och tur är väl det kanske. Fast man skall väl aldrig säga aldrig har jag ju förstått.

Dricker lite vin och hänger på Facebook som jag också har en kluven relation till. Det tar förmycket tid, men samtidigt är det någonting som gör att man dag efter dag klickar sig in där. Men varje dag säger jag till mig själv - guuuuuuuuuuud vad det är tråkigt på Facebook. Men vad förväntar jag mig då, egentligen? Ärligt talat.

Håhåjaja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0