JAG VILL HA EN ALEKSANDR PETROVSKY


Jag har börjat om på Sex and The City.
Igen. 2:a gången på 1 år.
Dock, så spelar det inte så stor roll. Man kan se det när man är 16 och känna igen sig i en sak, man kan se det när man är 18 och känna igen sig i många många saker, men man kan också se det när man är 22 år och det är fortfarande helt fantastiskt. Igår var jag ännu en gång på season 6, och Carrie träffade sin dåvarande B-friend Aleksandr Petrovsky.




Åh, du ljuvliga Aleksandr som spelar Piano, håller på med konst, läser Poesi och är alldeles alldeles charmerande. Han bor i Paris, bryter på lite ryska, franska, engelska och är ju helt fantastisk. Inte nog med att han har den rätta åldern. Han har den helt rätta stilen och inställningen också. Han säger till Carrie att det är okej att röka i Paris, för att alla röker där, och att det ser sexigt ut. Wow. Inte många som skulle säga det these days.

Det är precis en sådan som Aleksandr som jag vill ha. En äldre man, med klass och känsla för saker. En som vart med om mer än ravepartyn och lan. Någon som kan berätta om hur många gånger han vart på Opera och inte hur många gånger han bilat över till Tyskland för att bunkra upp med alkohol.

När Carrie och Aleksandr ligger i hans soffa och han läser en dikt framför den öppna elden. Jooru. Det är ju som om man på fullaste allvar vill ta sitt pick och pack och dra till ett fantastiskt Paris, och hitta en djup äldre man, som vet vad han vill och vet vem han är. Dock behöver han kanske inte vara fransk, men jag planerar ju ändå att bo i Paris någon gång, och då kanske det hade varit lämpligt att ta passa på att fånga en romantisk man också.

Åh, ge mig en äldre man som vet vad man gör, hur man uppför sig och vad han vill.



 


Kommentarer
Postat av: Marcus

Allt detta förakt mot lan och wowspelande 22åringar (going nätdating):(

2011-02-10 @ 10:31:08
Postat av: maddis

neeeeeej det ska ju vara en mr. big... ingen aiden iaf. alldeles fot toffel. petrovsky var ju bara inlove i sitt jobb & behovde nat snyggt att hanga pa armen. carrie, med andra ord. men fine, han ar hotness, men BIG alltsa. vilken MAN. tank dej han french style ;)

2011-02-11 @ 11:51:59
URL: http://www.madylin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0