Otur i spel...


... Tur på övriga saker.

Vi brukar ju alltid ha julklappsleken varenda jul, men eftersom det inte riktigt var Jul igår när startskottet för familjen Lorentsson/karlssons julfirande gick av så tyckte inte pappa att vi skulle slösa några pengar på julklappaleken (har ännu aldrig i mitt liv köpt en julklapp. Förutom de julklapparna mamma o pappa gav oss pengar att köpa "något till dem" för, men då vi själva skulle köpa något vi ville ha, som vi fick behålla givetvis) så pappa hade köpt ett trettiotal skraplotter istället som vi fick slåss om.

Jag ville utesluta farmor ur leken då hon redan har en förmögenhet, 2 hus, 2 sjöbodar och 3 båtar, men det gick tydligen inte för sig. Hur det än var så var den totala vinstsumman 40 svenska riksdaler, dvs LITE mindre än summan pappa lade ut på lotter. LOL.



Jag säger ju att man inte vinner på julen. Fast jag har ju förstås vunnit någon tusenlapp. Och syrran fick ju pappas 10.000kr lott sist, då hon skrapade den (tack gode gud att jag inte var i samma land just då) men jag vill inte ha några sketna tusenlappar. Jag vill ha så mycket cash att jag kan dra till El Paris med Pernilla och stay forever.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0